Jump to content
Naimisiin.info

mak88

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

mak88's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. mak88

    Kajaani

    Joo ei ravintolat ole edes vaihtoehto. Budjetti pomppaa vastaan.. Saattaa teillä tiivis tunnelma olla jos 90 ihmistä tulee paikalle. Toivottavsti niistä on paljon lapsia miljöönä aivan loistava paikka kylläkin! kouluja olen tosiaan miettinyt mutta koska en alkuperäinen Kajaanilainen ole, on niiden tietämys tosi hataralla..
  2. mak88

    Kajaani

    Jahas.. Tämä ei haluakaan toimia.. Siis viesti jäi kesken. tarkoitukseni oli tiedustella juhlapaikkaa johon mahtuu noin 120 henkeä. jormuan lava kiinnostaisi, paljo lie vuokra? Saako viedä omat juomat? Sopiiko noin iso poppoo syömään? Tanssaamaan kyllä! upseerikerholle mahtuisi mutta ei suhteet riitä että sinne pääsisi.. Eino Leino talo ja pyörteen tila aivan liian pieniä. ja samoiten kosken koulu vai koskikartano vai mikä Se onkaan.. wanha kerho tai muu ravintola... Noh.. Köyhät kyykkyyn.. kirkkoahon koulua joku ehdotti mutta en ole koskaan siellä sisällä käynyt. Liekö miten hyvin tilaa? Sopiiko noin iso sakki syömään ja tanssimaan? kaikki vinkit ovat tervetulleita!
  3. mak88

    Kajaani

    Heissan! aloimme haaveilemaan häistä ensi kesänä. Ensimmäinen homma oli tehdä vieraslistaa jotta alkaa asiat rullaamaan. Listan suuruus järkytti
×
×
  • Create New...