RJH

Morsian
 • Content count

  19
 • Joined

 • Last visited

About RJH

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Me tehdään ensin viikon häämatka heti häiden jälkeen Santorinille, jossa saadaan vaan fiilistellä ja nauttia, ja sitten vielä talvella eli puolen vuoden päästä häistä pidempi aktiivi&löllöttelyreissu väli-Amerikkaan. Päädyttiin tähän, koska ei haluttu missata Suomen kesästä kolmea viikkoa ja silloin tuolla Ameriikoissa on hurrikaanikausi meneillään. Ja mikäs sen mukavampaa kuin kaksi häämatkaa, en valita
 2. Hyviä pointteja. Taidan kysyä heidän omaa mielipidettään tähän asiaan suoraan, eihän sitä tosiaan tiedä, vaikka he itse toivoisivatkin jotain reunapaikkaa, josta on helppo lähteä hoitamaan vessareissuja/viihdyttämään taaperoita, ym. Meillä kun tulee vielä pöytiin tarjoiltu ruoka, niin lapset eivät välttämättä jaksa istua paikoillaan koko aikaa. Ihan suoraan sanottuna pidän näitä lapsivieraita kyllä hieman hankalina, varsinkin kun he ovat vielä niin nuoria, etteivät kummin häitä tule kuitenkaan muistamaan. Yritän kyllä huomioida heidän vanhempansa niin, että kaikilla on mukava olla, joten eiköhän tähän jonkinlainen kompromissi löydy.
 3. Kiitos pohdinnasta, Tipsis! Vaimot ovat molempien todella hyviä ystäviä ja tuntevat suurimman osan hääväestä, joten eivät he ainakaan yksinäisiksi oloaan tuntisi. Lähinnä vaan mietin juurikin sitä, että on kurja erottaa pariskuntia istumaan eri puolille salia. Ja en ole ihan varma tuosta loukkaantumisasiasta: heidän lapsensa ovat heille totta kai hyvin tärkeitä ja joskus he tuntuvat olettavan, että naperot ovat sitä myös meille muille. Toki ovat tärkeitä, mutta en silti halua heitä juhlien keskipisteeksi Pitää vielä käydä juhlapaikalla ja mietiskellä tätä. Ja samalla pitää miettiä sitäkin täällä jo pohdittua asiaa, että kenelle muille napsahtaa nakki istua lapsipöydässä, varsinkin kun olemme esittäneet lähes kaikille vieraille toiveen jättää lapset kotiin.
 4. Meillä on vielä sellainen "ongelma", että vaikka häät on yleisellä tasolla lapsettomat, kaksi bestmania ottavat lapset mukaansa, koska heidän naperonsa ovat sulhasen kummilapsia. Haluaisimme plaseerata bestmanit meidän pöytäämme keskeiselle paikalle, varsinkin kun toinen on vielä seremoniamestarimme, mutta itse en halua lapsia pöytäämme, ja laittaisin lapset muutenkin mieluiten jonnekin salin reunalle, jossa mahdolliset riehumiset ja muut ruokailu-showt kiinnittäisivät mahdollisimman vähän huomiota. Voinko vain kylmästi kysyä bestmanien vaimoilta, että voivatko he istua jälkikasvunsa kanssa sivummalla, jos bestmanit istuvat kaiken actionin keskellä? Tuntuu jotenkin tylyltä, mutta en keksi muutakaan ratkaisua.
 5. Mistä tilasit pitsit, Azure? Mulla on juuri puvun yläosaan tulevat pitsit etsinnän alla. Ompelutyön jätän kuitenkin ompelijalle
 6. Mä jätän kaikenlaiset sukat pois. Sekä sukkikset että stay upit tuntuu mun mielestä ahdistavilta, joten en aio pukeutumisetikettienkään vuoksi pönöttää omissa häissäni. Ja mulla tulee olemaan puku lattiaan saakka, joten ei jalat sieltä varmaan kovin paljoa vilku. En myöskään loukkaannu, jos vieraat tulevat paljain säärin. Nämä on rennot kesähäät, voi olla vaikka paljain jaloin, jos siltä tuntuu!
