Miss_Bride_2014

Morsian
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About Miss_Bride_2014

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Olen ollut häissä 6 kertaa, viisi kertaa vieraana ja kerran kaasona.
 2. Tuo on kyllä ärsyttävä kysymys, tosin olen saanut kuulla sitä jo muutaman vuoden. Tosin nyt varmaan luullaan että on pullat uunissa.
 3. No se riippuu, voisin kutsua jos olisin todella läheinen jonkun työkaverin kanssa.
 4. Mulla saattaa isäni. Ihan perinteisesti mutta tietenkin jos en olisi isäni kanssa väleissä, niin sitten kummisetä.
 5. Kesä-syysvaihde. Kun on vielä kuitenkin lämmintä.
 6. Mä oon ollut itseasiassa häävastainen kunnes mieheni käänsi mun pääni. Mitään prinsessahäitä en halua.
 7. Me säästämme musiikissa, emme tarvitse bändiä soittamaan. Alkoholiakaan emme osta kovinkaan paljoa koska emme kaipaa viinanläträyshäitä mutta toki pienesti. Catering tulee osittain hoitamaan ruokapuolen mutta myös mieheni sisko hoitaa ruokapuolta.
 8. Morsian 32 ja sulhanen 36
 9. Mielestäni morsiammelle kuuluu kokovalkoinen mutta kyllä vieraalla saa mustavalkoinen asu olla, tai valkoista asussa. Kunhan ei siis kokovalkoinen ole.
 10. Meillä oli yhteinen tuttu jonka kesäjuhliin molemmat oli kutsuttu. Oltiin katseltu toinen toisiamme mutta ei kuitenkaan uskallettu mennä juttusille. Hassuinta asiassa on että jälkikäteen kyseltiin molemmat toisemme perään, tältä yhteiseltä kaverilta. Joka sitten järjesti ns. sokkotreffit vaikka ulkonäöllisesti toisemme tiesimmekin jo. Tosin alku oli kivikköinen kun olin ennen niitä juhlia eronnut silloisesta poikaystävästä kun olin saanut sen kiinni kaverini kanssa muhimisesta joten olin kovin haavoittuvainen ja olin todella vaikea. Mutta sen verran miestä kiinnosti että pysyi rinnallani ensin kaveri, sitten ystävänä ja loppujen lopuksi mun piti myöntää että kyllähän mä siitä tykkään. Kumpikaan ei siis tätä aikana katsellut muita, toisiamme vain mutta kun piti olla niin epävarma miesten suhteen kun olin just siipeeni saanut. No onneks lopulta uskalsin myöntää ja tässä sitä ollaan.
 11. Me olimme seurustelleet päivälle 10 vuotta kun mies vei mut ravintolaan ja siellä, melko kliseisesti, shamppanjalasissa kimaltelikin kaunis kihlasormukseni. Mä tiesin että menisimme lempiravintolaamme mutta kuvittelin kokoajan sen olevan 10vuotispäivän kunniaksi. Sitä varten olikin sitten puettu viimeiset ylle.