Rita Morsian

Aktiivijäsen
 • Content count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Rita Morsian

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. Jos on silmäpussit niin siinä tapauksessa valokynää ei laiteta pussin päälle vaan pussin alle, siihen mihin se loppuu. Siihenhän tulee varjo ja se täytetään valolla. Jos kukaan nyt ymmärs mun selitystä ;D
 2. Meidät vihittiin lauantaina klo 16 juhlapaikalla. Maksettiin se 200 €, mutta ei matkakuluja.
 3. Me oltiin Ebookersin kautta risteilemässä. Laiva oli Costa Fortuna, tässä linkki risteilyyn http://ebookers.fi/specials/cruises/medite...=FI&LANG=FI Me mentiin reitti Napoli-Palermo-Tunis-Palma de Mallorca-Barcelona-Marseille-Savona-Napoli. Oltiin yksi yö Napolissa ja siitä suunnattiin laivalle, risteilyn jälkeenkin oltiin vielä yksi yö Napolissa. Risteily oli loistava, henkilökuntaa riitti (oli super ystävällisiä), ruuat hyviä(ja niitä oli riittävästi, melkein liikaakin ;D). Risteilyssä ei ollut mitään valittamista. Napoli oli taaseen oli ihan P***A. Meillä oli mini sviitti ja hintaa taisi olla pari tonnia per naama. Risteilijät ovat aika suurimmaksi osaksi Italialaisia, ensimmäistäkään suomalaispariskuntaa ei onneksi nähty.
 4. Me vietettiin hääyö Torni hotellissa jossa tuli aamiainen huoneeseen, syötiin se ja sitten syötiin hääkakkua (joka oli ollut poikittain minibaarissa koko yön, hyvää kuitenkin oli ;D). Klo 12 pitikin jo lähteä Helsinki-Vantaalle ja siitä sitten Napoliin jossa odotti välimeren risteilylaiva.
 5. En voi muuta kuin suositella tarvaspäätä (akseli gallen-kallelan museo)! Meillä oli vihkiminen paikanpäällä ja ruokailu, ruoka oli loistavaa ja sitä oli tarpeeksi! Pelkästään positiivisia muistoja paikasta. Ainoa miinus on että siellä ei kauhean isoja juhlia voi järjestää mutta me mahduimme loistavasti kun meitä oli n.45 ihmistä. Paikkaan käsittääkseni mahtuu 60-70 ihmistä.
 6. Ihan totta.. En edes tiedä oliko tuo herra oikeasti valokuvaaja kun heidän netti sivuilla meidän "kuvaajan" kohdalla lukee booker ja valokuvissa oli PALJON epätarkkoja kuvia +monessa kuvassa me ei oltu keskellä kuvaa(sulho kokonaan minä puoliksi)..
 7. Ei se kuvaaja ollu karsinu mitään kuvia pois, siellä oli kaikki epätarkat ja silmät kiinni olevatkin kuvat mukana..
 8. Kuvaaja sanoi että 1-2 viikkoa menee mutta menikin 3 ja puoli. Ei viitsinyt ilmottaa mitään, soittelin sit perään että missäs kuvat viipyy niin just tänään on polttanut kuvat cd:lle mutta meidän osoite on hävinnyt.. Saa nähdä monta kuukautta siihen menee kun se saa käsiteltyä ne kuvat. Ois ollu 10 min homma polttaa kuvat cd:lle ja pistää postiin(tai antaa mukaan hääpäivänä)
 9. Hyvin nukahdin, mutta sitten heräsin klo 6 aamulla (herätys klo9) enkä saanut enään unta sen jälkeen. Nukuin noin neljä tuntia.
 10. Oltiin 10 päivää matkalla niin sillä aikaa oli tullut kelakortti ja maistraatista avioehdon rekisteröintimaksu uudella nimellä.
 11. Yritin hymyillä, mutta alahuuli rupes tärisemään ihan hulluna niin piti rajottaa vähän sitä.. En pystynyt kattomaan ihmisiin, yritin ovelasti katsoa maahan.. Jännitti se matka alttarille ihan hirveesti.
 12. Ei meillekkään mitään kauhean häiritseviä mokia sattunut.. -Edellisenä päivänä kun menin hakemaan pukuani se oli liian pitkä ja se piti uudestaan lyhentää. -Olin saanut jalat sisään hääpukuun ja kun nostettiin sitä ylös niin jalkani oli laahuksen päällä ja toinen laahuksen ylhäällä pito napeista hajoisi. -Kimppuuni oli jäänyt siitepölyä ja arvatkaa oliko se puvulla jo ennen kun mentiin kuvauksiin. -Ostin sellaiset alushousut jossa on sukkanauhat kiinni, ja kun minulla on pikkasen pyöreämmät jalat niin sukat lähti valumaan alaspäin vieden alushousut mukanaan... Jouduin valokuvaajan luona pitämään alushousuista kiinni kun käveli.. Otin sitten sen jälkeen nauhat irti sukista ja olin sukat nilkoissa loppuillan. -Muistutin miehelleni siitä että sitten alttarista lähtiessä käännytään toisiimme päin ja lähdetään poispäin kävelemään, mutta minäpä käännyin itse vahingossa väärinpäin, sulho sitten käänsi minut oikeinpäin=) -Kimpun tietysti unohdin kaasolle alttarilta lähtiessä.. kaaso kipitti tuomaan sen minulle.. Mikään näistä ei kuitenkaan pilannut täydellistä päiväämme
 13. Me sanottiin lentokentällä check-inissä että ollaan menossa häämatkalle, myyjä vaan sano että onneks olkoon, joudutte muuten istumaan eripuolilla lentokonetta :-?. Kiitos vaan lufthansalle..
 14. Grimasin tuotteita saa ainakin kaisaniemen metroasemalla olevasta, karnevaalikauppa Aprillista.
 15. Kaikki tuntuu tekevän omalla tyylillään nää jutut.. Toinen sanoo toista ja toinen toista