 7. Meillä taitaa olla siis sama hääpäivä, Rouvaksi_2015! Tämä viikonloppu onkin näin häävuoden alkamisen kunniaksi meillä varattu hääjärkkäilyille: suunnitellaan viimein kutsut ja infot, päivitetään budjetti ja to do -lista, varataan ehkä häämatka, jeeee!
 8. Natte-15, meillä on myös häät ensi vuonna Paraisilla, mutta Furuvikin kartanossa. Parainen ei ole tuttu paikka ennestään, joten jos osaat suositella lähistöltä hyviä kampaajia, meikkaajia, kukkakauppoja, ym. niin otan vinkit mielelläni vastaan! Tällä hetkellä olen katsellut tarjontaa näille Turusta.
 9. Me varattiin nyt lokakuussa, häät ensi vuoden heinäkuussa. Varmasti olisi myöhemminkin ehtinyt, mutta toisaalta, jos tällä suosikkikuvaajalla olisikin ollut sitten jo toinen varaus, niin olisipa harmittanut!
 10. Minä en löydä kaupoista itselleni mieluista pukua, joten aion teetättää puvun tuttavallani, joka on kyllä pukuompelija koulutukseltaan, mutta ei kuitenkaan tee niitä töitä päivätöikseen. Luotan häneen kyllä täysin, mutta silti hieman jännittää, miten kaikki sujuu! Onneksi ensi kesän häihin on vielä rutkasti aikaa, joten voidaan hioa pukua niin pitkään, kunnes se on täydellinen. Ihanaa, että pääsee esimerkiksi valitsemaan kankaat alusta asti. Liikkeiden merkkipuvutkin tuntuvat olevan niin usein tönkköä polyesteriä.
 11. Me päädyttiin toiseen paikkaan, joka saadaan itsellemme koko yöksi ja jonne saa tuoda omat juomat. Varmasti kahvilan puolestakin saisi nätin koristuksilla ja ottamalla terassin käyttöön, mutta tuo valomerkin aikaisuus ja kaljahanat ja jäätelöpakastimet tuntuivat kuitenkin sitten liian ankeilta.
 12. Anscu, älä panikoi! Meillä on hääpaikka ja pitopalvelu varattu ensi heinäkuun häihin ja kaiken muun kanssa ajattelin pitää nyt luovan hengähdystauon. Sitten lähempänä joulua voi alkaa kontaktoimaan sormusseppiä ja ompelijaa sekä kyselemään bändejä ja valokuvaajia. Uskon, että puolta vuotta ennen häitä on ihan hyvä aika alkaa esim. tehdä kutsuja, ym. Eihän tässä vielä kiirettä ole! (Olikohan nää ne kuuluisat viimeiset sanat ennen katastrofia?? )
 13. Varausmaksu on nyt maksettu! Häät siis Furuvikissä 4.7, ihan mahtavaa! Nyt voi alkaa sitten suunnitella tarkemmin menua ja koristuksia. Haluaisin paikalle pikemminkin puutarhajuhla-fiilistä kuin prameita kartanohäitä. Vihkiminen suoritetaan ainakin pihalla ja baarinkin voisi rakentaa ulos ruokailun jälkeen. Mun hääinnostus nousi just ihan uusiin sfääreihin
 14. Meille Kjell on ollut alusta asti todella mukava ja esitteli paikkoja pitkän kaavan mukaan. Menuja voi kuulemma muokata oman maun mukaan ja hän on paikalla vaikka aamuviiteen saakka, jos näin halutaan. Meille olisi tulossa n. 70 aikuista ja mahdollisimman vähän lapsia (toivottavasti max 5!). Sille määrälle vaikutti oikein sopivalta tilalta, kunhan vain säät suosivat (meille suunnitteilla heinäkuun alku). Lotts, aiotteko te varata myös yläkerran majoitustilat?
 15. Meidänkin hääpaikaksi taitaa tulla Furuvik kesällä 2015! Käytiin katsomassa tiloja eilen ja ihastuttiin molemmat aivan täysin. Uskomattoman kaunis piha, sympaattiset sisätilat ja juhlia saa kuulemma koko yön! Aika kallishan se on ja Parainen saattaa olla vähän haastava kohde vieraille, kun useimmat tulevat pääkaupunkiseudulta, mutta sinne saisi järjestettyä kyllä ihan mielettömän ihanat häät.