Jump to content
Naimisiin.info

lotts

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

lotts's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Jee kiva kuulla et meita on ainakin kaksi kesan 2015 Furuvik - morsianta! Meilla paivana 1. elokuuta. Haluan kanssa ehdottomasti hyodyntaa upeaa puutarhaa niin paljon kuin mahdollista. Olen yrittanyt loytaa kuvia paikasta sisalta koristeltuna, silloin kun kavimme paikalla niin ei ollut haihin katettu joten vaikea saada idea etta paljonko sisalla on tilaa yms. Bandia mun on myos vaikea hahmottaa pieneen tilaan ja siksi mietinkin sita juhlatelttaa. Olisiko jollain Furuvikissa juhlineella tai vieraalla lahettaa kuvia?
  2. RJH - mukava kuulla etta teilla on myos positiivinen kokemus pitopalvelusta, meilla oli kanssa ihan hyva vaikka oon kuullu kans samantapasta kommenttia kuin sulla Cappu toiselta jasenelta. Eli se on nyt viela tarkkailtavana heh. Mut ensivaikutelma hyva! Varataan varmasti ainakin yksi huone niin et on joku mihin paasee lepailemaan yms jos tarvii, sita alakerran huonettahan ei oikein voi kayttaa ku muuten on kolmas vessa pois kaytosta. Aika hinnoissaan ne on mut ajattelin jos jonkun tarjouksen sais - jos se on yksityiskaytossa kumminkin koko viikonlopun niin eihan mikaan ekstra ole ns. heilta pois. Ollaan harkittu pihalle juhlatelttaa jossa olis sit bandi ja tanssi - jos on jotain vinkkeja mista kysya ni apua otetaan vastaan. Haluaisin myos ns. paikalle sopivan eli juhlavan teltan, ei mitaan pienta torikojua.
  3. Hei ja kiva loytaa joku muukin! Kerro jos varaatte paivan niin voidaan vaihtaa kokemuksia meilla elokuun alku.
  4. Hei! Ei ole paljon vastauksia tahan ketjuun, mutta yritetaan kuitenkin. Loytyyko Furuvikissa Paraisilla haita viettaneita? Etsisin erityisesti kokemuksia pitopalvelusta ja vierasmaarasta! Alustava varaus on 2015 kesalla.
×
×
  • Create New...