Jump to content
Naimisiin.info

diabolicat

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän diabolicat kaikki viestit

  1. Sen enempää kertomatta miten sokkotreffit saivat alkunsa, niin tosiaan sokkotreffeillä. Mä tulin suoraan töistä kuin uitettu koira polkupyörällä kaatosateessa. Tiesin että treffikumppani on pitkä, laiha, vaalea, silmälasit, ammatin, asuu äitinsä kanssa ja sillä on korkea verenpaine. Mä menin vaan viettämään lauantai-iltaa koska illan suunnitelmat oli peruuntunut, mulla ei ollu mitään odotuksia että tästä ois mitään tullu. Treffeistä tulee hääviikolla 10 vuotta.
  2. No siis mullehan avioliitto on lähinnä omien oikeuksien laillisuuden turvaamista. Avoliitossa ollaan oltu pian 10 vuotta. Mulle kelpais hyvin maistraattihäät niin ettei kukaan sais tietää mitään (Taitaa kulkea äitini puoleisesssa suvussa), mutta isäntä taas haluaisi isot hääjuhlat, jossa on kaikki kumminaimanserkut ja naapurit. Jonkinlainen kompromissi meillä jo on, mutta kyllä valtaosa käytännön toteutuksesta jää mun kotolleni...eikä nappaa juurikaan.
  3. Mä en kans halua mitään kippoja ja kuppeja, meillä on jo mm. aterimia kolme täyttä settiä, kaapin perät täynnä paketissa olevia Mariskooleja ym. kulhoja. Mm. kihlajaislahjaksi pyydettiin moottorisahaa, SodaStream-laitetta ym. jos siis välttämättä haluaa lahjan antaa (emme pitäneet kihlajaisia). Mun suku kunnioitti toivetta ja saatiin moottorisaha. Isännän suvulta saatiin just niitä lasihärpäkkeitä, joita ei haluttu ja joista nimenomaan sanottiin ettei haluta. Olen luonnostellut häälahjalistaa, mutta se on kyllä kieltämättä aika lapsipainotteinen. Kuitenkin molemmat ollaan jo aikuisia ihmisiä ja yhdessäkin ollaan oltu 10 vuotta. Toisaalta siellä on myös arvokkaita toiveita, joita voi esim. kimppalahjoina hankkia. Esimerkiksi kompostori (varattu), turvaistuin vauvalle jne. Muutamia edullisempiakin lahjoja olen jo päähäni saanut, mutta toiveeni on myös rempparahaa tilille että saatais vauvan huone joskus asuttavaan kuntoon. <3 Ja ehkä joskus viikonloppuhäämatkalle. Mieheni on yrittäjä joten emme mitenkään pysty irtaantumaan viikoksi arjesta.
  4. Taitaa kutsulistassa olla noin 133 nimeä, kutsuja yhteensä tais tulla noin 55 talouteen. Sukulaisia on jo pelkästään yli 60 henkilöä, loput ystäviä ja kavereita. Lopullinen ohjelma riippuu vähän osallistujamäärästä.
  5. Heinäkuussa tulee 10 vuotta täyteen sokkotreffeistä. Juhannusvauva on nyt 10 kk. Mies on yrittäjä, itse jäin työttömäksi kun palasin vanhempainvapailta. Toisaalta oon ihan mielelläni kotona, toisaalta ois hirvee palo töihin mut lapsen hoito olis ongelmallista siinä tapauksessa.
  6. Mua kun ei noi häät ajatuksena hotsita yhtään, koitin ehdottaa että oltais menty naimisiin samalla ku oli vauvan nimiäiset. Ei kelvannu isännälle ku haluaa juhlat jonne tulis kavereitakin (no olishan niitä tonnekin voinu kutsua). No mä kosasin ku tuli 5 vuotta täyteen eli silloin mentiin kihloihin. Päivää ei lyöty silloin lukkoon ja ku ihmiset sitä kyseli ni läpällä heitin että varmaan sitten 10 vuoden kunniaksi... no me sit varattiin juhlapaikka samalle viikolle ku meillä tulee 10 vuotta täyteen.
×
×
  • Create New...