hannaa^^

Morsian
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

About hannaa^^

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kyllä tuo vapaan ja loman sumpliminen tuottaa ongelmia muillakin. Itse olen vuoden verran ollut samalla työantajalla eri mittasilla määräaikaisilla sopimuksilla ja ensi kesänä olisi tiedossa lomaakin tästä aherruksesta. Kaihosti sitten esitin että saisin loman häiden aikaan, niin pomohan sitten päätti siirtää miun ja toisen työntekijän lomat ristiin ja nyt ois lomat vasta heinäkuun puolessa välissä kesäkuun alkuun toiveen esitin... Tuossa vasta töissä totesin et jos en saa lomaa vaihettuu tai ees vapaita siihen sumplittua niin siirretään juhlat sitten kohta tuohon työpaikan käytävälle. Alko vähän ärsyttää tää homma. Kunhan nyt näkisin pomoni mahdollisesti ensi viikolla niin täytyy yrittää sopia tuo asia jotenkin.
 2. Jee! Mie sain meille kuvaajan häihin. Meinas jo epätoivo ja ahdistus iskeä. Kaikki kuvaajat kun tuntuvat rahastavan noista kuvauksista ihan järkkyjä summia. Onneks joskus potkii onni ja löysin harrastekuvaajan, joka kuvien perusteella hommansa kyllä osaa lähes ilmaseks. Nyt on yksi huoli vähemmän. Eilen varmistui, että kaveri oli saanut järkättyä meille mein hääauton, nyt vaan toivotaan ettei juhlapäivänä sada taivaan täydeltä pieniä mummoja, koska kyseessä on kuitenkin avoauto. Ahkerana tyttönä oon tänään laskenut myös pöytäliinojen tarpeen, nyt kun vielä jaksais ne joskus leikata ja ommella. Sitten pääsis niitten värjäämiseen. Pitkästä aikaa nää asia tuntuu järjestyvän ja hoituvan.
 3. Miellä maistraattiin tulee vain kaaso ja bm. Varsinainen hääjuhla ja kirkko on seuraavana päivänä (tosin sen tietävät vain kaaso ja bm). Ketkään muut eivät tiedä, milloin meillä maistraatti on.
 4. Kiitos Natte ja Tipzilla. Pidetään hetki matalaa profiilia vanhempien kanssa ja odotelleen joskos ne vaikka rauhoittuis. Alan hyvin ymmärtää siskoani, joka ilmoitti viikkoa aikaisemmin menevänsä naimisiin. Tässäkin vaiheessa hän sai vanhempamme kimppuun joka asiassa. Vanhempien häät järjestivät aikoinaan heidän vanhempansa, joten he eivät oikein ymmärrä miksi me haluamme järjestää itse omat häämme emmekö anna heidän järjestää niitä. Etenkin isäni on tätä mieltä. Äiti tuntuu jotenkin ymmärtävän, että ajat muuttuu ja me haluamme tehdät asiat niinkuin itse haluamme omalla tavallamme. Meille juhlapaikalle mahtuisi bändi, mutta mekään ei mitään bändejä oikein tunneta ja mitä hintoja selailin niin aika arvokasta touhua moinen. Ajateltiin pyytää yhtä ystävää laulamaan kirkossa, siinä on meidän makuun ihan tarpeeksi livemusiikkia.
 5. Onko kellään ollut "ohjelmalehtiä" tai kokemuksia niistä. Eli sellanen lehtinen, jossa olisi menut, ohjelmat jotain muutakin. Kaaso tuollaista ehdotti, kun mietin miten pöytäkolmiot toteuttaa. Samaan lehtiseen voisi laittaa päytäkartat yms. Olipas huono selitys mut toivottavasti joku ymmäri.
 6. Miuta alkoi tuossa jouluna ahdistaa koko häähomma. Kummankin vanhemmat sai tietää häistä ja siitä iski ahdistus, Miehen vanhemmat oli lähinna ahaa ja okei linjalla ja teette niinkuin parhaaksi näätte. Häistä heidän kanssa jouluna keskusteltiin varmaan alle kymmenellä sanalla, mutta omat vanhempani... AARGH! Tässä tuli taas se syy miksi en olisi halunnu kertoo heille vasta kuin päivää tai kahta aikaisemmin. Tän puolen vuoden aikana tulen varmaan hulluksi. Onneksi alkaa olla asiat jo järjestetty ja mietitty, mut he puuttuvat kyllä joka asiaan. Etenkin isäni. Isä oli jo koko vieraslistan uusiksi panemassa, kun sieltä puuttuivat hänen äidin sedän veljen kummin koiran kaiman enon plääää..... sukulaiset. Joo ei kiinosta kutsua puol vieraita ihmisi joiden kanssa ei oo koskaan missään tekemissä omiin häihin, Eikä paljon kiinosta, vaikka isäni heidän kanssaan onkin joskus tekemisissä ja vaikka he olisivat kutsuneet isäni heidän lastensa häihin. Seuraavaksi alkoi kauhea jupina, kun meillä ei ole bändiä. Miehen kanssa tästä asiata puhuttu moneen otteeseen ja todettu, että tietokoneelta saa kätevästi juuri sellaista musiikkia