Jump to content
Naimisiin.info

Ekaterina

Aktiivijäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Ekaterina's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kvartetti, jota sinulle suositeltiin, riittää varmasti. Uspenskissa on "hurja" akustiikka, tarkoitan tällä pitkää jälkikaikua. Ääntä tulee neljästä laulajasta (olettaen, että ovat hyviä laulajia ;D) kyllä sekin kirkko täyteen. Saundi tietysti muuttuu kuoromaisemmaksi, mitä enemmän väkeä, mutta se ei aina tosiaan tarkoita, että lopputulos olisi parempi.
  2. Kuoron hinnoista sen verran, että olen kuullut tuon maksun kuorolaisille olevan käytössä vain Helsingin seurakunnassa (lieneekö venäläistä perua tämä käytäntö). Muualla ei tietääkseni maksa mitään, jos ei sitten itse halua antaa jotain summaa.
  3. Hehe, ortodokseilla ei ole rippikoulua ;D No joo, olihan se kristinoppikoulu, mutta sillä ei ole samaa merkitystä, kuin luterilaisella rippikoululla. Tuohon vihkimisasiaan saat parhaiten selvyyden kysymällä ortodoksiselta papilta. Juridisesti tietysti tulette olemaan naimisissa, kunhan teidät vihkii kuka tahansa vihkiluvalla varustettu henkilö. Kysymys on nimenomaan teologinen.
  4. Jaa, tämä(kin) taitaa olla papista kiinni, siis laitetaanko sormus oikeaan vai vasempaan. Meillä pappi sanoi, että kumpikin käy ja koska sulhanen on luterilainen, niin hän otti sormuksen vasempaan nimeen ja minä ortodoksina oikeaan.
  5. Ekaterina

    Sulhasten suusta

    Joo. Yleisintä on, että kihlaus toimitetaan samalla kertaa kuin vihkiminen, mutta voidaan toimittaa myös erikseen.
  6. Hehee... täällä maalla ei ole kosmetologia/meikkaajaa, joten itsepä meikkaan ;D Olen meikannut jonkin verran ja sain hyviä vinkkejä kempparista. Nyt pitäisi vaan harjoitella muutaman kerran ennen h-hetkeä.
  7. Meillä on talvihäät ja kynttilät ovat must-juttu koristelussa ja tunnelmanluojana. Tulee myös lapsia, mutta mielestäni jokainen hoitakoon kakaransa. -Loistava tilaisuus opetella käytöstapoja...
  8. Ekaterina

    Sulhasten suusta

    Eilen keskustelimme kutsuista. Järjestämme häät itse ja myös maksamme itse koko huvin. Mies kuitenkin oli jostain nähnyt, että kutsuihin tulee vanhemmat kutsujiksi ja oli silmät pyöreänä, kun totesin, että kuka maksaa, se kutsuu. No ei tää nyt mikään huippu hilpeä juttu ollut, mutta tuoreena mielessä.
  9. Minä haluaisin mennä salaa naimisiin!
  10. Mukavaa kuulla, että on muitakin toista kertaa avioon astelevia. Vähän emmin aluksi minkäänlaisten häitten viettämistä, mutta kuten tuittu.kurki edellä kirjoitti, isäntä haluaa myös meidän tapauksessa kunnon juhlat. Ja joka tapauksessa minäkin haluan liittomme siunattavan kirkossa. Vieraitten määrään ja muuhun ohjelmaan vaikuttaa enemmän se, ettei meillä ole mahdollisuutta laittaa isoja summia juhlallisuuksiin. Kun olen tässä pukua etsinyt (jonka pitää olla aivan erilainen kuin edellisellä kerralla), niin huomasin, että joillakin amerikkalaisilla sivuilla on erikseen osoitettu hääpuvut toista kertaa avioon meneville. Tämä mielestäni kertoo oletuksesta, että toista kertaa pitäisi mennä matalalla profiililla naimisiin. Onneksi Suomessa ei ole näin tiukkapipoista, vaan ymmärretään, että elämä voi tosiaan viedä välillä vähän pitemmän kaavankin mukaan.
×
×
  • Create New...