Paipai

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Paipai

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday 01/22/86

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kouvola
 1. Olen tässä pähkäillyt kumpi olisi parempi tuona ajankohtana järjestettäviin häihin. Huivi on helppo ottaa pois ja kantaa vaikka kyynärvarsilla. Bolero on varmasti lämpimämpi, vaikka olisi pelkästään pitsiä. Huivi saattaa alkaa häiritsemään ja varsinkin kakun leikkauksessa huivi ei voi olla mukana. Bolero puolestaan voi olla hankala kantaa mukana. Oletteko itse kumpaan päätyneet?
 2. Totta.. jotenkin itse yrittäisin tehdä kaikkeni korjatakseni välit..kuitenkin 25v on pitkä aika. Mutta en tiedä, onneksi tässä on vielä aikaa..
 3. Hei, Minulla on ongelma. Olen menossa naimisiin vasta vuonna 2015 alkupuolella, mutta nyt olen joutunut miettimään seuraavaa asiaa. Kaasoksi on jo aikoijen alussa mietitty ystävääni, jonka olen tuntenut 25vuotta. Nyt tänä vuonna on tapahtunut asioita, joiden takia minun luottamus kyseistä henkilöä kohtaan on murentunut. Olen yrittänyt tavoitella ystävääni ja järjestää useammin näkemisiä (asumme eri paikkakunnilla, mutta "ajomatkan" päässä..) mutta ystäväni ei oikein ole "löytänyt" oikeaa aikaa nähdä. Olen halunut selvittää asioita ja puhua asiat halki, mutta ystävälläni ei tunnu olevan kiinnostusta tavata minua. En tiedä mitä tehdä ja olen aika hukassa tämän asian kanssa. Tiedän, että jos en otakaan häntä kaasoksi, hän suuttuu ja mahdollisesti loukkaantuu. Mutta jos otan hänet kaasoksi, en tiedä voinko luottaa häneen ja osaisinko olla hänen seurassa luontevasti enää kaikkien näiden vuosien jälkeen...onneksi tässä on aikaa, mutta en tiedä mitä tehdä?? Onko kenelläkään mitään ajatusta mikä neuvoksi?
 4. Mie olen suunnitellut sitä "Ainakin kerran Naineet" tekstiä
 5. Meillä on häät tulossa jo huhtikuussa 2015. Tähän mennessä olen ostanut tuikut pöytiin, varannut papin ja hääpaikan, hääauto on mietittynä (kaverin auto). Vieraat on valittu, mutta kutsuja en ole vielä askarrellut. Häämarssit ja valssit on valittuna, enää pitää vaan päästä jonnekin kuka opettaa valssaamaan Pukua olen metsästänyt, mutta olen vasta yhdessä paikassa käynyt sovittamassa...mitään mieleistä ei löytynyt, joten matka jatkuu varmasti kesällä Lahteen, jossa yritetään uudella onnella. Budjetti on 2000-3000€ välillä, emme aijo mitään erikoista järjestää. Lähinnä perhe + lähimmät ystävät vain paikalla= about 42 vierasta. Pitopalvelu on myös varattu, mitä kautta tulee tarjoilijat, liinat ja astiat mukana. Ainoastaan alkoholi pitää ostaa erikseen, mutta emme mitään ylettömiä määriä ajatellut hankkia. Juhlan kulkua ollaan suunniteltu, mietitty erilaisia leikkejä yms. lähinnä spontaaniutta haetaan. Lapsille suunittelin tehdä oman "puuhanurkkauksen", missä he voivat leikkiä..eihän alle 10v lapset jaksa kiinostua 28v "vanhojen" kurppien häistä Boolia suunittelin tehdä 3 kulhollista, joista yksi on alkoholiton, mikä on varattu lapsille + niille ketkä ovat autolla. Kova jännitys on päällä ja työtilanteen takia tuo pientä pelkoa koko häiden onnistumisesta. Me maksamme kaiken itse, porukat ovat ilmoittaneet, ettei osallistu lainkaan häiden maksamiseen millään tasolla. Eräällä tavalla tämä on myös minulle näytönpaikka, että selviän ilman heitä. Onko muilla tällaisia tilanteita menossa, että itse joutuu kustantaa kaikki?