Jump to content
Naimisiin.info

Rio

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Rio's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olen ollut Aboa Vetuksen tiloissa muutamassa karonkassa (4-5 vuotta sitten) ja tila on toiminut siihen tarkoitukseen hyvin. Ihmisiä tilassa oli hieman alle sata ja ruoat tulivat tuolloin muistaakseni Blankon kautta, mutta nykyään catering hoituu kuulemma Tintån kautta (samaa firmaahan ne periaatteessa ovat). Omia juomia tilaan ei voi tuoda, sillä Aula Cafessa on A-oikeudet. Tilavuokraa käsittääkseni Aula Cafessa ei tarvitse maksaa ja musiikkivehkeetkin sinne mahtuvat hyvin. Moderni, mutta jollain tapaa historiallinen tila. Pidin itse suuresti tuosta tilasta vieraana ollessani. Kiitos kommentista! Ruoat tulevat tosiaan Tintån kautta. Hääillasta Aula veloittaa 400€ (muissa tilaisuuksissa ilman tilavuokraa, jos ruoat tilataan sieltä). Omasta mielestänikin tila on erilainen - ei perinteinen häidenpitopaikka. Pientä arpomista on ollut tilan toimivuuden kanssa ja siksi kyselinkin mielipiteitä siellä juhlineilta.
  2. Moikka, todella hyviä kokemuksia Viihdyttimestä, ovat ollet aikoinaan soittamassa työpaikkani juhlissa. Yritin saada heitä häihimme, mutta ovat valitettavasti tuolloin varattuna Olisiko suosituksia vastaavasta - hyvämeininkisestä hääbändistä? Tanssimusiikkia emme ole etsimässä.
  3. Terve. Aikomuksena järjestää rennot kaupunkihäät. Onko kenelläkään kokemuksia Aboa Vetuksesta hääpaikkana? Myös kokemukset muista juhlista (lähinnä tilan toimivuudesta) kiinnostavat.
×
×
  • Create New...