Jump to content
Naimisiin.info

salmo

Aktiivijäsen
  • Viestit

    22
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

salmo's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Tulihan se sieltä, noa2 meinaan. 2.4.15 hyväksytty, 29 viikkon / 203 päivän odottelun jälkeen.. HUH. Suunnitelmatkin tässä välissä muuttuneet sen verran, että miehellä muutto Suomeen edessä toukokuussa töiden perässä! Itse olen menossa kahden viikon päästä jenkkilään kyläilemään kolmeksi viikoksi. Mahtaakohan aiheuttaa ongelmia jos on case hyväksytty vai olisiko parempi vain peruuttaa koko hakemus (mahtaneekohan se aiheuttaa jotain ongelmaa rajalla..)
  2. Väliaikatietoja! Täällä vieläkin odotellaan NOA2:sta (tai RFE:tä...toiv ei..). Ensi viikolla tasan 5kk NOA1 saamisesta.. Raivostuttavaa odoteltavaa.. Viimeinen update uscis:n sivuilla marraskuun alusta.. Texasin service centerissä meidän hakemus.
  3. Ma olen kuullut etta laakariin tarvitsee pienet kuvat ja haastatteluun sitten isommat. Taalla odotettu NOA2:sta tarkalleen 4kk + 2 pv... Toisaalta odottaminen taalla jenkeissa vieraillessa ei tunnu yhtaan niin pahalta.. maaliskuussa takaisin kotiin, toivottavasti siihen mennessa on NOA2 kourassa!!
  4. Onneksi olkoon emms!! Toivottavasti minulle ei tule mitään ongelmia jouluna jenkkeihin mennessäni. Tosiaan aikaisemmin ollaan jo ostettu lennot itselleni, vanhemmilleni ja siskoilleni. Nyt sain tosiaan lomautuksen maaliskuun alkuun saakka, ja vaihdan lennot sinne saakka itselleni.. Toivottavasti eivät luule, että aion jäädä laittomasti maahan.. Riittävätköhän todistukseksi väliaikainen työtodistus, lomautuslappu (käännettynä englanniksi), kopio säästöistä, NOA1 kopio ja lentolippu takaisin. Olen kirjoilla vanhempieni luona, joten minulla ei ole vuokrasopimusta, jonka voisin myös ottaa todistukseksi :/ Kun aloin lukemaan visajorneyn sivuilta muiden kokemuksia, niin pieni paniikki alkoi kasvamaan, että mitä jos ne ei uskokkaan siinä rajalla ja mitä tapahtuu koko matkalle, jota on jo vuoden ajan suunniteltu. huolestuttaa..
  5. Odottaminen onkin kaikista tyhmintä. ONNEKSI sain sovittua nyt, että menenkin maaliskuun alkuun saakka jenkkilään odottelemaan, eli ei yhtään paha sitten sieltä vaan suomeen tekemään loput prosessista! jes jes jes
  6. Kiitos! Eniten harmittaa, että ei tiedä kauan joutuu erossa olemaan joulun jälkeen. Nähdään jouluna ja jos siitä sitten odotellaan, ja jos tietäisi että odotus on huhtikuuhun, voisin lähteä pariksi kuukaudeksi sinne odottelemaan..toki voisin lähteä jokatapauksessa ja tulla tekemään viisumiin vaadittavat asiat sitten kun noa2 saapuu.. muutaman vuoden odottelun ja edestakaisin matkustelun jälkeen kuukaudenkin ylimääräinen erossaolo tuntuu ihan mahdottomalta!
  7. Kattelin tuolta visajourneystä average aikoja ja sanovat, että Texasissa käsittelyaika olisi keskimäärin 212 päivää.. NOA1 ja NOA2 välissä 154 päivää.. ETTÄ HUHHU, tässä lähti tänään 80. päivä NOA1 samisen jälkeen.. Toinen mokoma vielä jäljellä (ja joulun pyhät) plus aika ennen kuin saa viisumin käteen. Voiko tässä näin kauan tosiaan mennä?! Minkälaisia aikoja muilla Texasin service centerissä mennyt? Ihan mielettömän pitkältä ajalta tuntuu, että näillä näkymin, jos aikatauluja uskoo, saisin viisumin huhtikuun puolessa välissä.. Kokonaiskesto siis 8kk.. Pakko kai se on uskoa..
  8. Eli tarvitaankohan se hepatiitti B myös siis?! Oh..yksi satanen lisää taas sen takia. Vai onkohan se "not age appropriate" ?1? Mä täällä haaveilen, että pääsisin jo helmikuussa muuttamaan Amerikkaan, mutta eipä ole vielä NOA2:stakaan kuulunut. Voi voi.. Alkaa usko hiipumaan, että pääsisi helmikuussa vielä mihinkään.. buu
  9. Emms, ei ole omakohtaista kokemusta, mutta oon kuullut että parisen viikkoa!
  10. Ainiin, ja vielä tämän edellisen kaiken jälkeen alkoi epäilys siitä, että päästetäänköhän mua maahan, jos saankin NOA2:sen ennen joulua.. Jouluksi olen vanhempieni ja sisarusteni kanssa meren toiselle puolelle viettämään joulua.. Toivottavasti ei aiheudu ongelmia, jos NOA2 saakin sitä ennen.. Tosin työpaikalta saan kirjeen, jossa vakuuttavat mun tulevan takaisin töihin loman jälkeen.. Toivottavasti se riittää.. ja tietty lentoliput takaisin.. huh, kun stressaa taas!
  11. Ei voi olla totta... Meillä lukee uscis sivuilla seuraavaa: On November 3, 2014, the post office returned the notice we last sent you on this case I129F PETITION FOR FIANCE(E) as undeliverable. This may have serious effects on processing this case. Please call 1-800-375-5283 to update your mailing address for this notice to be re-sent. Ensin syntymäpäivä väärin laitettu, nyt tämä.. Alkaa vähän tuntumaan, että seuraavaksi tulee RFE jostain typerästä syystä. Pieni epätoivo alkaa hiipimään!! Että ottaa nyt päähän Pitänee vaan ajatella, että tämä on kyllä kaikki sen arvoista sitten, kun on meren toisella puolella
  12. Onnea Ninahille NOA2:sta! Nyt täällä odoteltu 7 viikkoa NOA1 saamisen jälkeen.. On tämä odottavan aika pitkä
  13. Tuli vielä mieleen, että osaako joku sanoa kauan menee saada matkustuslupa (tai re-entry) tai työlupaa siitä, kun saapuu maahan K1:llä? Jos aloittaa siis prosessin samantien.
  14. Jee, onneksi olkoon emms! Ei todellakaan mennyt siis kauaa saada NOA2.
×
×
  • Create New...