Jump to content
Naimisiin.info

eevapupu

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän eevapupu kaikki viestit

  1. Himpsu, meille on varattu Walo juhlapaikaksi ensi elokuun lopulle. Remontti on tehty, mut piha on vielä laittamatta (toivottavasti laittavat kevään aikana). Olikohan se vuokra ollut jotain about 300e perjantai-illasta sunnuntaiaamuun. Astioita tai liinoja ei löydy, joten ne pitänee hommata muualta.
  2. Vielä tarkennusta tuohon Valo-taloon. Kyllä sinne pitäisi ainakin se 160 henkeä mahtua, talolla on tuoleja ja pöytiä 200:lle. Paikkaa esitelleen tädin mukaan se sali oli yksi Oulun suurimpia vastaavanlaisia saleja... Tietääkö kukaan noista Oulun tanssilavoista? Vuokrataanko niitä? Hietasaaressa näyttää kesäisin olevan joka viikonloppu tansseja, joten se ei varmaan ole vuokrattavana (vai?). Entäs se Kuusisaaren lava? Sehän olisi lähellä keskustaa ja ihan nätillä paikalla... En ole kyllä koskaan kuullut, että siellä häitä pidettäisiin.
  3. Morsian05 - Samaa mekin ajateltiin tuon päivämäärän valinnassa. Eipähän ainakaan tule liian kuuma ja kynttilät tuovat aivan eri lailla tunnelmaa kuin vaikka kesä-heinäkuussa. Ja sitten luonnosta löytyy kivan väristä materiaalia koristeluun...(meillä kun on tuo Valo-talo varattu, niin koristeluunkin täytyy jonkin verran panostaa). Eipä sillä säällä niin hirveästi ole väliä, sisällä kun kuitenkin ollaan. Kunhan nyt ei ihan räntää sataisi
  4. Morsian05 - kiva löytää hääpäiväkaima. Rauhala on varmasti teidän häillenne juuri sopiva ainakin tilojen puolesta. Kallishan se on, mutta eipä tarvitse satsata sitten niin paljoa koristeluihin ja kukkiin...
  5. Sen verran vielä tuosta Valosta, että arvioitu vuokrahinta ensi vuodelle on muistaakseni noin 300e paikkeilla. Hintaan kuuluu talon käyttö pe klo 12-su klo 12 (luovutusajasta voidaan neuvotella). Tällä hetkellä vuokra on muistaakseni 200e, mutta se tosiaan nousee tuon remontin myötä. Astiat ja liinat täytyy tuoda itse.
  6. Riitunen- me uskalsimme Kävimme eilen varaamassa Koskenkylän Valon ensi vuoden elokuulle. Olimme ensimmäiset ensi vuoden varaajat. Remontin kuulema pitäisi tosiaan valmistua ensi tammikuuhun mennessä (tai näin ainakin rakennusfirma oli luvannut, tiedä sitten pitävätkö nuo lupaukset). Mitään tarkkoja vuokrahintoja ym. ei osattu vielä sanoa, mutta otettiin se silti ettei jäädä ilman paikkaa. Ensi vuoden viralliset hinnat ym. vuokraehdot päätetään ilmeisesti vasta joskus marras-joulukuussa. Ihan fiksuilta ne remonttisuunnitelmat kuulosti, toivottavasti paikasta tulee nätti.
  7. Isot häät tulossa... laskettiin tuossa miehekkeen kanssa, että noin 160-170 henkilöä pitäisi kutsua. Minnekkähän mahduttaisiin? Bändille ja tanssillekin pitäisi löytyä tilaa. Budjetti ei toisaalta ole mikään valtavan suuri... Olisi hyvä, jos paikalle saisi tuoda omat ruoat & juomat. Lisäksi olisi kiva, jos koko porukan saisi mahdutettua yhteen avarampaan tilaan sisätiloihin, jossa sitten voisi järkätä ohjelmaa ym. Aika paljon vaatimuksia, löytyyköhän tällaista paikkaa Oulun lähistöltä? Paljonko porukkaa mahtuu esim. Oulunsalon, Kempeleen, Kiimingin Alakylän, Laitasaaren tai Kellon nuorisoseurantaloihin? Onko kellään kokemuksia Seurahuoneesta? Tuo 39e/henkilö ei nyt niin kauhealta kuulostaisi verrattuna esimerkiksi Maikkulan kartanon menuhintoihin, jos tuolla hinnalla saapi liharuoan, tarjoilun, ym. Tervatoppilakin tulee tällä väkimäärällä aika kalliiksi. Pihapiiriä ei Seurahuoneelta tosin löytyisi ja ravintolahäät ovat muutenkin vähän niin ja näin... Mutta kävisi varmaankin syksy/talvihäihin, jolloin perinteiset järvimaisematkaan eivät ole ehkä parhaimmillaan.
×
×
  • Create New...