Sannuli22

Rouva
 • Content count

  43
 • Joined

 • Last visited

About Sannuli22

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Espoo
 1. Hei! Vanha ketju, mutta otsikko meille ajankohtainen. Meillä olisi 2 viikkoa lomaa huhtikuussa ja olisi tarkoitus lähteä häämatkalle. Minne kannattaa lähteä? Haaveena oli Karibia, mutta ainakaan pakettimatkoja ei taideta noihin aikoihin enää tehdä... Mietittiin Malediiveja, mutta olisi kiva jos paikanpäällä olisi jotain nähtävää, eikä pelkästään rannalla loikoiluja Eli toiveina että kohteessa olisi lämmintä, rantaa, nähtävyyksiä, mahdollisuus päästä tanssimaan, hyvä ruoka ja juoma (hyvät viinit plussaa), plussaa myös jos ulkona syöminen ei olisi ökykallista. Ei haluta mihinkään Euroopan kohteeseen, minne on mahdollisuus päästä koska vaan, vaan haussa ainutlaatuinen, ehkä vain kerran elämässä reissu, tai ehkä 10v hääpäivänä voi ottaa uusiksi... Ei välttämättä kaikki ehdot täyttävää paikkaa ole olemassakaan...
 2. Ihanaa! Nyt on polttarit vietetty (sekä häät... )! Kaikki meni todella hyvin. Yllätyin kuinka moni oli päässyt paikalle. Osa ystävistäni ei päässyt heti alussa mukaan, mutta tulivat heti kun töistä pääsivät. Paikalla oli 6-13 tyttöä itseni lisäksi . Ei ollut typeriä nolausjuttuja; hölmöjä asuja tai tehtäviä, onneksi kaasoni olivat kuunnellet minua. Oli sopivasti ohjelmaa ja vapaata aikaa, mukavia tehtäviä vieraille ja minulle, joista pienessä flunssassakin selvisi. Ruoka oli hyvää ja erityisesti kaaso-siskoni oli nähnyt kamalasti vaivaa. Kaikki kehuivatkin järjestelyjä. Parhaat polttarit ikinä . Vielä kun sain häissä siskoni tekemän kansion, mitä voi ihastella viimeistään, kun muistot alkavat hälvetä.
 3. Apua! Mua "hiukan" jännittää huomiset polttarit... Pari viikkoa sitten huomasin että mulla oli työvuorot muuttunu. Mulla olis alunperin ollu työvuoro huomenna. Heti sillon jo epäilin polttareita. Varsinkin kun utelin sulholta, näin heti sen naamasta että valehtelee. Otin sitten mun muuttuneet työvuorot puheeksi esimieheni kanssa ja kun sain kunnollisen selityksen, aloin taas epäilemään itseäni... Miehen bm laitteli mulle viikko sitten viestiä, että voinko varmistaa, että mies on la-aamuna paikalla, kun miehellä olis polttarit silloin. Sitten toinen siskonikin alkoi kysellä voiko tulla la-ip käymään, eikä kuulemma tienny mun polttareista mitään... Sanoi, että eikai meillä voi samana päivänä olla polttareita, kun meillä on koirakin, niin jonkun pitäis olla sitäkin ulkoiluttamassa. Mutta toisaalta tää on ainoa mahdollinen viikonloppu, tuskin juhannuksenakaan on ja mulla on sitä seuraavana viikonloppuna taas töitä. Olin niin hermona, että mieskin kyllästyi, kun vuoronperään olin varma ettei mulla oo polttareita ollenkaan tai ne on tyyliin joku sunnuntai (mä mitään raittiusseuran pippaloita halua ) , ja lopulta sanoi että okei sulla on polttarit, enkä kuulemma saa sanoa että kuulin siltä. Oon mä ihana...
 4. Meillä on vain 3 pariskuntaa ilmoittanut ettei pääse tulemaan :-o jopa miehen tädeistä puolet on tulossa paikalle, niistä ajateltiin ettei varmaan kukaan tule, kun välimatka on niin pitkä ja hekin jo melko iäkkäitä. Parille kutsutulle piti soitella perään kun ei vastausta kuulunut.
 5. No, mä varmaan sanoisin, että jos hän haluaa alttarille saattaa, puku on oltava päällä. Voihan loppuillasta olla vaikka paitasillaan...
 6. No meiltä pitäis sujua, kun ollaan alkuvuodesta asti viikoittain tanssitunneilla käyty. :-) Mietin vielä että pitäiskö alkukesäksi ottaa yksityistunti ja tehdä ihan koreografia, mutta tosiaan pitäis saada se biisi päätettyä. :-) Tavallinen valssi on minusta liian raskas, en välttämättä juhlatamineissa halua, että hiki valuu päätä pitkin
 7. Meille piti ensin tulla Maijan ja Jannen häävalssi, mutta tanssitaan mieluummin hidas valssi kun se on paljon hienomman näköistä. Biisi on vielä vähän hakusessa...
 8. Meillä häät 4.7. Ja vp. 1.6. Pitopalvelun ei tarvitse tietää kuin viikkoa ennen lopullinen vierasmäärä, mutta onpahan aikaa soitella matti myöhäisten perään ja istumajärjestykset (tuskin maltan odottaa) päättää. Anoppi pisti lusikkansa soppaan ilmoittamalla halun istua poikansa vieressä, kun meidän alkuperäinen suunnitelma oli laittaa avustajat meidän kanssa samaan pöytään ihan käytännön syistä. Anoppi loukkaantui tästä suunnitelmasta ja päätettiin sitten istua kahdestaan omassa pöydässä. Muutenkin on turhan innokas jakamaan omia ideoitaan, eikä usko vaikka kuinka monta kertaa sanoo ettei kuulu meidän suunnitelmiin... Huoh! :-o Onneksi edes miehen isosiskoa kuuntelee.
