mimmeli

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä mimmeli

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meillä ei vielä ole puhuttu asiasta kaason kanssa, mutta luulen hänen haluavan, että osallistuisimme hänen pukunsa ostoon. Meillä ei kuitenkaan ole siihen varattu rahaa budjetissamme, joten minulla ei ole hänen pukeutumisen suhteen mitään ihmeellisiä vaatimuksiakaan. Hän joutuu näin ollen maksamaan itse pukunsa. Ajattelimme kuitenkin maksaa hänelle kampauksen ja meikin.
  2. Olisin valmis maksamaan ystävieni polttareista 30-50 € riippuen mitä ohjelmaa sillä saa. Tuntuu tuokin aika isolta summalta, mutta kun ystäviään ei niin monesti nää (asutaan kaukana toisistamme) olisin valmis hiukan enemmänkin pulittamaan. Ainakin jos kuuluu yöpyminen samaan hintaan Hintahan riippuu paljon siitä missä ja mitä tekee, mitä syö ja ostetaanko morsiammelle esim. hieroja ym. ja jos teettää kuvat ja ostaa valokuva-albumin. Omissa polttareissa toivon lähinnä saunomista, syömistä ja rattoisaa oloa ystävien kanssa (hierontakin kuullostaisi hyvälle). En halua kenellekään suuria kustannuksia.
  3. Meillä ajateltiin jo kihloja ostaessa, että on mahdollista, että kumpikin saa uuden sormuksen siis myös sulhanen, kun naimisiin mennään. Ei ole vielä ollut puhetta pitääkö sulho kaksi sormusta, en oikein usko hänen haluavan, vaan yksi uusi. Meillä on ollut puhetta siitäkin, että jos seppä takoisi kummankin kihlasormuksista minulle vihkisormuksen ja siihen lisättäisiin pieni timantti. Sulho saisi sitten uuden, sileän ja paksun sormuksen. Katsotaan kun aika koittaa.