Jump to content
Naimisiin.info

Maria2016

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Maria2016's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. KiitosTinttara_88 vastauksesta. Kuinka paljon Tunnelmatuvan vuokra oli?
  2. Onko kenelläkään kokemuksia häistä Laukaan Tupaswillassa, Tunnelmatuvassa? Tunnelmatupa taitaa olla aika uusi rakennus ja tilaa näyttäisi kuvien perusteella olevan noin 100 hengen häille.
  3. Kiitos Forget-me-not kommenteistasi! Ihana kuulla, että kaikki sujui hyvin ja juhlapaikka oli mieluisa:) olisin vielä kysynyt, että sattuiko teillä juhlapäivänä miten lämmin keli ja oliko juhlanavetassa juhlijoille riittävän lämmin? Onko navetta kokonaan suljettu tila ja oliko siellä mitään lämmitystä?
  4. Moi! Voi olla, että alkuperäinen ajatus talvihäistä muuttuukin syyshäiksi! Tärkeintä kun olisi, että ulkona olisi vielä niin pimeää, että kynttilöillä voi luoda tunnelmaa Onko kukaan pitänyt häitään tai ollut vieraana maatilamatkailu Kumpusessa Petäjävedellä? Mielellään kuulisin kokemuksia tuosta paikasta ja etenkin juhlanavetasta.
  5. Hei, täältä foorumilta on saanut jo todella paljon hyviä vinkkejä juhlapaikkaan, kiitos niistä Meillä on suunnitelmissa talvihäät ja toiveena paikka mihin saa viedä omat juomat. Pitkän etsinnän jälkeen tuntuu, että nyt on löytynyt paikka missä haluaa hääjuhliaan viettää Osaisiko kukaan kertoa kokemuksia hääjuhlien järjestämisestä Juhlatalo Huminassa Lievestuoreella? Taitaa olla vasta ihan vastikään kunnostettu ja muutettu juhlakäyttöön, mutta onko kukaan vielä kerennyt siellä juhlia tai meinaa juhlia? Nettisivujen perusteella paikka vaikutti juuri mieleisellä ja sopivan kokoiselta noin 50 hengen juhliin.
×
×
  • Create New...