Punky

Aktiivijäsen
  • Viestit

    76
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä Punky

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Oltiin puhuttu mahdollisesta kihlautumisesta jo kauan ja sitten sulho otti ja kosi kunnolla, jotta saatiin asia virallistettua. Ei paatetty mitaan tiettya paivaa.
  2. Harvoilla kengilla tulee kaveltya n. 12h putkeen, eli ei liene ihme, etta tulee rakkuloita. Ma olin varautunut villasukilla, silta varalta, etta kengat alkaa hiertaa. Meilla oli talvihaat ja ajattelin, etta valkoset villasukat korvaa tarvittaessa kipeat kengat. Mulla kavi kuitenkin tuuri ja kengat ei hiertanyt lainkaan. Olin ajanut niita sisaan van ja yleensa ohuet sukat jalassa, eli ehka sekin auttoi.
  3. Semmonen tuli viela mieleen, etta mita te yhdysnimien "vastustajat" olette ihmisista, jotka kayttavat vain toista kaksiosaisesta etunimesta? Eli esim. Maija-Leena Korhonen, kutsuu itseaan Maija Korhoseksi, hanen sahkopostinsa on [email protected], lehdet tulevat Maija Korhoselle, mutta passissa lukee Maija-Leena Korhonen?
  4. Tuskimpa kovin monelle sormuksen hinta on se ainut kriteeri jolla sormusta valitaan. Sehan olisi surullista tai vahintaan pinnallista. On kuitenkin hyvin eri asia, onko 10x0.05 karaaattia vai 0.5 karaattia. Saman verran painossa kimalletta, mutta aivan eri asia! Ulkonaon puolesta itse pidan yksinkertaisista pelkistetyista malleista, joten yksi suurempi kivi on mielestani kauniimpi kuin monta pienta (mutta siis vain minun mielestani).
  5. Ehka joo, mutta yksi 0,04 karaatin kivi on selvasti kalliimpi kuin kaksi 0,02 karaatin kivea.
  6. Jennin sormuksessa on hyvaa se, etta sellasita ei ole ihan jokaisella, mutta itse en ottaisi. Mulle se Rebeccan R:n sormus!!!
  7. Meilla oli kunnon haat Suomessa, johon oli kutsuttu myos ulkolaiset ja osa tulikin - kaikki lahimmat. Muille jarjestimme bileet, joissa kaikkien yllatykseksi oli haakakku tarjolla ja dia show itse haista. Moni tykkas, koska ei paasyt esim. raskauden takia lentamaan Atlantin yli.
  8. Tervetuloa! Taalla on jo kymmenia suomalais- tai suomalais-amerikkalaisia perheita/pareja.
  9. Bostonissa ja Nykissa voi olla kuuma, mutta se ei ole mitaan suurimpaan osaan muuta mannerta verrattuna! Joku mainitsi Montanan, en tieda, mutta mita ihmetta siella tekisi pari viikkoa? Sitapaitsi taalla on tuo Atlantti joka viilentaa mukavasti, varsinkin siella uidessa. Ma siis asun Bostonissa ja pidan tata maailman parhaana kaupunkina! Nykiin on 4-5 tunnin ajomatkan paassa. Oma auto on nopein, mutta Chinatown (Fung Wah) bussi halvin - 10 dollaria per suunta!!! Myos Grayhoundilla voi olla hyvia tarjouksia. Cape Cod on aivan ykkonen lomarentoiluun. Provincetown on hauskin eika Wellfleetkaan hullumpi ole. Meilla onkin siella taas mokki varattuna juhannukseksi. Boston ja NYC sopivat shoppailuun ja musikaaleihin yms. Boston on idyllisempi kuin NYC, joten suosittelen tata, mutta NYC:kin on tietty nahtava. Ainiin, ja jos valaat kiinnostaa, niin Boston on jalleen oiva kohde. Niita nakee kymmenia kerralla ja nakeminen on taattu! Hotels. com antaa edullisimmat hinnat majoitukseen. "Keskusta" voidaan maaritella monella eri tavalla, mutta metron (the T) punainen linja (redline) on selkeesti paras ja nopein, eli sen varrella kannattaa asua. Termeina Beacon Hill, Downtown/Financial District, Back Bay liittyvat keskustaan tai lahella oleviin kivoihin alueisiin. Myos Harvard Sq. on kiva, mutta ei siis keskustassa. Itse Boston on hyvin pieni, eli silla ei ole niin valia missa asuu ja kun on kunnon kengat jalassa kaikkialle voi kavella. Mutta viikon kavelyn jalkeen voi olla aika poikkia, eli se T on hyva homma. Mita viela?
