anscu

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä anscu

  • Taso
    Untuvikko
  1. Onko kellään muulla samaa ongelmaa kuin mulla?! Mulla on ihan liikaa ajatuksia päässäni liittyen teemaan, väreihin ja mitä pitäs juhlapaikalle hankkia! Jotenkin ois kiva, kun sais kokoajan käydä siellä juhlapaikalla mallailemassa liinoja ja kynttilöitä ja pöytä ja tuoleja ja... yleensä kun visioin jotain päässä, ajatus on helkutin hyvä! ..mut sit totuus onkin aina toinen Tekis mieli ostaa kaikkee mut sit kuitenkin mietityttää viitsinkö ja tarvitaanko tätä ja jotenkin tuntuu et pitäs saada eka tooosi hyvä kokonaiskuva siitä mitä meinaa ja sit alkaa vasta hankkimaan. Siis teema ja värit on kyl päätetty, mutta silti on vähän sellainen että jos hankinkin nyt sit liikaa kaikkee! Käytiin sitäpaitsi just kattoo juhlatilaa. Laskettiin, että pöytiä ja tuoleja riittää mut en sit vaan tajunnut mallailla jo niitä mitenkään. Eli nyt on vähän vaikeuksia sitten miettiä pöytäkoristeitakaan. Kun pöydät on tosi pieniä, että miten niitä sitten yhdistelisi, ja tuleeko yhteen pöytään 1 vai 5 kynttilää
  2. Pitääkö kaasolle/kaasoille maksaa matkat ja yöpymiset, jos tulevat kauempaa koko viikonlopuksi?
  3. Oh my! Mulla tulee paniikki, kun luen teidän tekstejä! Me suunnitellaan menevämme naimisiin vuoden päästä. Siis syksyllä 2015, ja mitään, EI mitään ole varattuna eikä päätettynä! Noinkohan joudun vaihtelee vielä hääpäivää, kun selviää ettei enää mitään ole vapaana ..ja mä kun ajattelin, että onpa tyhmää näin aikaisiin lähtee mitään suunnittelee. Tuntuu tyhmältä, kun sinne on vielä vuosi. Ehtii teemat ja mielipiteet vaihtua sataan kertaan ..nyt kun muita seuraa, niin tuntuu, etten ole liian ajoissa, vain liian myöhässä! Eli te siis jo nyt askartelette kaikenlaista valmiiks vuoden päähän ja toivotte, että ne säilyy hyvänä eikä mieli muutu teeman tai värien tai minkään suhteen??
  4. Mä en tiedä kuuluuko tää just tähän ketjuun, mutta kokeillaan Miten aikaisin olette pyytäneet kaasojanne kaason tehtäviin? Mulla on sellainen ongelma etten osaa päättää! Mulla on paljon kavereita, mutta ei valitettavasti yhtään sellaista TOSI läheistä ystävää. Tai no veljen vaimo on yksi, mutta se asuu toisella puolella Suomea. Ei kai kovin reilua sille. Mulla on myös ystävä ihan hiekkalaatikkoiästä, mutta se asuu kanssa siellä toisella puolella Suomea. Ei siinä vain ole järkeä tuon välimatkan takia. Olen muuttanut paljon vuosien varrella niin opiskelujen perässä kuin miehenikin mukana. Olen vasta parin viime vuoden aikana alkanut saamaan uusia ystäviä täältä meidän paikkakunnalta, mutta kukaan ei tunnu niin läheiseltä, että voisin kuvitella heitä kaasoikseni. Surullista ..tosin pari päivää sitten tapasin naisen, jonka kanssa on tuntunut natsaavan ihan sikahyvin. On vaan sellainen olo, että noinkohan viitsin häntä pyytää kaasoksi. Ollaan just tavattu. Ja toisekseen mietin, että toivonko mä salaa, että meistä tulis tosi hyvät ystävät tän kaasoilun myötä. Että onko vähän riskaabelia?? Mun ajatukset sekottaa mua niin paljon. Mä niin toivoisin saavani jonkun tosi hyvän ystävän auttamaan mua mun tärkeässä päivässä, mutta oon ihan hukassa. Oisko kellään mitään päivänpelastaja-ajatuksia?