Jump to content
Naimisiin.info

Milton

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Milton's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Onko kukaan viettänyt häitä Palokan Tarmolassa? Hiukan mietityttää tuo vuokrahinnasto, auttakaa hölmöä.. Palokan sivuilla sanotaan näin: "Tilasta peritään vuokraa kolmen tunnin jaksoissa 30 e jokainen alkava jakso" eli siis kuinka laskettaisiin jos häät tuolla pitäisi ja perjantaina koristelu, lauantaina itse juhla, sunnuntaina siivous? Ihan uusi vuokrahinta juttu minulle Muutenkin kokemukset kiinnostaa kyseisestä paikasta. Tuntuu kyllä niin vaikelta löytää paikka!
  2. Lisään vielä että etenkin Rientola kiinnostaa. Paikan sivut ihan hyvät mutta kokemuksia kaipailen ja onko siellä oma pitopalvelu vai saako ottaa oman? Rientolan sijainti olisi paras. Toiseksi kiinnostavin on Nisulan kylätalo. Heidän sivut todella huonot joten kiinnostaa hinta yms kaikki mahdollinen!
  3. Kaipailen tietoa seuraavista juhlapaikoista: Teivaalan tupa Nisulan kylätalo Rientola Kuohun kylätalo Kiinnostaisi kuulla ainakin, että paljonko väkeä mahtuu yhteen tilaan ja jääkö tilaa vielä tanssille? Paljonko hintaa viikonlopulle? Saako viedä omat juomat? Onko paikassa omaa pitopalvelua? Millainen tila on muuten, onko pihalla hyvin tilaa leikeille ja muuten oleilulle? Meille tulossa pienet häät, pyritään että 50-60 vierasta olisi. Harmittaa kun noiden juhlatilojen sivuilla tosi vähän tietoa että miten porukkaa mahtuu paljonko hintaa ja millainen piha. Joten hyviä ja huonoja kokemuksia otan mielelläni vastaan! hakusessa siis paikka suht pienille häille maalais henkisessä paikassa ja mieluiten edullinen paikka, koitetaan järkätä mukavat mutta edulliset juhlat : saa ehdottaa lisää paikkoja! könkkölä olisi ollut mahtava ja sitä olen ihaillut harmi kun sitä ei mahdollista saada
×
×
  • Create New...