Jump to content
Naimisiin.info

urpomaakari

Aktiivijäsen
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän urpomaakari kaikki viestit

  1. Kihlajaiset menivät hyvin ja siskokin alkoi käyttäytyä taas normaalisti MUTTA... Kihlajaisten jälkeen äitini sanoi "vaikka on kihloissa niin ei voi olla varma ettei toinen lähde..." sekä samassa lauseessa puhui mieheni entisestä suhteesta... Niinkö huh huh... Joskus tuntuu että olen ympäröity ihmisillä jotka ei yhtään ajattele. Totesin vain että koskaan ei tiedä mitä tuleman pitää mutta jos aidosti rakastaa ja on yhteistä tahtoa (jota löytyy näin 5 vuoden jälkeenkin) niin sillä mennään pitkälle. Tosin jäi korpeamaan tuollainen kommentti kivan päivän jälkeen.
  2. Hän on aina pitänyt miehestäni ja eikä muutenkaan pitäisi olla omista kihloista/häistään suu mutrulla koska itse sai päättää ihan kaiken. Ihmetellään edelleen hänen reaktiotaan oikein porukalla... Mutta mietimmekin että hän on aina ollut meistä se kylmin ja kateellisin... Myös lapsuudestaan on kovin katkera.. Tosin me muut ei vain edelleenkään ymmärretä miksi. Kysyin äidiltäni että oliko siskoni juhlissa jotain vikaa mutta oli sitä mieltä että yhtä paljon häntä on autettu ja hänelle tehtiin hääpuku... Eli äitini maksoi ja teki joten ei pitäisi olla siitä kiinni. Olen päättänyt hänen antaa olla kuten yleensäkin... Hän on niin voimakas persoona.. Ennenkaikkea erittäin tulinen ajattelin että mököttäkööt jos tuon ikäinen ihminen vain kehtaa... Uskon kuitenkin että on katkera siitä että mieheni HALUSI kihloihin toisinkuin omansa.
  3. Samana päivänä kun kihlauduimme niin järkkäsin perheeni samaan tilaan ja annoimme heidän huomata sormuksemme... Kaikki itkivät ja onnittelivat.. Toinen siskoistani sekosi onnesta... Mutta sitten toinen siskoni (jo naimisissa yms.. Ei pitäisi olla katkera) alkaa mököttää ja yhtäkkiä poistuu paikalta sanaakaan sanomatta... Seuraavana päivänä yritin kuulostella mikä on hätänä koska minulle itselle tuli paha olo.. Mutten saanut mitään irti. . Niinkö mitä hittoa... Muut perheeni jäsenet on innoissaan kanssani järkännyt juhliamme mutta tämä sisko ei ole korvaansa lotkauttanut.. Yrittää saada muita siskoja tekemään hänen kanssaan jotain juuri kihlajaispäivänä ja teeskentelee ettei muista milloin kihlajaiset ovat... Suoraan sanottuna v*tuttaa kun tietää että koko juhlat menee siinä kun katsot tuota mököttäjää. Olen myös saanut yhden "onnittelun" "noh.. Otetaan osaa.. Ookko sää nyt muka rakastunu?" onneksi se pariskunta on muutenkin jotenkin yksinkertaisia ettei heiltä voinut muuta odottaa. Paras ystäväni ei ole edes soittanut.. Onnitteli vain lyhyesti viestillä johon olin hyvin pettynyt.. Toki ymmärrän että hän on katkeroitunut sinkku joka haluaisi myös miehen mutta eikö kuitenkin voisi olla edes parhaan ystävänsä puolesta onnellinen? Loput onnitteluista ja reaktioista onkin sitten ollut tosi positiivisiä... Anoppi soitti huutoitku puhelun ja en tahtonut saada selvää muutakun "onnellinen.....ihanaa.. "
×
×
  • Create New...