emina

Aktiivijäsen
 • Content count

  50
 • Joined

 • Last visited

About emina

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Häitä edeltävän viikon nukuin ihan normaalisti ja hyvin, joten ajattelin, että kyllähän nyt sitten sen viimeisenkin yön nukun hyvin. Toisin kävin. Nukuin huonosti ja heräilin eikä kunnon unta montaa tuntia tullut. Liekö jännitys syynä vai se, että oltiin kaason kanssa hotellissa ja vieraassa paikassa muutenkin tulee nukuttua huonommin. Ei ne huonot yöunet kuitenkaan haitannut hääpäivän menoa.
 2. En olisi halunnut olla räkäkännissä hääpäivänä enkä muulloinkaan. Hääpäivänä en juuri voinut syödä, joten en juri uskaltanut juodakaan. Hauskaa oli ja pikkutunneille asti jaksoin juhlia ja tanssia.
 3. Olin ajatellut ja suunnitellut hyvin yksinkertaisen koristelun. No, ihan viimemetreillä rupesi epäilyttämään ja olin ihan varma, että koristukset näyttää ihan typeriltä ja olisin halunnut lisää esim. kynttilöitä sun muuta. Mies sitten siihen, että nyt et kyllä enää hanki yhtään mitään lisää ja saatin siitä kunnon riitakin aikaiseksi. Vielä kun oltiin edellisenä päivänä koristelemassa paikkaa olin varma, että niukka ja yksinkertainen koristus on ihan tyhmä. Kuitenkin kun juhlapäivänä menimme paikalle, tuikut paloivat ja pöydät oli katettu, kaikki näytti tosi kauniilta. Täytyi myöntää, että mies oli oikeassa ja kaikki lisäkynttilät -koristeet olisivat olleet täysin turhia. Ja olen sen myöntänyt hänelle ja muillekin joille asiaa purnasin ihan ääneenkin
 4. Mulle ei ole iskenyt masennusta. Moni siitä varoitteli ja siitä kyseli, mutta kolme viikkoa häiden jälkeen ei ole minkäänlaista masennusta tai tyhjuuden oloa iskenyt. Toki tässä on paljon muitakin muutoksia joten ei ole ehtinyt edes ajattelmaan masennusta tai tyhjyyttä. Hääpäivä oli niin mahtava ja onnellinen, että hymy karehtii kun sitä mietin. Kaikki hössötykset yritin pitää minimissään, jotta hääpäivänä voin nauttia eikä tarvitse murehtia jos joku liina on vinossa. Ja todellakin nautin kaikesta. Ja olen onnellinen, että päivä meni niin hyvin, ettei tarvitse masennella tai tuntea tyhjää oloa. Kohti seuraavia projekteja vaan.
 5. Hieman harmittaa, että unohdin ihanan kauniin hääkimppuni kuvauksissa. No, sitähän tuskin kukaan huomaa, mutta kun kimppu oli niin kaunis, niin olisihan se ollut ihana saada kuviin. Niin ja ilma oli niin huono, että mulla oli kiire kirkon ovelta bussiin, joten painoin hurjaa kyytiä edellä ja sulho perässä. Olisi pitänyt kirkon ovella vielä pussailla ja ottaa kuvia, mutta se nyt sitten jäi. Pikkujuttuja
 6. Itkin hieman vihkitilaisuudessa ystävien lauluesityksen aikana, sekä juhlassa puheiden aikana. Mutta ei mitään hillitöntä itkukohtausta kyllä tullut
 7. Meillä oli bändinä Ruby ja voin kyllä suositella. Sai porukan jammailemaan alusta loppuun asti Oli kyllä hintansa arvoinen.
 8. Me vietimme ihanan täydellisen hääpäivän viime lauantaina. Meillä oli meidän näköiset ja oloiset häät. Vieraatkin viihtyivät. Kun sitä päivää miettii, voi vain hymyillä ja naureskella pienille kommelluksille. En malttaisi millään odottaa kuvia. Monet ovat kysyneet, onko haikea fiilis tai häämasennus kun kaikki on ohi, mutta ei todellakaan ole. Päivä oli sitä, mitä haluttiin ja siitä jäi hyvät muistot. Voi hyvillä mielillä aloittaa avioparina. Tosin uusi nimi tuottaa hankaluuksia Täytyy vielä lisätä, että kaikki suhtautuivat meidän häihin todella hyvin ja saatiin tehdä juuri niin kuin haluttiin. Saamme olla todella kiitollisia kaikesta avusta, jota saimme.
 9. Ei meilläkään nyt sitten juomat ihan heti lopu. Kuoharin ja viinin lisäksi (jota sitäkin useampi lasi/henkilö), olutta 9 laatikkoa, siideriä 4 laatikkoa ja erilaisia lonkeroita 8 laatikkoa ja sitten vielä kahvi avecit. Ainakin kaikki tietää, mitä saavat ensi keväänä meiltä tuliaisiksi Lootuksen kukka: Sangria vois olla kiva lisä, mutta ehkä tosiaan kannattaa olla muutakin. Viini ei sovi eikä maistu kaikille, mutta ei kai sitä kyllä kaikkia tarvitse miellytääkään.
 10. Itse en viihdy täysin valkoisessa mekossa. Likaisin sen alta aika yksikön tai ainakin pelkäisin likaavani, joten en vieraana häihin enkä muuallekaan täysin valkoista mekkoa laittaisi. Meillä on talvihäät, joten oletettavaa on, että suurin osa vieraista on mustissa tai tummansävyisissä asuissa. Valkoinen mekko voisi olla piristävä ja simiinpistävä (ehkä jopa hyvällä tavalla) asu kaikkien tummien joukossa No, varmaksihan en voi sanoa, mutta haluaisin ajatella, että jos joku nyt erehtyy laittamaan valkoisen mekon, niin en loukkaantuisi tai ainakaan pilaisi siitä päivääni. Toisaalta, jos olisi oikein koristeellinen pitkä mekko laahuksella (niin kuin jonkun häävieras oli uhannut laittaa), niin kyllähän se ihmetystä herättäisi. Ei ihmiset vaan tee noin!
 11. Mulla kihla ja vihki suunnilleen saman hintaiset. Kummastakin saatiin ihan hyvät alennukset ja n. 700 euroa jäi molempien hinnaksi. Miehelle ei tule kuin kihla, johon sitten luultavasti kaiverretaan lisäksi hääpäivämäärä.
 12. Mun polttarit tuli yllätyksenä ja luulen, että kaasot, mies kuin muutkin polttarivieraat olivat nähneet ihan älyttömän vaivan sen päivän sumplimisessa ja sovittelussa. Päivän olin varannut kaasolleni, mutta, että siitä sitten muodostui polttarit oli kyllä yllättävää. Ja hauskaa... ihan mahtavaa. Ja arvostan kyllä heidän näkemäänsä vaivaa. Paljon ovat sumplineet keskenään ja mieheni kanssa ja minun kanssani. Jälkeenpäin olen nauranut, että ihan hirveästi olen käynyt feikkikeskusteluita, jotka on aloitettu vain polttariyllätystä varten. Tosin olisin kyllä ollut varmasti tyytyväinen myös, jos olisin polttareista tiennyt etukäteen, mutta olihan tämä nyt ihan mahtavaa