Yasmine

Aktiivijäsen
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About Yasmine

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Lisää kokemuksia, no tässä tulee yksi. Kävin klo 15 suihkerusketuksessa elämäni ekaa kertaa. Otin sen miedoimman värin ja hinta oli täällä Helsingissä 28 euroa. Väri syvenee kokoajan. Yksi ikävä juttu: mun käsivarsissa kyynärpäiden yläpuolella takaapäin katsottuna jäi vitivalkoiset ainakin 10 cm halkaisijaltaan ympyrät ilman mitään rusketusta. Lisäksi jalkapohjat ovat ihan tummanruskeat... Häät lauantaina. Piti äsken laittaa noihin valkoisiin laikkuihin omaa Garnierin itsestäänruskettajaa...saas nähdä, mulla avonainen puku jossa nimenomaa kädet näkyy!!! :
 2. ei täältä eikä mistään muualta mitään tukea saa, kiitos kuitenkin kivasta viestistä . sitä paitsi juhlat on vielä edessä. sen olen oppinut, ettei keneenkään voi eikä kannata luottaa (sitä jopa elämää nähnyt isäni hokee). Eli kannattaakin tehdä kaikki itse ja yksin, niin tietää että tulee hommat hoidettua. täällä muut saa solvata ihan miten lystää ja kun yrittää pitää puoliaan omat viestit deletoidaan. päästäis sit kaikki läpi.
 3. kaasous on taakka, kenenkään ei kannata ryhtyä kaasoksi, ikinä.
 4. mua vituttaa nää naikkarit yli kaiken, täällä vittuillaan ihan armotta ja tosi monelle, ei tietoakaan mistään tuesta. ja henkinen tuki...kuka sitäkään saa? en ainakaan mä. joten lahjat jotka on ostettu jo, niin en todellakaan anna kun kukaan ei ole auttanut mitään eikä tule auttamaan. that´s it.
 5. Jos he eivät tee mitään niin silloin ei mitään lahjoja tartteta. Melkein te kaikki olette sitä mieltä että he ovat vain henkisenä tukena. mitä helvettiä lahjoilla sitten tekee?
 6. Hieno juhla-sali Helsingin ydinkeskustassa 1800-luvulta, saa viedä omat juomat ja pitopalvelun. Mahtuu n.120 henkeä. 1300 euroa klo 9-02. Sali itsessään niin hieno, ettei tarvi koristeluja. www.rake-sali.fi
 7. No just tän takia me tehdään kaikki itse (tai siis lähinnä mä). Eipä tarvi ketään ohjeistaa ja neuvoa ja sitten pohtia, että tehdäänkö edes sitä asiaa ja sit jos menikin väärin, pitää tehdä uudestaan. Kaikista helpointa (mutta rasittavinta ehkä myös) on tehdä itse kaikki neuvottelematta kenekään kanssa. Saapahan sitten just sitä mitä haluaa. Eikä tarvi mielipiteistä välittää. Nimittäin mielipiteitähän on yhtä paljon kuin on ihmisiäkin. Aina jollakin olisi nokalla koputettavaa... :
 8. Niin kannattaa karsia KAIKKI ylimääräinen pois. Itse ostin marianneja ja muita vastaavia karkkeja, riisi kaadetaan koriin, istumajärjestystä ei tehdä eikä mitään askarrella. Siinä putoaa jo paljon turhaa pois.
 9. Ilmoittaudun! Olen tehnyt lähes kaiken yksin, sulho auttanut jonkin verran ja voi helvetti mitä puurtamista. En olisi tähän ryhtynyt jos olisin tiennyt. DJ:kin ilmoitti 7 vko ennen juhlia, että hänellä onkin sitten vain jazzia ja bluesia vinyyleillä, että kelpaako!!!! eli nyt sitten ollaan sulhon kaa joka ilta töiden jälkeen metsästetty ja koottu musaa, vitun DJ. Äitini kunniaksi voin sanoa, että hän hoitaa pitopalvelun ja on hommannut kukat ja kynttilät ja vieraskirjan ja hiuskoristeita....ja he maksavat 70 %. Mutta voin sanoa, että tiedän tunteen. :-/
 10. Meidän ratkaisu: Nykyään voi ostaa netistä laillisesti biisejä, maksaa yleensä euron per kipale. Lisäksi meillä on laaja CD-valikoima ja voimme lainata kavereilta. Laitetaan kaikki musiikki tietokoneelle tiettyyn järjestykseen, kytketään juhlapaikan CD-soittimeen ja painetaan play. Tietokone soittaa biisit valitsemassamme järjestyksessä, kenenkään ei tarvitse vaihtaa levyjä emmekä tarvitse DJ:tä.
 11. Olen muuten nähnyt (oliko jopa uutisten loppukevennyksessä) parin jotka vihittiin meressä, siis kirjaimellisesti. Ne oli monen metrin syvyydessä sukelluspuvut ja happinaamarit päällä ja olipa pappikin siellä Matti ja Mervi meni mäkihyppytornissa, aluksi niiden piti mennä helikopterissa. 8)
 12. Nostatan tätä kun moni kysyy miten kutsuun pitäisi laittaa ei lapsia
 13. Yksi vastanneista menee :-Xmerillä Olisi mukavaa kuulla suunnitelmista?!
 14. :-XMe tahdomme puistossa meren rannalla
 15. Siviilivihkiminen voi tapahtua missä vain - ainoastaan mielikuvitus on rajana. Ongelmana on vain löytää suostuvainen vihkijä, jos paikkana muu kuin maistraatti. Missä siis menette / menitte naimisiin?