Rigeding

Aktiivijäsen
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About Rigeding

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. No niinhän se oli 4kk..en tiedä mistä minä olen tuon 3k keksinyt..?! Mutta joo, esteettömyystodistus pistetty tilaukseen
 2. Meillä on myös asuntolainan myötä yhteinen tili, jolta hoidamme ruokaostokset ja kodin hoitoon liittyvät laskun. Tältä tililtä lähtee myös lainan lyhennykset. Palkat tulevat omille tileillemme, joilta sitten siirrämme osan tuolle yhteiselle tilille. Tuo yhteinen tili tulee olemaan myös häälahjatilimme.
 3. Meille tulee myös avioehto. Eihän tässä rahan perässä olla ja koskaan ei tulevaisuudesta voi tietää.
 4. Omat vanhemmat ovat menneet ihan kans kahden todistatjan läsnäollessa ja kirossa naimisiin.. Mekin mietittiin aluksi, että vihkiminen oman perheen voimin ja kavereille pippalot myöhemmin.. Mutta sitten jotenkin tämä kääntyi niin, että onkin ihan tavalliset häät . Kyllä minusta kirkossa vihkiminen on riittinä niin hieno ja itselle tärkeä, että oli miten paljon kutsuttuja tahansa, haluaisin kirkkovihkimisen.
 5. Ihan totta Rouvaksi_2015
 6. Meillä on tulossa todella yksinkertaiset. Mies ei halunnut mitään hassuttelujuttua kutsutekstiin, vaikka sellainen olisi sopinut meille minusta paremmin kuin hyvin. :/
 7. Me päätettiin jo heti alkuun, että 70 hlöä olisi maksimimäärä kutsutuille ja tilakin varattiin tätä ajatellen. Nyt uhkaavasti näyttää, että lapsien takia luku uhkaa paisua 80:een. Meillä on tiukka budjetti ja lapset vievät saman tilan kuin aikuisetkin ja ruokakaan ei ole ilmaista. Emme edes tunne osaa näistä lapsista ja minusta on aivan älytöntä olettaa, että morsiuspari kutsuu "koko paketiin". Joudumme karsimaan hyvin paljon myös sukulaisiamme, sillä minä kyllä vietän päivän mieluummin minulle läheisten ja mieluisten ihmisten kanssa, kuin sukulaisten, joita en ole pariin vuoteen edes nähnyt ja joiden kanssa en ole missään tekemisissä. Suuttuvat varmaan, koska vähän semmoista sakkia ovat, mutta suuttukoot. Minä olen ainakin aina pitänyt kunniana, kun olen kutsun saanut jonkun häihin, eikä tule mieleenkään kritisoida millään lailla heidän toiveitaan. Eihän Linnan juhliinkaan kutsuta "koko pakettia", ne ovat aikuisten juhlat. Kun jokainen määrittelee itse omien häidensä luonteen, kenelläkään muulla ei ole niihin mitään sanottavaa. Meillä tulee olemaan alkoholitarjoiulua koko juhlan ajan ja livemusiikkia. Meidän hääkutsuun tulee jotenkin, että "nämä ovat aikuisten juhlat ja lapsille ei ole järjestetty erikseen mitään toimintaa". Veljeni ja serkkuni (joka on minulle kuin toinen veli) lapset ovat tottakait tervetulleita mutta muut jääköön kotiin. Minulla ei tosiaan ole lapsia ja en erityisesti lapsista edes välitä mutta en niitä vihaakaan! Ja veljeni lapset ovat kaksi hellyttävintä tyttöä mitä tiedän.
 8. Mitenköhän itsellä kannattaisi käydä kosmetologilla? Häihin on 3,5kk. Ihoni on osittain kuiva mutta T-alueella on paljon mustapäitä.. jotain ihoanalyysiä varmasti tarvitsisin..
 9. Olen ollut häissä, jossa morsian oli suoraan sanottuna aika humalassa ja en tiedä oliko ihan ookoo.. Ollaan myös miehen kanssa sovittu, että ei kännätä ja lähdetään sopivaan aikaan ja jätetään loppuporukka jatkamaan. Jää hyvät muistot ja jaksaa sitten seuraavana päivän hehkua (heh heh).
 10. Keskusteltiin asiasta viime kesänä (siis lapsista) ja päätettiin, että häiden jälkeen voidaan miettiä uudelleen mutta nyt on molemmilla kuitenkin vähän semmoiset fiilikset, että ei ehkä kuitenkaan. Ei olla varmoja, halutaanko ollenkaan.. Ja varmasti moni odottaa, onneksi omat lähisukulaiset ei ahdistele asialla..
 11. Kyllä minäkin olen sitä mieltä, että mikäli hääpari jotain erityistä vaatii, silloin myös itse kustantaa koltut. Itselleni on ihan sama mitä päällensä pistävät, kunhan eivät alasti tule.
 12. Meillä on häät kesäkuun lopulla ja yksi miehen parhaista ystävistä menee kaksi viikkoa aikaisemmin naimisiin. Menivät kihloihin meidän jälkeen.. aluksi ärsytti, mutta mikä minä olen asiasta suuttumaan..? Heille ei kertakaikkisesti enää löytynyt sopivia tiloja ja ihan älytöntä olisi ollut vaatia häiden siirtämistä vaikka seuraavaan kesään. Lisäksi miehen toinen hyvä ystävä menee elokuussa naimisiin ja kolmas ehkä ensi talvena.. Ollaan sen ikäisiä, että moni menee naimisiin ja ei voi olettaa, että häitä pidettäisiin vain kerran kesässä. Mutta onhan tuollaiset selvästi kilpailuhenkiset tilanteet todella inhottavia... :/
 13. nannamanna, oot kyllä hyvissä ajoin ja saanut jo aika paljon aikaiseksi! Itsellä on 3,5kk häihin ja tuntuu, että kaikki on levällään vielä!
 14. Meillä ei ole kimpun heittämistä enkä aijo hommata sukkanauhaa. Se kimpun heittäminen on itselleni ollut jotenkin hyvin kiusallinen tapahtuma aina. Minua on ahdistanut muiden naisten fanaattisuus ja se, että minut on aina siihen pakotettu. Itse en aijo ketään siihen siis pakottaa (tai antaa muiden pakottaa). Kimpun kyllä ajattelin kirkkoa varten hankkia, vai onko ideoita mitä tehdä alttarille kävellessä käsille? Ehkä annan sen sitten veljentytöille tms. Minä kyllä tiedän, että osa vieraista pettyy siihen, että en kimppua heitetä, mutta tuskin paikalle sen takia tullaan.
 15. Minut saattelee alttarille veli. Isä on kuollut jo aikaa sitten ja vaikka hengissä olisikin, tuskin edes häihin kutsuisin. Veli on ollut tärkeä minulle koko ikäni ajan ja edustanut "kunnollista miestä". Yksin en varmaan uskaltaisi kävellä, jotenkin ahdistavaa, että on yksin huomion keskipiste.