Jump to content
Naimisiin.info

Tupunen

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tupunen's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Juridiset asiat ovat tärkeitä, koska jos jompikumpi meistä kuolee, haluamme rakkaallemme mahdollisimman turvatun aseman. Arkipäivässä se ei taida kyllä näkyä muussa, kuin että yhteinen nimi tulee postilaatikkoon sekä ovikilpeen ja siviilisääty muuttuu papereissa. Tämä on meille kummallekin ensimmäinen ja toivottavasti myös viimeinen kerta. Sukulaisetkin ovat ihan innoissaan, ja antavat meidän järjestää kaiken juuri niin kuin haluamme.
  2. Punainen mekko, joko kaapissa jo odottava tai vielä kaupassa oleva. Kukissa on sitten valkoista, kermaa, vaaleanpunaista sekä lilaa.
  3. Kaksi ystävää maistraatissa todistamassa ja seuraavana päivänä ihan lähimmät omaiset kummaltakin - kummankin sisaruksilla vain yksi lapsi, joten porukkaa kaikkiaan 12 plus passari. Jos kutsuttaisiin yksikin kaveri tai täti/setä, niin mitenkä ne muut vois jättää kutsumatta!
  4. Minulle siunaaminen ei ole oleellinen asia missään asia, koska oma uskoni on luterialisista normeista poikkeava. Koen Jumalan siunauksen ilman seremonioitakin - ihan joka päivä.
×
×
  • Create New...