  10. Rebecca Romijnhan ei ole enaa naimisissa - antaisikohan se mulle ton sormuksen! Aivan ihana!
  11. En osaa sanoa ennen, mutta nyt jo joitain vuosia passit on luettu koneellisesti (Suomen passin on voinut lukea koneellisesti vah. 10 vuotta) eli tiedot taitavat rekisteroitya nykyaan paremmin rajaviranomaisten toimesta. Lisataan viela, etta viisumit annetaan henkilokohtaisen arvioinnin perusteella. Mustat listat ja muut voivat vaikuttaa, mutta enemman taitavat painaa syyt, millainen ihminen on nykyaan ja miksi han USA:han on menossa. Yleinen luulo on kuulema, etta esim. ei saisi (esim. 6kk) turistiviisumia, jos on menossa miesystavan luo jenkkeihin. Nain ei ole, vaan he ovat iloisia puolestanne, kunhan tutustut lakeihin ja menet naimisiin (jos nain kay) kaikkien saantojen mukaan.
  12. Se hossotys, minka teki omaski ilokseen ei tunnu turhalta, silla se oli kivaa ja tekisin uudelleen vaikka heti. Moni hossotys joka joidenkin mukaan "taytyy" tehda/olla tuntuu turhalta, mutta luovuin niista pari kuukautta ennen haita - enka siis tehnyt. Kaytannossa tykkasin hossottaa kutsukortteja, yksinkertaisia poytakoristeita ja sormuksesta. Muuten annoin esim pitopalvelun hoitaa ruuan yksityiskohdat, luotin valokuvaajiin kuvien yksityiskohdissa, annoin apureiden hoitaa juhlapaikan ulkonaon ilman tiukkaa ohjeistusta, annoin ihmisten pukeutua kuten halusivat, en tehnyt minuuttiohjelmaa, luotin eraaseen vapaaehtoiseen joka hoiti musiikin, sulho valitsi haatanssin, ostin ensimmaisen tarpeeksi kivan puvun, en kaynyt monessa kirkossa ja juhlapaikassa edestakaisin, en haastatellut useaa vihkijaa jne.
  13. Olisin pitanyt kiitospuheen Muuten olen enemman kuin tyytyvainen juhlapaikkaan (Suomenlinnan pirunkirkko), kaasoon, valokuviin (Fotonipa), ruokakin oli hyvaa ja kakku herkullista, ja vieraat yllattivat ihanilla ohjelmanumeroilla. Seremonia oli meidan oma, sulhon sepittama, ja se oli todella meille sopiva. Olin suunnitellut paivan vain suurpiirteittain ja hyvin meni kun ei keskittynyt yksityiskohtiin.
  14. Teoriassa kylla, mutta rajalla ne nakee, etta sulla on viisumiprosessi kaynnissa. Voit yrittaa nayttaa paluulippuja ja vakuuttaa, etta palaat pian Suomeen ja olet vain kaymassa miehesi luona kylassa, mutta rajaviranomaisilla on halutessaan evata sun maahan paasy. Eli omalla riskilla.
  15. Niiinan kanssa samoilla linjoilla. Ala riko lakia, siita saa helpolla jopa elinikaisen porttikiellon (jos hyvin kay). Tuo Fiancee-viisumi pitas olla nopeempi kuin itse puolisoviisumi, mutta eraan lakimiehen kanssa tossa fiancee-viisumissakin on kestanut lahemmaks 8kk. Ja semmonen vinkki, etta vaikka konsulit lahetystossa ovat valilla aika nuivia, niin loppujen lopuksi heilla ei ole mitaan sita vastaan, etta menet naimisiin amerikkalaisen kanssa. Sita ei kannata salata. He vain haluavat tietaa, etta teet kaiken oikein motiivein ja lain mukaan.