A.E.S

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

About A.E.S

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Sipoo
 1. En oikein tiedä tuleeko edes oikean otsikon alle mutta kyllä kai... Meillä siis tulee käräjäoikeudesta vihkijäsetä juhlapaikalle vihkimään. Mutta, minulla ei ole aavistustakaan edes siitä peruskaavasta! Meillä oli ensin varattuna Vantaan maistraatista vihkijä mutta emme saaneet juhlapaikkaa samalle päivälle joten vaihdoimme. Vantaan vihkijä olisi halunnut tavata meidät etukäteen ja puhua toimituksesta ja siitä miten haluamme homman ylipäänsä rullaavan, tuleeko jotain ylimäärästä jne. Koska tämä nykyinen vihkijä ei tälläistä sanonut niin tiedän vain että hän tulee 12.8 paikalle klo 14. Minulla ei ole hajuakaan miten vihkiminen tapahtuu... : En minä mitään pidempiä höpötyksiä siihen varsinaisesti kaipaa mutta mahtaako vihkijä tulla sen verran ajoissa paikalle että voin muuttaa nämä teidän puhumat teitittelyt sinutteluksi? Argh.
 2. Nostan... Meillä tuo tuttujuttu-leikki ristittiin viinavisaksi. Olen vielä kiikunkaakun että onko se nyt sitten kaikille vai pelkästään bm ja kaason välinen. Mutta jos viinavisa on kaikille niin tarttisin noille kahdelle oman leikin. Ei mitään liian ilkeää tms.
 3. Me varattiin tammikuussa Vantaan maistraatista vihkijä elokuulle. Sitten kävi vain niin ettei saatu juhlapaikkaa samalle päivälle joten jouduimme vaihtamaan vihkijän käräjäoikeuden tuomariin. Jos siis haluaa jonkin päivän ehdottomasti (kuten moni varmasti haluaa) niin kannattaa olla aikasemmin liikenteessä kuin me.
 4. Huomenna ostetaan sormus, jos se vaan näyttää yhtä hyvälle oikeasti kuin kuvassa. Häihin aikaa nelisen kuukautta.
 5. Vaikka olen vakaasti leikkejä vastaan niin mieleen on tullut pari... : Lähinnä ajattelin toisen kaason kanssa jos annettaisin mahdollisuus pelata mölkkyä tms pihapeliä kun häät on kuitenkin pienet. Mutta katsotaan nyt. Mihinkään muka-hauskaan ja nöyryyttävään ei ruveta.
 6. Me mennään Sipoossa naimisiin (eikös se ole melkein Porvoo? ;D Ei taida olla) ja hääyö vietetään Porvoo-Hyvinkää-Helsinki akselilla. Kun nyt vaan löytyisi joku kiva paikka...
 7. Me kun ei häämatkalle heti mennä niin toki se on hotelliin mentävä (ja kotona nukkuu monenmonta vierasta). Mutta, minä en tingi missään nimessä huoneessa olevasta poreammeesta ja tuo myöhäinen luovutuskin olisi tärkeä. Häät ovat Sipoossa ja Hyvinkää-Helsinki-Porvoo akselilla voitaisiin heilua. Koitin surffailla hotellien sivuilla mutta en löytänyt tarkkaa selvitystä huoneista. Amme tässä aiheessa on mainittu pari kertaa, tavisamme vai poreamme? Suositteluja otetaan vastaan, olisi hyvä varata se hyvissä ajoin.
 8. Kovalla vauhdilla tuo väsäsi juoma- ja ruokalistan. Minä lähinnä mutisin siinä välissä myöntävästi välillä. Muuten on saanut vähän muistuttaa tekemisistä mutta on tuo nyt hoitanut vihkijän ja soitteli juhlapaikkoihin. Sormuksen käy kuulemma itse ostamassa minulle (pelottavaa... ;D ) ja minun pyynnöstä osallistuu myös askarteluun. Tässä vaiheessa kun vielä voisi pistää suunnitelmat uusiksi ja olen kertonut että jos koko häärumba jää täysin minun vastuulle niin mennään naimisiin vain ja ainoastaan kuten minä haluan, maistraatissa kahdestaan. Koska mies haluaa muuta niin saa myös osallistua.
 9. Elokuussa -06. Kahden viikonlopun välillä vielä veivataan.
 10. Minun isoveljeni kuoli yllättäen joulukuussa, hääpäivänä tulee kuluneeksi reilu puoli vuotta kuolemasta. Jotenkin asian meinaan huomioida, tiedän kuinka hän olisi iloinnut, vuosia kun ukkoani hoputti kosimaan. Ei vaan ehtinyt kihlauksestakaan kuulemaan. Toisaalta tuntuu huonolta idealta pitää häitä näin pian kuoleman jälkeen, toisaalta taas en voi elämää jättää elämättä sen takia että hän kuoli. Vaikeita asioita.
 11. Äitini ja isäni vihittiin aikoinaan maistraatissa, minua tai veljiä ei kastettu ja mies erosi kirkosta. Joten eipä kellekään tullut yllätyksenä ettei kirkossa naimisiin mennä. Jotkut ovat kyselleet valkoisen hääpuvun perään mutta yleensä kysymys "voitko kuvitella minut valkoisessa prinsessamekossa?" on aiheuttanut hysteeristä naurua... Joten sukulaiset taitavat olla ihan tyytyväisiä että ylipäänsä naimisiin mennään ja että näkevät minun päällä muuta kuin likaset verkkarit.
 12. Meidän häihin tulee korkeintaan ns pihaleikkejä, mölkkyä tms. Osallistuminen täysin vapaaehtoista mutta porukan tuntien, kaikki varmasti pelaavat. Mitään hassunhauskaa pakottamista erilaisiin hääleikkeihin ei tule. Muuta ohjelmaa on toki myös ja häät sen verran pienet että suurinosa porukasta tuntee toisensa.