Jump to content
Naimisiin.info

plonti

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

plonti's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Ma vastaan heti kun tiedan. Meidat vihitaan myos ensi vuonna Maarian kirkossa ja meitin aiti tietaa/tuntee papin. Juttelen aitylin kanssa ja kerron hanen mielipiteensa.
  2. Muistakaa etta ruisrock jarjestetaan joka kesa!! En tieda miten tuo saaren siivous sujuu mutta voi olla etta seuraava viikonloppukin on viela melko roskaista. Itse rokkiviikonloppuun ei tietenkaan saa paviljonkia varata.
  3. Samoilla linjoilla Graintadin kanssa. Meillakin haat ekana Suomessa. Hailla nyt siis tarkoitan kirkkohaita. Sulho Irlannista, kuten Graintadilla. Viikko Suomen haiden jalkeen Irlannissa katolinen siunaus, toivottavasti ulkona (saan salliessa) eika kirkossa, koska en halua toista kirkko-osuutta. Suomeen kutsutaan kaikki Irlantilaiset myos, mutta kuinka moni paasee tulemaan, sita ei tieda. Meilla on myos ystavia ympari maailmaa, jotka kaikki kutsutaan Suomeen SEKA Irlantiin. Ne Irlantilaiset jotka eivat paase/ole varaa tulla Suomeen, (esim. sulhon aiti on jo melko iakas) heita varten on siis siunaus. Irlantiin kutsutaan myos kaikki suomalaiset, mutta ymmarrettavasti suurin osa ei tule. Irlannisssa siis siunauksen lisaksi "epavirallininen" juhla. Haapukua en tietenkaan enaa paalleni pista vaan joku kaunis klenninki kay. Sulho haluaa tarjota ruoka-juhlat myos Irlannissa, joten tama tapahtukoon. Sitten vain kunnon musiikkipitoiset pidot kunnon Irkku-malliin!!! Musta kaksien juhlien jarjestaminen on "paras" tapa hoitaa kahden kulttuurin valiset haat.
  4. Monet britit laittavat autossa käsijarrun päälle liikennevaloissa. Mä pidän autoa paikalla vain kytkimellä ja jos mäessä, niin jarrun kanssa. Appi aina kauhistuu tätä... Itse asustelen myos taalla sumusaarilla ja eikos tuo kasijarrun paalle laittaminen oo taalla laki/saanto. Kaikki taalla niin tekevat, on siis opetettu jo autokoulussa.
  5. Oliko Samppalinna kalliskin? Onko se tila yhtenainen siella sisalla? Ja vieraat siis saavat olla myos ulkona.
  6. Kysymys Samppalinnassa juhliville. Onko teille varattuna seka sisa-tila etta ulkotila, siis se terassi alue? Jos on vain sisa-tila niin haittako jos ihmisia siella terassilla on. Vaikkapa talvella ei taida ihmisia ulkona juuri olla.... Mutta miten estatte terassilta tulevine ihmisten tulon juhlaan? Itse muistan, vuosia sitten, paasseeni pienessa sievassa sinne sisalle ja katselleeni muiden juhlia. Mutta sehan tapahtui siis vuosia sitten. En ole paikassa kaynyt vuosiin, mutta ulkoa pain on yksi Turun kauneimmista rakennuksista.
  7. ja eiku Baari auki....hih....ni kylla sita tekemista loytyy....
  8. plonti

    Kaason/bestmanin lahjat?

    tuo seitsen-tasku-paita kuullostaa oikein kivalta. Oon itse etsinyt jotain muuta kuin taskumattia/korua. Taidanpa pistaa tuon korvan taakse.
  9. plonti

    Kaunein rakkauslaulu? Listatkaa!

    Bette Midlerin "The Rose" on mun suosikki. erittain kaunis ja oon kuullut sen laulettuna kirkossa ulkomailla ja kylla karvat nousi pystyyn.....
  10. onko kellaan kokemuksia irkku-suomi-haista? Vinkkeja otetaan vastaan...
×
×
  • Create New...