Jump to content
Naimisiin.info

Tips

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Tips kaikki viestit

  1. No niin nyt tuli sitten lähetystöstä kirje ohjeineen mutta näyttää että Suomi on siirtynyt kokonaan jo sähköiseen toimintaan kun ei tuossa ole ohjeistusta lähettää mitään postissa vaan linkit DS-160 ja sitten kun paperit koossa niin linkki missä sovitaan tapaaminen ja maksetaan visa maksu. Käsitin ohjeet niin että myös tapaaminen sovitaan netin kautta kun kaikki tarvittavat paperit ovat kasassa. Jos jollakulla on toisenlaista tietoa olisi kiva jos voisi jakaa sen.
  2. Kiitos tiedosta Eve. No uskon että joku lähettää maksu ohjeet sitten kun on aika maksaa.
  3. Nyt on NVC case number mutta mulle on hiukan epäselvää kuinka ja missä vaiheessa maksan sen viisumimaksun kun ei tuolla ceac sivulla siitä mainita ja sulhanen lähetti vain case numberin, ei siinä ole ollut IIN numeroa josta luin VJ foorumilta. Olisin kiitollinen jos ihan suomea koskevaa tietoa siitä voisin saada.
  4. Kiitos tiedosta tx. Onpahan sekin huoli sitten poissa mielestä.
  5. Hei! En tiedä onko tämä oikea paikka kysyä. Uusi jäsen täällä! Yritin tietoa etsiä seuraavaan siinä kuitenkaan onnistumatta. Minulla on kysymys liittyen yli 15 vuotta sitten saatuun sakkorangaistukseen liittyen liikaa saatuihin asumistukiin. En edes muistanut koko sakon olemassa oloa ennenkuin nyt kesäkuussa kun lueskelin tuota Visajourney foorumia. En edes muista tarkkaa vuotta tai muita yksityiskohtia mutta oikeudessa kävin sakon saamassa. Olen matkustanut USA:n useasti VWP:lla. Sakkohan ei näy rikosrekisteriotteessa mutta täytyykö siitä olla käännetty kopio K-1 varten? Voiko tuo sakko aiheuttaa ongelmia haastattelussa. Meidän hakemuksemme on jo NVC vaiheessa josta odotellaan vastausta. ESTA hakemuksessa luonnollisesti olen vastannut kaikkiin kysymyksiin NO koska kyseistä sakkoa en edes muistanut.
×
×
  • Create New...