makaki

Aktiivijäsen
 • Content count

  37
 • Joined

 • Last visited

  Never

About makaki

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. empu: Khao Lak :'(... Oltiin miehen kanssa siellä kaks kertaa ja rakastuttiin paikkaan täysin.. Nyt kokeillaan vietnamin mui ne:ta jos sieltä löytyisi yhtään samanlainen alkuperäinen fiilis. Kolme kuukautta matkaan... Mut jos diggaa viidakko meininkiä niin menkää ainakin käymään muutamaksi yöksi similanille... , niin jos ootte etelä thaimaassa. Ens kesänä ajateltiin uudestaan lähteä Bangkokiin kun se oli häämatkan paras osuus omalla tavallaan. Rantaahan siellä ei ole ja meillä ei ollut mitään suuria ennakko odotuksia paikkaa kohtaan, mutta minä ja mies ihastuttiin siihen kaupunkiin täysin ja juuri Sofitel Silom hotelliin :-X. Ellei sitten aurinkomatkat päädy tarjoamaan kambodzaa ens kesänä niin ankor wat kutsuu.... Niin paljon paikkoja ja niin vähän aikaa ;D
 2. Eiköhän se talvikausi ole se Samuin sesonki. Ei kesäkuu oo sen vähämpää lowseasonia kuin syyskuukaan ja silti siellä sai tota örveltämistä kattoa. Oon ehkä tällaselle turhan herkkä kun en oo mikään eteläeurooppameininki fani... Kyllähän ihminen pystyy sulkemaan silmänsä niiltä tyttöbaareilta. Samalla tavalla ne on auki kesällä kuin syksylläkin jos vähän sinne sivukujille eksyy.. Mut eihän ihmisiä samat asiat häiritse... Surullista, että toi sikailuturismi pilaa maita niin paljon... :'( Mut edelleen Samui on upea häämatkakohde jos valitsee lomajuttunsa huolella .
 3. Niin ja se Joppiksen mainitsema halpa rafla tais olla Soyeng. Taidettiin olla yhtä aikaa reissussa ;D. Yks mageimmista ruokapaikoista mitä löydettiin oli Budsaba. Rannassa pikku "mökkejä" joissa makailtiin patjoilla. Aivan mielettömän upee ravintola. Kannattaa ihan vaan fiiliksen takii käydä. Sit ihan Chawengin varrella aika peräkkäin oli kaks tosi hyvää Italialaista. Toisen nimi oli La Dolce vita, toista en muista. Länkkäri ravintoloiden hyvä taso yllätti Samuilla ja taas Thaikkuravintolat oli iso pettymys. Mausteet ja maut oli karsittu kaikissa pois turisteja varten. Budsaba oli lähinnä aitoa..
 4. Mekin oltiin kesäkuun alussa 3 viikkoo centralissa ja ei ole muuta kuin hyvää sanottavaa. Ainoastaan huoneet ei minusta olleet 4 tähden tasoisia ja hotelli ehkä hieman ylihinnoiteltu kun vertaa Bangkokin Silomiin :-X. Mitään vikaa en kyllä löytänyt. Samuilla TODELLA paljon sikailevia ja juntteja brittejä ala vetelehtijät, et kannattaa harkita minne menee iltasella. Samoin tyttöbaareja paljon.. Alkoi mietityttää, et paljonko sitten siellä Pattayalla on... Centralin alueella kaikki urpot kyllä unohtuu.. Upea paikka. Mut jos haluaa paratiisia ei sitä löydy samuilta eikä lähisaarilta. Sorry... Kolmas kerta meillä Thaimaassa ja täytyy sanoo et Similanin rantamökki vei voiton :-X Meitä ei kyl sammakot häirinneet.. Enneminki tuli ikävä viidakon ääniä kun niihin on tottunu >.
 5. Meillä on käynyt noin ihan suomesta ostetulle Leijonalle kymmeniä kertoja. Perhe Makaki alkoholisteja??
 6. Mulle hattivattipuku! ;D Sitä vois pitää häiden jälkeen vaik öö Muumimaassa... ;D
 7. Kyllähän suomesta ostettu Leijona pullokin välillä jäätyy pakkasessa vaikka ei pitäisi. Prosenttien saaminen viinaan tasalaatuisesti on ilmeisesti mahdotonta.
 8. Jos Virossa ostaa ihan tavallisista kaupoista viinat, on tuotteet aivan yhtä luotettavia kuin Suomessakin. Toinen juttu on pimeiden pullojen myyjät..
 9. Ei mitään leikkejä. Ruokaa, juomaa, bändi ja karaoke. Ei ole vaan meidän juttu. Aina ollut vaivautunut olo leikkihäissä.
 10. Vantaa ja jännittää niin hemmetisti.
 11. Hih miehellä tänään polttarit ja bestman sanoi että menevät ihmispalloilemaan. Taitaa muute olla toi Vantaan paikka...
 12. Kiitos paljon Isojussi!
 13. Mä oon ostanu mun silkkiorkideat ihan meiän lähi kukkakaupasta.