Nimpu

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Nimpu

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Moikka, En ainakaan löytänyt täältä vielä kyseisen alueen kuvaajista ketjua. Pidimme häämme kesällä 2015 Pohjois-Satakunnassa ja kuvaajaksi varasimme Viivi Hautamäen. Halusin kertoa kuvaajavalinnasta tänne jos alueelta löytyy muitakin asian kanssa pähkäileviä Tykkäsimme kovasti Viivistä ja kuvista mitä hän otti. Hänellä oli potrettikuvauksen aikana useita ideoita ja huomasi kyllä heti että tekee mieluistaan työtä! Kuvaushetkellä olo oli rento ja luonteva. Asiointi ennen ja jälkeen hääpäivän onnistui myös hyvin ja vaivattomasti.
 2. Löysimme häihin esiintyjäksi Johannes Raitjoen (laitan tänne vinkiksi, jos joku muukin etsii alueella esiintyjää kun tuolloin ennen häitä itselläni oli hakusessa). Yhden miehen esiintyjäksi suosittelen tosiaan lämpimästi Johannes Raitjokea. Soitti todella upean ja vauhdikkaan keikan ja sai porukan heti mukaansa. Sai myös kovasti kehuja vierailta.
 3. Tilasimme hääkutsut Vistaprintiltä ja olimme lopputulokseen erittäin tyytyväisiä Hinta-laatu suhde kohdillaan! Kutsut tulivat nopeasti. Lähetin viestiä myös asiakaspalveluun ja asiallinen vastaus tuli parin päivän sisällä. Voin osaltani kyllä suositella tätä sivustoa! Kutsuille jäi alennuksien jälkeen hintaa vähän yli 1e/kpl.
 4. Moikka, Meillä olisi etsinnässä ens kesälle 2015 pieniin häihin trubaduuri (tai ehkä duo) Pohjois-Satakunnan suunnalle. Onkos kenellekään kokemuksia alueen trubaduureista / duoista? (Voisi varmaan olla Satakunta, Etelä-Pohjanmaa - Pirkanmaa -alueelta).