alexsuuri

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About alexsuuri

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meillä säästetään kutsuissa, koristelussa, miehen puvussa, sormuksissa. Enemmän rahaa saa mennä paikassa, morsiamen puvussa sekä ruoassa. Mutta onneksi pihtaan kaikesta, meille on tärkeämpää että saamme toisemme, vaimo on tyytyväinen mekkoonsa ja kaikki saa masut täyteen.
 2. Todennäkösesti eka ostos tulee liittymään mun eli miehen pukuun, kun just lähössä Viroon. Sieltä saa kaiken halvemmalla ja en aijo mitään merkkipukua ostaa. Jos oikean sävyisen solmion tai edes puvunsukat löytyisi.
 3. Hui minkälaisia summia.. ite haaveilen 2-3t häistä, tulisi n. 100 vierasta. Tosin pihistellään paljon, esim. sormukset max. 100e ja hääpuvunkin tekee sisko ilmaiseksi ja ruokakin on enemmän sellaista raskasta iltapalaa.
 4. Tuleva vaimo ei kuulemma halua nimeäni, olen miettinyy että josko minä ottaisin sitten vaimon nimen. Kumpikaan ei järin persoonallinen nimi. Yhdistelmänimet on hirveitä, ei ei semmosta.
 5. Ensimmäinen viesti foorumille jee! Mutta tosiaan, kihlattu sanoi joitakin aikoja sitten että ensi vuonna voidaan mennä naimisiin. Nämä ovat siis täysin häät sulhasen tapaan, ainoastaan hääpuku on jo päätetty ja muuta tuleva morsian ei tahdo stressailla. Pienet häät tulossa, alta sata vierasta ja tosiaan ei ole vielä mitään saatu aikaiseksi.