 9. Ilmottaudun mukaan keskusteluun! :-) Meillä häät 4.7. Täälläkin ollut "vähän" aaltoilevaa hääinnostus. Välillä oon innoissani aamusta iltaan suunnittelemassa ja välillä on mennyt monta kuukautta ettei olisi koko häät voinut vähempää kiinnostaa... Kai se on ihan normaalia kun vajaa pari vuotta ennen aloittaa suunnittelemaan, ettei voi koko ajan jaksaa. ;D Onneksi sulho on osallistunut enemmän kuin mitä pelkäsin. Yhden illan kiukuttelut riitti, kun annoin ymmärtää että muutun bridezillaksi jos joudun kaiken yksin hoitamaan. Onneksi uskoi <3 Oon tiennyt "aina", ettei mitään huntua tule kampausta piilottamaan. Mulla hiukset jää osittain auki, ne saa toimia huntuna. Suurin osa kutsuista saatiin lähetettyä tällä viikolla. Vielä jäi muutama osoite tarkistettavaksi.
 10. Monet pitopalvelut haluavat tiedon vierasmäärästä n. pari viikkoa ennen juhlia. Kuukausi ennen juhlia on ihan hyvä aika, ehtii matti myöhäisiltäkin kysellä, jos joku ei ole siihen mennessä vastannut.
 11. Meidän työpaikalla kesälomat päätetään helmi- maaliskuussa. Toukokuussa osa aloittaa jo lomansa. Meillä onkin pieni probleema koska kutsut pitäisi laittaa. Kaverit ja lähisuku on kyllä jo tietoisia häiden ajankohdasta, mutta pitäisi varmaan joulukorttien mukana laittaa joku std- tyyppinen ilmoitus niille, kenet haluaisi paikalle.
 12. Meilläkin häät 4.7.2015 :-) Tehtyinä tällä hetkellä: - kirkko ja juhlapaikka varattu - pitopalvelu varattu - menu pääpiirteittäin mietitty - bändi varattu - 2 kaasoa ja bestmania pyydetty - mun puku ostettu - kutsukorttitarvikkeet hankittu (ehkä jotain pientä vielä pitää hankkia) - juhlapaikan koristelua mietitty - vihkisormus ostettu - hääkimppu mietitty - kampaus päätetty (luultavasti kaveri tekee) - kirkkomusiikit päätetty - ostoslista Viron reissua varten tehty - häävalssi päätetty - valokuvaajaa mietitty (pari vaihtoehtoa)
 13. Pink_girl: Minkä päivän meinasitte laittaa vp:kai miehen puolen sukulaisten kutsuille? Meinaan vaan että jos mun pitäis puoli vuotta etukäteen ilmoittaa, että pääsenkö häihin, en osaisi varmaan sanoa. Kun kaikkea ehtii siinä ajassa tapahtua. Eikö heillekin riittäisi Std- kortit? Jos niihin laittaisi vähän enemmän infoa paikasta yms.
 14. Tuli mieleen, kun vuosi sitten kihlauduttiin ja tietysti innoissani ostin heti häälehtiä, että pääsen mm. pukuja selailemaan. Sattumalta oltiin menossa anopille käymään (välimatkaa lähes 400km) ja matkalta yksi lehti tarttui mukaani, jota tietysti anoppilassa selailin ja hän tietysti halusi nähdä minkä tyyppisistä puvuista tykkään ja kommentoi vaan, että "aika seksikkäitä". Samaan kyllä totesi, että tyttären mentyä naimisiin useita vuosia sitten, hänelläkin oli ollut olkaimeton puku. Johon vastasin jotain, että "sellasia ne nyt nykyään suurinosa on". Päätin etten kyllä jatkossa pukuvalintojani ainakaan anopille esittele.
 15. Mullakin oli alunperin mielessä pitsinen merenneitomallinen puku siroilla olkaimilla, mutta jo ensimmäisessä liikkeessä sovittaessa muuttui mieli. Pitsipuvut olikin jotenkin tönkköjä ja raskaita... Huomasinkin, että haen enemmän kapealinjaista, kevyttä pukua, mikä on ylhäältä lanteille asti tyköistyvä ja hiukan levenevä helmasta. Ongelmana on se, että kaikki puvut on liian isoja ja pitkiä, eikä näe miten se oikeasti istuisi oikean kokoisena. Nyt viime viikolla luulin jo löytäneeni "the puvun", mutta tänään sovitin taas - eri liikkeessä tosin - sitä pukua ja paria muutakin saman tyylistä. Muutenhan asialla ei olisi mikään kiire, kun häät on vasta ensi kesänä, mutta kun "ehkä the puku" on ale-puku... Mä oon muutenkin huono tekemään päätöksiä, niin ihan kamalaa ,jos sitä pukua ei saakaan enää mistään. Pitää varmaan pyytää sisko mukaan sovitukseen, sen makuun luotan, kun aiemmin oon käynyt vaan yksin, kun luulin tietäväni tasan tarkkaan mitä haluan. Olenpas varmaan tosi ärsyttävä asiakas. Ja eikun kolmannen kerran samaan liikkeeseen... edit. kirotushäröt