wedz1lla

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä wedz1lla

  • Taso
    Untuvikko
  1. Ystäväni häät pidettiin tänä kesänä Villa Wolaxissa ja juhlien jatkot olivat rantasaunalla! Rantasaunajatkot oli kyllä hauska ajatus! Saunan edustalla oli ulkoporeallas ja uimaan pääsi halutessa myös mereen. Paikka oli kaunis kartanorakennus meren rannalla! Vieraita juhlissa oli n. 90 henkeä, joista osa mahtui sisälle kartanoon ja osa ruokaili terassilla.
  2. Ystäväni häät pidettiin tänä kesänä Villa Wolaxissa. Kaunis paikka meren rannalla! Vieraita juhlissa oli n. 90. Juhlatila oli jaettu kahteen osaan ja osa vieraista istuivat mukavasti terassilla. Vaikka sali oli kahdessa osassa, kaikki vieraat näkivät kuitenkin hääparin, joka istui omassa pöydässään. Kyseessä vanha kartanorakennus Kuusistossa, joten huoneet ovat korkeita, isoja ja koristeellisia.
  3. Heinäkuussa olin ystäväni häissä Villa Wolaxissa Kuusistossa ja suosittelen paikkaa lämpimästi! Vieraita juhlassa oli n. 90, joista osa ruokaili terassilla ja loput mahtuivat sisälle kartanoon. Paikka on meren rannalla ja tunnelma oli ihana! Pari vihittiin Turussa, josta Villa Wolaxiin on matkaa vain alle puoli tuntia. Ruoka tarjoiltiin noutopöydässä ja oli oikein hyvää! Hääjuhlan jatkot vietettiin rantasaunalla, jossa oli ulkoporeallas ja tarjolla yöpalaa.