Nettle

Morsian
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Nettle

 1. Meillä on kaksi yhteistä tiliä. Ensimmäinen yhteinen taloustili perustettiin silloin, kun muutimme yhteen. Sinne molemmat laittavat tietyn summan palkasta, ja sieltä maksetaan yhteiset laskut, vuokra ja ruoka. Toinen tili avattiin säästötiliksi kihlautumisen jälkeen. Säästämme nyt häitä varten, tulevaisuudessa ehkä matkustamista tai muita suurempia hankintoja varten.
 2. Isä saattaa minut. Vaikka yhteisiä vuosia on jo miehen kanssa takana useita, en koe saattamisen olevan sen kanssa mitenkään ristiriidassa. Isä on minulle tuki ja turva monissa tilanteissa, ja tulee olemaan sitä myös hääpäivänä. Enkä ajattele hänen luovuttavan minua miehelleni, vaan hän on nimenomaan tukemassa minua jännittävässä hetkessä :))
 3. Kaksi hyvää ystävää eri elämänvaiheista
 4. Noin sadan hengen häät maaseudulla ilman häämatkaa tulevat kustantamaan sen n. 10 000 euroa. Hirvittää tuo summa, mutta toisaalta isoimmat menoerät ovat juuri niitä, joista emme halua karsia (paikka, bändi, valokuvaaja, ruoka).
 5. Mies tietää, mutta nimimerkkiä en ole kertonut. Lukemisesta tiesi jo kauan ennen kihlausta, ja sain sentään venytettyä kirjoittelua siihen asti, että häät olioikeasti sovittuna. muuten en varmaan ikinä tulisikaan kertomaan nimimerkkiäni
 6. Minä olin aloittanut suunnittelut varmaan jo vuosi ennen häitä, mutta varsinainen suunnittelu aloitettiin yhdessä heti pari viikkoa kihlauksen jälkeen. Silloin häihin oli aikaa reilu kaksi vuotta. Nyt enää vajaa vuosi ja kaikki isot jutut on varattu :))
 7. Meillä ollaan molemmat vielä opiskelijoita, miehellä tosin myös vakityö. Itsellä epäsäännöllisiä pätkätöitä opintojen ohella. Ehdimme molemmat valmistua ennen häitä. Asumme yhdessä vuokralla ties kuinka monetta vuotta, lapsia mietitään vasta häiden jälkeen
 8. Hääpäivä valittiin heti kihlautumisen jälkeen parin vuoden päähän. Vuosi valittiin sillä perusteella, että siihen mennessä ehdimme opiskelijabudjetillakin säästää riittävästi unelmiemme häitä varten. Päivä taas valittiin siksi, että halusimme mahdollisimman hyvät todennäköisyydet kauniin sään suhteen ja elokuun pimenevät illat kynttilöineen. Kesähäät oli ehdottomasti heti mielessä molemmilla.
 9. Kihlautuessa viime toukokuussa järkeilimme, ettei meillä opiskelijoina ole varaa järjestää haluamiamme häitä reilussa vuodessa, joten häät ovat vasta elokuussa 2017. Nyt on lähipäivinä tuntunut siltä, ettei mitenkään voi ikinä jaksaa odottaa niin kauaa Edelleen tuo raha-asia pitää paikkansa, ja on hyvä että on aikaa niillekin kausille, kun koko aikaa ei tee mieli järjestää. Kuitenkin näinä kovimpina innostuksen hetkinä tekisi vaan mieli siirtää häät vuodella aikaisemmaksi Ei me sitä tehdä, kun kaikenlaista on jo varattu ensi vuodelle ja aika kuitenkin menee nopeasti, mutta kun ei malttaisi!
 10. Hääpäivänä olemme molemmat 25
 11. Olemme seurustelleet jonkin verran päälle 5 vuotta ja asuneet yhdessä niistä reilun 3, minä opiskelen ja mies käy töissä. Häät tulossa kesällä 2017. Asumme toistaiseksi vuokralla ja lapsia ei ole eikä ennen häitä tulekaan (toivottavasti ).
 12. Olimme 22 ja 23. Olemme samaa vuosikertaa, mutta mies kosi juuri sen parin kuukauden aikana, joka synttäreidemme välissä on