Jump to content
Naimisiin.info

jenny91

Morsian
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

jenny91's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mullakin se tilanne, että oikeestaan vaan seurustellu tulevan mieheni kanssa. Mies seurusteli yläasteella toisen kanssa puoli vuotta, minä n. Yhden kuukauden lukion ykkösellä aloimme sitten olemaan yhdessä. Ei mua oikeastaan hauttaa asia, toki se on fakta etten esim. Baarissa ole ollut ikinä sinkkuna Miehen vanhemmat myös oleet nuorista asti yhdessä ja ovat vieläkin.
  2. Itse olen vuorotöissä vanhainkodissa, joten päivä ei voi oikein tulla yllätyksenä kun pakko pyytää vapaata töistä. Ei sinänsä haittaa yhtään, en tykkää muutenkaan yllätyksistä joten se riittää että jännitän päivän ohjelmaa ja ovatko kaikki päässeet paikalle
  3. Gabrielle, kuulostaa ihanalta! Meille tämä ei ole mitenkään ajankohtainen aihe, joten en tiedä hinnoistakaan yhtään mitään toistaiseksi.. Missä hintahaitareissa tämmösissä hääsviiteissä tai muissa vähän paremmissa hotellihuoneissa liikutaan Turun keskustassa? muoks. näköjään hintoja löytyykin edellisiltä sivuilta
  4. ^Repa, mulla on ihan sama "tilanne", muttei tullut mieleenkään kutsua tätä toista kaveria, johon en ole nyt enää ollut muutamaan vuoteen yhteydessä. En tosin tiedä, kuinka kauan olitte tälläinen läheinen kolmikko, mutta itse en ole nähnyt tätä toista kuin ohimennen viimeisten vuosien aikana, kun taas tätä toista näen usein. Ei hän mielestäni voi loukkaantua siitä Ja jos haluat hänet kutsua, niin voit hyvin antaa kutsun ilman avec. Mekin aiomme osalle kavereista laittaa avec-kutsun ja osalle ei.
  5. jenny91

    Häät 2015 (yhdistetty)

