makaki

Aktiivijäsen
  • Viestit

    37
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä makaki

  • Taso
    Juniori

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Meillä on käynyt noin ihan suomesta ostetulle Leijonalle kymmeniä kertoja. Perhe Makaki alkoholisteja??
  2. Mulle hattivattipuku! ;D Sitä vois pitää häiden jälkeen vaik öö Muumimaassa... ;D
  3. Kyllähän suomesta ostettu Leijona pullokin välillä jäätyy pakkasessa vaikka ei pitäisi. Prosenttien saaminen viinaan tasalaatuisesti on ilmeisesti mahdotonta.
  4. Jos Virossa ostaa ihan tavallisista kaupoista viinat, on tuotteet aivan yhtä luotettavia kuin Suomessakin. Toinen juttu on pimeiden pullojen myyjät..
  5. Ei mitään leikkejä. Ruokaa, juomaa, bändi ja karaoke. Ei ole vaan meidän juttu. Aina ollut vaivautunut olo leikkihäissä.
  6. Vantaa ja jännittää niin hemmetisti.
  7. Hih miehellä tänään polttarit ja bestman sanoi että menevät ihmispalloilemaan. Taitaa muute olla toi Vantaan paikka...
  8. Kiitos paljon Isojussi!
  9. Mä oon ostanu mun silkkiorkideat ihan meiän lähi kukkakaupasta.
  10. Paljonko ootte maksanut karaokelaitteista? Tuliko levyjen veivaaja mukana?
  11. Mä rakastan tuoksukynttilöitä ja suitsukkeita, mut mä kans kärsin migreenistä ja koko illan vahvoissa tuoksuissa yhdistettynä viiniin, ni mulla on 3 päivää kestävä migreeni. Mä ostin vaaleenpunasia hajuttomia kellutuikkuja ikeasta.
  12. Meille tulee avioehto joka tulee voimaan avioeron sattuessa. Mielestäni ehto on hyvä asia ja selkeyttää paljon jos avioero tulee. Jos ei halua pahoittaa kenenkään mieltä, niin ei kannata piikitellä. 8)
  13. Minulle nimen harvinaisuus ei ole tärkeä. Itselläni on harvinainen nimi ja olen hyvin onnellinen päästessäni siitä eroon. (meilläkin on vanha suku, mutta kaikki on vaihtanut nimensä pois, joten nimi on harvinainen). Olisin ottanut miehen nimen vaikka olisi ollut Virtanen. Nyt vain plussana on, että tuleva nimi on todella harvinainen.