Rumpink

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Rumpink

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Bestmanin auto ja bestman ajaa. Aikomus on kyllä vapauttaa mies juhlimaan ja viimeistään jatkopaikalta kulkeutua taksilla kotiin. Kauniissa alkusyksyn yössä voi kotiin vaikka kävelläkin.
  2. Meillä on pienimuotoinen hääjuhla, jolloin kaikki mahdumme yhden pitkän pöydän ääreen. Siltikin on vähän miettimistä, miten meidän kannattaisi istua. Mukavuus ja luontevuus menevät meillä etiketin edelle. Yritän katsoa niin, että jokaisella on kivaa, tuttua juttuseuraa rinnalla ja samalla yritän pitää koko väen kuitenkin yhtenäisenä. Jos me olemme pöydän päässä, onko meistä kauimpana ystävät vai lähin perhe..? Tässä riittänee vielä pohdintaa.
  3. Meidät vihkii Tampereen käräjäoikeuden tuomari ja hän ehdotti aikaa varatessa, että tapaisimme noin kuukautta ennen vihkimistä jutellaksemme yksityiskohdista. Hän kuulosti oikein mukavalta mieheltä jo puhelimessa.
  4. Nimimerkkini tuli vuokrapukuni väristä. Tämä taitaa olla juuri se väri, muttei minun pukuni: http://www.morsiusgalleria.com/assets/images/cordy200.jpg Sopi paremmin iholleni kuin aivan valkoinen.
  5. Meillä koko häähumuun osallistuu suvusta vain kummankin perheet, joille uskonnollisuus ei ole mitenkään erityisen läheinen asia. Oman perheeni puolelta asiaa ei ihmetelty ja miehenkin puolelta reaktiot olivat käsittääkseni ihan neutraaleja. Miehen sisko taisi kysyä syytä, muttei sen ihmeempää. Itseäni välillä häiritsee se, kuinka itsestäänselvyytenä monet ihmiset tuntuvat pitävän sitä, että naimisiin mennään kirkossa. Vaihtoehtona nähdään vain koruton tilaisuus maistraatissa, vaikka todellisuudessa vaihtoehtoja on loputtomasti. Meille on tulossa mukavan juhlavat, mutta pienimuotoiset häät historiallisessa rakennuksessa, joka on kauniimpi kuin moni kirkko.
  6. Meillä oli yhtenä vaihtoehtona salaa avioituminen, kun perinteisin häähumu ei ole kummallekaan välttämätön ja myös vieraslistan laatimisen vaikeus houkutteli karkaamaan. Päädyimme kuitenkin lopulta pienimuotoiseen hääjuhlaan, jonka ajankohdan perheemme tietävät, mutta kavereille se on vielä salaisuus. En usko, että kukaan olisi pahastunut karkaamisestakaan.
  7. Jos olisimme halunneet avioliiton siunauksen, olisimme pitäneet kirkkohäät.
  8. Kun tämän vuoden alussa kysyimme Tampereen maistraatista vihkijää juhlapaikalle alkusyksystä, eivät osanneet vielä luvata lomien yms. vuoksi, mutta pyysivät ottamaan yhteyttä keväämmällä tai kysymään käräjäoikeudesta. Käräjäoikeudessa oli erittäin ystävällinen palvelu ja heti tärppäsi!
  9. Meillä on mennyt nyt niin päin molemmilla, että häitä suunnitellessa on tehnyt välillä mieli heittää juhlasuunnitelmat olan yli ja rientää maistraattiin. Itse asiassa kysyimme jo vapaita aikoja ensi kuulta. Juhlasuunnitelmat toteutuivat kuitenkin niin upeasti, että maltamme syksyyn. Totta kai sitä sitoutumista miettii ja hyvä on miettiäkin, vaikka suhde olisi kuinka vahva. Mielestäni on viisautta siirtää häitä, jos sydän sanoo niin.