Jump to content
Naimisiin.info

Nettle

Morsian
  • Viestit

    13
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Nettle

  1. Isä saattaa minut. Vaikka yhteisiä vuosia on jo miehen kanssa takana useita, en koe saattamisen olevan sen kanssa mitenkään ristiriidassa. Isä on minulle tuki ja turva monissa tilanteissa, ja tulee olemaan sitä myös hääpäivänä. Enkä ajattele hänen luovuttavan minua miehelleni, vaan hän on nimenomaan tukemassa minua jännittävässä hetkessä :))

  2. Hääpäivä valittiin heti kihlautumisen jälkeen parin vuoden päähän. Vuosi valittiin sillä perusteella, että siihen mennessä ehdimme opiskelijabudjetillakin säästää riittävästi unelmiemme häitä varten. Päivä taas valittiin siksi, että halusimme mahdollisimman hyvät todennäköisyydet kauniin sään suhteen ja elokuun pimenevät illat kynttilöineen. Kesähäät oli ehdottomasti heti mielessä molemmilla.

  3. Kihlautuessa viime toukokuussa järkeilimme, ettei meillä opiskelijoina ole varaa järjestää haluamiamme häitä reilussa vuodessa, joten häät ovat vasta elokuussa 2017. Nyt on lähipäivinä tuntunut siltä, ettei mitenkään voi ikinä jaksaa odottaa niin kauaa :D Edelleen tuo raha-asia pitää paikkansa, ja on hyvä että on aikaa niillekin kausille, kun koko aikaa ei tee mieli järjestää. Kuitenkin näinä kovimpina innostuksen hetkinä tekisi vaan mieli siirtää häät vuodella aikaisemmaksi :ph34r: Ei me sitä tehdä, kun kaikenlaista on jo varattu ensi vuodelle ja aika kuitenkin menee nopeasti, mutta kun ei malttaisi! ;) 

×
×
  • Create New...