Quimera

Jäsen
  • Content count

    5
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Quimera

  1. Tein siis omat sanat toiseen kaikille tuttuun savelmään. Saas nähdä päädytäänkö me sitä esittämään häissä, mutta jos niin tehdään, en voi vielä kirjoittaa omaa versiota tähän, morsian nimittäin seuraa myös näitä sivuja ja tietää nimimerkkini... Mutta eipä se vaikeata ole, keksin sen tossa lenkillä äsken. (Vaikka ei se kyllä välttämättä mikään kauhean erikoinen olekkaan...) Mutta niille jotka ei halua Päivänsädettä ja menninkäistä, keksimään vaan! Tuleepa itsetehtyjä ja uniikkeja omalla tavallaan! :
  2. Täällähän on kunnon listaa asiasta! Itsekin etsisin jotain muuta laulua kuin se päivänsäde ja menninkäinen. Meidän häissä ystävät lauloi tän meille yllätyksenä, sanoja oli muokattu meidän elämäntilanteeseen sopivaksi ja oli tosi ihana yllätys! Nyt siskoni häihin haluaisin myös tälläisen valssiinkutsu-laulun, mutta saisi olla ihan eri sävelmäkin. Eipä taida vaan mistään löytyä? Pitää varmaan itse alkaa kehitteleen tuttuun sävelmään omat sanat.
  3. No tämä oikeastaan on itsellänikin hakusessa, vaikka kirjoittelinkin tuonne laulu hääparille- listaan... Joten jos jollain on valmiina tälläinen , joku muu kuin se Päivänsäde ja menninkäinen, niin laittakaa tänne... Pitää alkaa itsekkin kehitteleen ...
  4. Minä täällä taas... Tässä olis joitain muitakin: Sami Saari; Ainutkertainen, Anna Eriksson; Kun katsoit minuun, sit joku oli täällä muistaakseni maininnut Eija Sinikan; Kanssasi sun häihin sopivaksi, mutta ei tullut ainakaan heti biisi mieleen enkä löytänyt siihen sanoja. (Toi on nyt tietenkin joku hitti suomessa, enkä tiedä sitä kun asun toisessa maassa) Ja Hymni rakkaudelle sama juttu. :
  5. Kuulostaa hyvältä. Itsekkin mietin sitä samaa ;D Meillä laulajia olisi enemmän ja olisi ihana laulaa jotain hääparille, mutta Päivänsäde ja menninkäinen niillä omilla sanoilla alkaa olla aika kulunut. Olisiko muita hyviä laulu ideoita?