Jump to content
Naimisiin.info

roppo

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

roppo's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Vietimme häitä kesällä Ravintola Kurjenmiekassa Iitissä (puoli tuntia Lahdesta). En voi muuta kuin kehua ja suositella kyseistä paikkaa juhlien viettoon! Kurjenmiekka on saanut uudet yrittäjät keväällä. Yhteydenpito on koko ajan ollut ystävällistä ja nopeaa. Saimme itse vaikuttaa paljon ruokapuoleen ja häissä vieraat kehuivat kovasti ruokaa ja hääkakkua! Juhlatilaan mahtui kevyesti yli 100 henkeä ja tanssilattialle jäi todella hyvin tilaa. Piha on kaunis ja siellä on mm. ruutanalampi ja katettu terassi. Otimme osan potrettikuvista pihalla. Juhlissa oli A-oikeudet mutta se ei menoa hidastanut ollenkaan. Ravintola häät poistivat suuren taakan hääseurueelta sillä ei kaasojen ja bestmanin ei tarvinnut huolehtia mistään muusta kuin juontamisesta. Hinnaltaan paikka on kohtuullinen ja todellakin rahansa väärti. Ystäväni järjesti saman kokoiset häät seurantalolla ja häät tulivat maksamaan saman verran kuin meillä. Heillä oli ilmaisen viinan bileet mutta mekin tarjosimme viisi alkoholi juomaa per vieras. Kävimme perjantaina hieman koristelemassa juhlapaikkaa mutta olisivat tehneet senkin meidän puolesta, juhlapaikalta löytyy runsaasti erillaisia koristelutarvikkeita mm. kynttilätuikkuja, kukkamaljakoita jne. Tosin juhlapaikka ei paljoa koristelua tarvitse, kaunis hirsitalo kun on. Meidät vihittiin Iitin kirkossa joka sijaitsee noin 10 minuutin ajomatkan päästä juhlapaikasta. Vieraat majoitettiin Lomakiven mökkikylään. Juhlapaikka, vihkikirkko ja majoitus sijaitsevat viiden kilometrin säteellä toisistaan. Vieraat kovasti kehuvat ajamisen helppoutta, koska ei tarvinnut ajaa Taavetin kirkosta 40kilometriä Virtasten Seurantalolle. Suosittelen lämpimästi Kurjenmiekkaa! Ovat myös uudistamassa nettisivuja joten uusia kuviakin tulossa varmaan piakkoin sivuille!
  2. Hyviä kokemuksia löytyy! Yhteydenpito oli mutkatonta ja video valmistui kahden viikon sisällä! Videosta löytyi kaikki mitä halusimmekin Voin suositella lämpimästi!
  3. Suosittelen Miika Kallio Bändiä Lahdesta! Olivat soittamassa häissämme Iitissä ja tanssilattia oli koko kolmen setin ajan täynnä tanssijoita! Yleensä tuntuu ettei häissä vieraat juurikaan tanssi ensimmäisen setin aikana.. Harjoittelivat myös soittamaan hieman erikoisemman häätanssimme jota eivät olleet koskaan aikaisemmin kuulleet
  4. Meillä oli kesällä 2014 häät Iitissä Ravintola Kurjenmiekassa ja suosittelen erittäin lämpimästi kyseistä paikkaa. Kurjenmiekka on saanut uudet yrittäjät keväällä, yhteydenpito on koko ajan ollut ystävällistä ja nopeaa, en voi muuta kuin kehua heitä. Kurjenmiekkaa on remontoitu keväällä ja esimerkiksi lattiat on laitettu uusiksi ja verhot vaihdettu valkoisiin, muutoinkin paikka on erittäin siisti ja juhlava. Meillä oli juhlissa yli sata henkeä ja mahduimme todella hyvin juhlatilaan ja tanssilattiallekkin jäi runsaasti tilaa. Pihapiiri on nätti ja siellä on mm. katettu terassi ja ruutana lampi, otimme myös potrettikuvia pihalla. Saimme itse vaikuttaa tarjoiltaviin ruokiin ja buffet ruokailu olikin hyvin runsas (pääruokana lohta ja härkää) ja sai kovasti kiitosta! Kurjenmiekassa on A-oikeudet mutta se ei menoa hidastanut ollenkaan. Hinnaltaan paikka oli kohtuullinen ja todellakin rahansa väärti, sillä ravintola häät säästi niin paljon aikaa koristeluilta ja siivoamiselta sekä kaasot ja bestman pääsivät niin paljon helpommalla itse hääpäivänä, kun ei tarvinnut huolehtia kuin juontamisesta. Pääsimme perjantaina koristelemaan juhlapaikkaa mutta tarvittaessa Kurjenmiekka hoitaa senkin puolestanne, heillä on runsaasti erillaisia kukkamaljakoita ja muita koristelutarvikkeita. Vihkiminen oli Iitin kirkossa eli oli noin 10 minuutin ajomatkan päästä juhlapaikalta ja juhlavieraita (50vierasta) majoitettiin Lomakiven mökkikylässä. Juhlapaikka, kirkko ja majoitus sijaitsivat viiden kilometrin säteellä toisistaan, tämä järjestely sai paljon kiitosta vierailta, kun ei tarvinnut kulkea kankkulan kaivosta 40kilometriä virtasten seurantalolle. En voi muuta kuin kehua Kurjenmiekkaa ja sen henkilökuntaa!
×
×
  • Create New...