Jump to content
Naimisiin.info

Punastelevamorsio

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Punastelevamorsio's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Nuffield 10/60, punainen, vanha ja söpö (aluksi oli puhe fordson majurista, mutta löydettiin netistä nuffilla varustettu kakkukoriste, raktori meni vaihtoon -Onneksi talossa on vanhojen traktoreiden harrastaja
  2. Meillä häät 20.6 ja tehtynä morsiuspuku kirkko juhlapaikka kengät kyyti kaaso & bestman kortit suunniteltu lahjatili tehty.. tuleekohan kiire? tuntuu ettei mitään voi tehdä nyt D:
  3. Meille tulossa 30 vierasta lapsineen päivineen -ei enempää missään nimessä!
  4. Punastelevamorsio

    Teemana turkoosi

    Mua helpottanu turkoosin teemavärin kanssa remonttiosaston maaliliuska, jossa turkoosia tummimmasta vaaleimpaan, joten jos väri on liuskassa, se kelpaa , ilman sitä olisin kyllä hätää kärsimässä!
  5. Pukua metsästämässä!

  6. Minulla aivan sama tilanne!(vaikka miehen korvaa netti) jostakin pitäs löytää se ''WHAT TO DO, BEFORE I DO'' lista, sellanen missä on ihan kaikki! ..on varmasti sellasta mitä näin untuvikkona ei hoksaa ja sitten hääpäivän jälkeen jää harmittaan, se vähä pelottaa.
  7. Meillä reilu 40 vierasta ja vähän mietityttää että mitä tietyt ihmiset tulevat sanomaan, kun jäävät ilman kutsua. Usea puhui mieheni siskon häissä viime vuonna että ''kun te menette naimisiin tulen niin olemaan siellä yms.), sellaiset ihmiset mietityttää eniten. Mutta jos budjetti halutaan pitää alhaalla, eikä halua päivänään mielistellä puolituttuja, joitakin vain on jätettävä kutsumatta. Mitä mieltä olette siitä, että kutsun ystäviäni ilman avecia, eivätkä he välttämättä tunne toisiaan niin hyvin..törkeää?
  8. Ensi kuussa mittariin 21, miehelleni tulee hääpäivänä ikää 29 Meilläkin kaikki (2) joille ollaan kerrottu tosi onnessaan ..loput saa tietää kun kutsu tulee.
×
×
  • Create New...