    Vieraita kutsutaan 75-80, häät siis 8.8.2015. Paikka varattu (ruoka tulee myöskin kyseiseltä tilalta), mutta Turussa kirkon saa vasta vuotta ennen joten ensi viikon perjantaina 8.8. olis kirkon varaus edessä! Jännittää saadaanko haluttu aika ja kirkko Muuten emme ole vielä valmistelleet päivää mitenkään, mutta kirkon varauksen jälkeen haluaisin mahdollisimman pian alkaa miettimään bändiä.
  6. Kutsumme 75-80 vierasta, tarkka lukumäärä ei ole vielä tiedossa. Häihin yli vuosi aikaa, joten tilanteet voi muuttua mutta yli 80 en joka tapauksessa halua Hääpaikalle mahtuu 90-100 vierasta.
  7. Ennen kihloja 5v yhdessä, kihlojen ja häiden välissä 2,5v.
  8. Meidän häät ovat yhtenä suosituimmista hääpäivistä, joten ajattelin lähettää kutsut ajoissa keväällä. Haluaisin kovasti, että ainakin läheisimmistä ystävistä ja sukulaisista kaikki pääsevät. Siksi ilmoittelemme jo nyt kun hääpäivä on tiedossa monelle tästä epävirallisesti puhelimitse ym tämä ei siis ole mikään salaisuus.
  9. Ensi vuonna kun naimiisin menemme minä olen 24v ja mies täyttää samassa kuussa myöskin 24v Yhdessä oltu siinä vaiheessa 7,5 vuotta joista kihloissa 2,5 vuotta. Kukaan ei ihmetellyt liieemmin tätä uutista, enkä koe olevani niiiin nuori. Toki myönnettäköön, ettei lähimmistä ystävistä yksikään ole naimisissa vaan olemme ensimmäiset
  10. Hääpäivä 8.8. Se valikoitu koska halusin että suurin osa vieraista ei ole sillon lomilla ja jotta voisin itsekin opiskelijana olla töissä heinäkuun loppuun asti ja sen viikon ennen häitä olla lomalla ja järjestää loput asiat. Alunperin ajattelin 15.8 ihan sen takia, että 8.8 on niin suosittu hääpäivä, mutta saimmekin paikan tuohon niin se on nyt sitten se. Elokuun ajattelin suosivan myös sään puolesta hyvin, mutta sitähän ei nyt varmuudella tiedä kukaan
  11. Mulla on tätiä ja enoja vaikka kuinka ja paljon. No tarkalleen ottaen seitsemän. Pelkkiä serkkuja minulla on 25 joista kaikilla on jo puolisot ja lapsia (olen serkuista toiseksi nuorin). Yksi serkuistani on menossa tänä kesänä naimisiin ja rajasivat kutsun vain tätiin ja enoihin, eli jättivät serkut pois. Ymmärrän tämän hyvin ja olin suorastaan helpottunut, sillä vielä 10-vuotta sitten kun yksi serkuistani meni naimisiin niin he kutsuivat kaikki, mutta häävieraita olikin sitten se 150. Nyt minun on helpompi tehdä sama rajaus kun serkkuni tänä kesänä, eli jätän kaikki serkut kutsumatta ja kutsun vain tädit ja enot puolisoineen. Voisin periaatteessa heidätkin jättää kutsumatta, sillä emme ole liiemmin tekemisissä, mutta tuntuisi hullulta kutsua minun puoleltani vain kavereita, kun sulhasen puolelta on tulossa koko suku (heitä on silti alle 20, vähemmän siis kuin edes serkkujani! ). En koe rajausta mitenkään pahana, äitinikin totesi että omiin häihin kutsutaan ne kenet halutaan ja kenen kanssa on tekemisissä. Ja nyt olemme varanneetkin hääpaikan jossa voi jo vedotakin siihen ettei kaikki valitettavasti mahdu. Vieraita siis ollaan kutsumatta n.75. Tuo avec-juttu minua enemmän mietityttää. Kuka saa avec-kutsun, kuka ei? Toki useimmat ystävistämme ovat pariskuntia, mutta mukaan tulee n.10 kenellä ei tällä hetkellä ole tyttö/poikaystäviä. Olen miettinyt sen niin, että jos heille nyt ennen kutsujen lähetystä ilmaantuu seurustelukumppaneita, niin antaako avec-kutsuja niille jotka tulevat "yksin", kun taas ei niille joilla on paljon muita tuttuja paikalla..
  12. Olen ollut yhteensä muistaakseni viisissä häissä, joista yksistä en kyllä muista yhtään mitään kun olin ehkä n.10-vuotias
  13. Menimme kihloihin helmikuussa 2013. Silloin ei puhuttu häistä sen enempää, ajateltiin että ehkä 2015-2017. En uskonut meillä olevan varaa järjestää häitä vielä 2015, opiskelijoita kun olemme molemmat. Tänä vuonna kesäkuussa aloimme puhua häistä ja mies tokaisi että pitäisikö jo ensi vuonna mennä. Vajaa kaksi viikkoa sitten aloimme katsomaan paikkoja ja tein arvion vieraista jotta pystyisin katsomaan kunnolla paikkoja. Viikon sähköpostittelin paikkoihin ja paria kävimme katsomassa, tänään juhlapaikka elokuuksi 2015! Tästä sitten elokuussa varaan kirkon kun se on mahdollista (turussa saa varata vasta vuotta ennen kyseistä päivää) Siitä pikkuhiljaa sitten miettimään muita asioita, kirkon varauksen jälkeen aion kuitenkin hetken vetää henkeä, koska tässä on kuitenkin se vuosi aikaa suunnitella kaikkea. Eli voisin sanoa että 13kk ennen on alettu suunnittelemaan häitä.
  14. Ensi vuonna olisi tarkoitus juhlia häitä ja kavalton tila on nyt vahvana vaihtoehtona. Ensi viikolla olisi tarkoitus mennä katsomaan Tuurunlinnaa! Olemme menossa katsomaan myös toista paikkaa tulevalla viikolla, päätös tehdään siis näiden kahden väliltä. Olemme nyt sähköpostitelleet Taijan kanssa ja hän on toistaiseksi antanut kattavimmat ja ystävällisimmät vastaukset alusta alkaen, kertoo siis paljon enemmän kun edes kysyn mikä on mielestäni hyvä asia! Olen erittäin toiveikas tämän suhteen, mahtuisi hintahaarukkaamme ja mikä parasta - hintaan sisältyy kaikki koristeluineen sun muineen Ilmeisesti tämä alkoholi-sotku on selvinnyt, kun ei ainakaan meille puhuttu mistään 2-3 euron lisähinnasta jos tarjoilevat meidän ostamia alkoholeja..
×
×
  • Create New...