JouLau

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About JouLau

 • Rank
  Untuvikko
 1. Mulla on vielä rutkasti aikaa häihin mutta mikä sen mukavempaa ku aloittaa unelmointia ajoissa mennään siis naimisiin vasta 2016 kesällä ja kosinta tapahtui viime kesänä. Ollaan oltu yhdessä 2010 vuodesta eli 4 vuotta tuli täyteen viime aprillina Häiden aikaan me ollaan kummatkin 28v ja vasta valmistuttu yliopistosta, minä nyt tulevana keväänä ja mies sitä seuraavana. Opiskelijapari ollaan siis oltu. Perheen perustaminenhan se varmaan ensimmäisenä alkaa. Muuttoa uuteen kaupunkiin ja oman asunnon etsimistä sitä myöten.
 2. Moikka! Nostelen aihetta. Häät suunnitelmissa 2016 kesälle ja Järvenpää-Tuusula-Mäntsälä akselille olisi tarkoitus järjestää sellaset lähemmäs 200 hlö häät. Eli tilalta tämä vaatii aika paljon ja kiva olis jos sais tuoda omat eväät ja juomingit. Ollaan katseltu tuota Pohjanhovia. Se vaikuttaisi aivan ideaalipaikalta meidän tarpeisiin. Joku tuolla aikaisemmin laitto jotain hintoja. Hinnastoa sivulta en löydä. Onko nykyaikaisempaa tietoa? Meitä ei haittaa vaikka tilavuokra olisikin nelinumeroinen summa jos plussana tulee se, että saa tuoda omat juomat.
 3. Moikka! Nostelen aihetta. Häät suunnitelmissa 2016 kesälle ja Järvenpää-Tuusula-Mäntsälä akselille olisi tarkoitus järjestää sellaset lähemmäs 200 hlö häät. Eli tilalta tämä vaatii aika paljon ja kiva olis jos sais tuoda omat eväät ja juomingit. Vinkkejä? Ollaan katseltu tuota Pohjanhovia. Se vaikuttaisi aivan ideaalipaikalta. Joku tuolla aikaisemmin vinkkas että aika tyyris. Mitä tämä mahtaisi tarkoittaa? Hinnastoa ei sivulta löydy.