Heinäkuu2015

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Heinäkuu2015

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meillä häät 18.7.2015
 2. Mäntsälän kirkko 18.7 ja juhlapaikkana kirkon vieressä oleva Ruustinnan kammari
 3. Mäntsälän kirkko 18.7.2015
 4. En minäkään oopperasta perusta. Sen sijaan on mukavaa palkata ammatti-tenori laulamaan, hän ainakin osaa homman Meillä ei ole tanssihäät, mutta mielestäni hän voisi kyllä laulaa Akselin ja Elinan häävalssin, se on niin kaunis kappale.
 5. Laulaako hän oopperaa vaiko oopperatyylillä esim. virren kirkossa ja juhlassa muuta? Oopperaa tai oopperatyylistä esiintymistä ei tulla kuulemaan, hänellä on laaja ohjelmisto. Kirkkoon emme ole ajatelleet hänen laulettavakseen virttä vaan Romanssi -kappaleen (Sua vain yli kaiken mä rakastan), toivottavasti papilla ja kanttorilla ei ole mitään sitä vastaan. Laulun aiheet pysynevät rakkauden ympärillä hääjuhlassakin. Suomalaisten rakkauslaulujen lisäksi hänellä on ohjelmistossaan italialaisia rakkauslauluja /balladeja. Minusta on kiva tarjota häävieraille tällainen pienimuotoinen konserttielämys.
 6. Ei leikkejä. Meille ei myöskään tule tanssia (elleivät jotkut tanssi oma-aloitteisesti). Sen sijaan häissämme on musiikkiohjelmana oopperatenorin esiintyminen, ensin kirkossa ja sitten hääjuhlassa kahteen otteeseen. Mitä mieltä tällaisesta?
 7. Meidän häihin ei tule leikkejä ja tanssia. Sen sijaan häissämme esiintyy oopperatenori, joka laulaa ensin kirkossa. Tämän jälkeen hän esiintyy hääjuhlassa alkumaljojen yhteydessä. Myöhemmin hän esiintyy vielä useamman kappaleen voimin siinä vaiheessa kun häävieraat ovat syöneet ja odotellaan kahvittelun alkamista. Mitä mieltä olette tällaisesta, onko kokemuksia vastaavasta?