Jump to content
Naimisiin.info

Häät15

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Häät15's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Häät15

    Kajaani

    Suunnitelmissa juhlapaikaksi on koko ajan ollut Koskikartano, mutta mies olisi nyt ehdottomasti Eino Leino talon kannalla.
  2. Häät15

    Kajaani

    Hei, me suunnitellaan hääjuhlapaikaksi Eino Leino taloa, käytiin tänään juuri sitä katsomassa. Meillä vierasmäärä n. 80-90 hlö ja mietityttää aika paljon, että mahtuuko latoon ihan hyvin? Mahtuiko teillä ruuat esille latoon tuolla vierasmäärällä? Mitä tykkäsitte niistä pitkistä pirtin penkeistä vieraiden istuimina? Ja mistä oli pitopalvelu? Se keittiö vähän mietityttää.
  3. Häät15

    Kajaani

    Kajaanissa on todella surkeasti paikkoja, johon mahtuisi isompi porukka juhlimaan. Mekin kyseltiin alustavasti ajatuksella, että vieraslista olisi ollut n. 120hlö. Paltaniemen koulu kiinnosti, mutta mahtuiko 65hlö toiseen huoneeseen ja parikymmentä toiseen, Karolineburgissa olis pitänyt jakautua eri huoneisiin eikä silloinkaan olisi mahtunut, Wanha kerho on liian keskustassa ja en jotenkin niin perustanut siitä muutenkaan, kun oltiin pari vuotta sitten siellä häissä. Mitähän kaikkea muuta kyselin.. Sitten törmäsin tuohon Koskikartanoon ja käytiin katsomassa paikkaa ja se on kyllä tiloiltaan aivan täydellinen. No ehkä ihan pikku juttuja lukuunottamatta. Vieraslistaakin lähdettiin reilusti karsimaan ja jospa tuo 80-90hlö olisi lähempänä oikeaa. Koskikartanossa tykkään siitä, kun ei ole ihan keskustan hulinassa (matka on kyllä ainut joka siinä paikassa mietitytti), astiasto löytyy sieltä, liinat saa sieltä, tiloissa hyvin jakotilaa (meille esim. tulossa erikseen lapsille "leikkihuone"), jotenkin oli vaan tosi kiva! Koristelua toki vaatii, mutta pääseepähän ajattelemaan luovasti.
×
×
  • Create New...