kuin tarvii eikä tarvitse maksaa bändistä. Voi nekin rahat käyttää johonkin muuhun. Muutenkin, kun mennään pienen budjetin häillä. Isäni oli vakaasti sitä mieltä, että kaikissa häissä pitää olla bädi kun se on juhlavampaa ja hienompaa. Tällä tavalla kyseenalaistettiin kaikki meidän miettimät asiat.Vaikka yleensä pidänkin joulusta niin viime joulu oli lähinnä ahdistava kaiken tämän takia. Nyt välttelen puhumasta millään tavalla aiasta vanhempien kanssa ja vaihdan aihetta hyvin nopeaa, ettei taas tarvisi kinata jostain asiata. Paljon helpompaa tää oli, kun he eivät tieneet koko asiasta mitään. Anteeksi tää avautuminen, johonkin oli vain pakko purkaa tätä päätä ku ei mieskään ymmärrä miksi tää miuta niin kovasti ahdistaa.
 7. Omasta mielestäni epäitasainen väri antaa vaan elävää pintaa ja kivoja yksityiskohtia. Samoin, jos langat jäävät valkoiseksi. Täytyneen ensin kokeilla yhden lakanan kanssa miten tuo värjäys onnistuu ja miltä lopputulos näyttää ja päättää sitten. Toisaalta eipähän varmaan yhestäkään lakanasta ihan tismalleen samanlaista tule.
 8. Meillä ei myöskään kaason tai bestmannin pukeutumista kustanneta. Olen antanut kaasolle toiveen, että hänen vaatteidensa värit sopisivat teemoihin ja kaaso on siihen suostunut ja metsästää kovaa tahtia itselleen sopivia asusteita. Sulhasen ja bestmannin kanssa on tarkoitus lähteä ostoksilla jossain vaiheessa, jotta he saavat saman sävyiset ja näköiset vaatteet itselleen.
 9. Onko kukaan kokeillu värjätä noita knoppa-lakanoita? Miten onnistuu? Violettien pöytäliinojen/lakanoitten metsästys tuntuu mahdottomalta tai sitten hinta pomppaa pilviin. ajattelin, joskos ostais noita lakanoita ja sitten värjäis ne.
 10. Pikku Myy meni istumaan Nuuskamuikkusen viereen pikkusillan kaiteelle, sulki silmänsä ja hihkaisi: "Minä tiedän! Me menemme naimisiin!" Nuuskamuikkunen tippui kaiteelta veteen.
 11. Meillä budjetikse on laskettu n.5000-6000e. Tosin voi olla et tuo summa ei tuu riittämään ihan kaikkee. Pikku hiljaa kaikkea on tullut osteltu ja toistaiseksi budjetissa pysytty. Mietin, että ehkä omankin budjetin ohi vois ostaa jotain sellaisia tavaroita, joille vois olla käyttöä häiden jälkeen, kuten kengät.
 12. Sain eilen idean kutsukortteihin. Nyt tarvii vain tavarat hommata ja käydä askartelemaan. Täytyy vain kehittää missä ja miten saa tulostukset tehtyä, kun meillä ei ole tulostinta kotona (eikä sitä ole myöskään kaasolla tai bestmannilla). Kummankaan vanhemmat, kun eivät vielä tiedä joten sielläkään ei tulostella voi... Mutta enkähän kehitä tähän jonkun ratkaisun vielä lähipäivinä ja pääsen kutsujen kimppuun.
 13. Tähän on se yksin kertainen syy, että mies ei kuulu kirkkoon. On ain aollut pakana, eikä halua kirkkoon liittyä häiden takia. Enkä häneltä sitä voi vaatia.
 14. Itse olen vähän kahden vaiheella miten tuo alttarille meno toteutetaan. Virallisesti myö mennään naimisiin edellisenä päivänä maistraatissa, jossa paikalla on vain kaaso ja bestman. Seuraavana päivänä on sitten kirkollinen siunaaminen ja hääjuhla. Itse toivoisin, että isäni saattaisi tuolloin miut alttarille, mutta mietin onko se ihan hölmöä, kun me ollaan kuitenkin jo silloin naimisissa virallisesti. Vaikka kumpikin meistä mieltää kirkkon päivän hääpäiväksi. Mies toivoisi, että käveltäisin yhdessä alttarille. Jotenkin itse koen, että isän olisi kiva luovuttaa miut (olenhan haaveillut siitä jo piku tyttönä). Ja tuosta siskon/veljen luovuttamisesta.. Muistan olleeni joskus häissä, joissa veli luovutti siskon sulhaselle. Tässä tapauksessa isä oli kuolluta ja veli sitten siskon alttarilla luovutti.
 15. Itse tykkään hoitaa mahd. paljon asioita s-postilla, kun siinä on sitten tavallaan "mustaa valkoisella" siitä mitä on sovittu ja mitä ei. Ja epäsäänöllistä vuorotyötä tekevänä ei miulla oo aikaa soitella joka päivä joka paikkaan ja sopia milloin mitäkin, kun töissä ollessa en voi ees puhelinta mukana pitää. S-posti on vain jotenkin paljon helpompi tapa hoitaa asioita, kaikissa asioissa. Täytyneen noista parista, mistä tarjouksen sai niin joku valita.