Jump to content
Naimisiin.info

sposa2015

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

sposa2015's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitos! Yritin haulla löytää siinä onnistumatta
  2. Viikkoa ennen lennetään Finnairilla ja Alitalialla. Vaihto Roomassa. Perillä on siis sukua ja kavereita, joille puvun voisi lähettää, mutta en tiedä onko hyvää ja edullista lähettipalvelua olemassakaan
  3. Onko kellään kokemuksia tai vinkkejä hääpuvun saamiseksi ulkomaille? Meidän häitä vietetään Italiassa ja nyt mietinnässä on, miten hääpuku saadaan kunnialla perille saakka. UPS:ää suositeltiin, mutta hinnat pyörivät parin sadan euron yläpuolella. Lentolaukkuun puku ei mahdu muuten kuin runnomalla ja sekään ei houkuttele. Ruumaan en panisi mekkoa millään. Koskaan ei ole matkatavarat kadonneet, mutta sehän on sanomattakin selvää että juuri tuolla kerralla se laukku katoaa satavarmasti Eli onko vinkkejä ja kokemuksia hyvistä ja edullisista lähettipalveluista? Tai muita vinkkejä puvun kuljetukseen tai lähetykseen?
  4. sposa2015

    Kutsukorttien kustannukset

    Meillä painetut kutsut. Itse tehtiin grafiikka, joten siitä 0€. Paino maksoi 100€, kirjekuoret 15€.Kutsuja 70 kpl.
  5. Mulle tulee pitkä huntu sekä kukka/kukkia hiuksiin, riippuen siitä tuleeko yksi iso vai muutama pieni.
  6. Meillä onkin vähän haasteellisempi tilanne, koska häitä vietetään Italiassa, jossa vieraslahja on iso ja tärkeä osa häitä. Nyt sitten haasteena onkin, mitä laittaa lahjaksi kun itse olen myös turhia koriste-esineitä ym. vastaan. Mies puolestaan haluaisi jotain josta jää muisto, joten kaikki syötävä ym. on pois laskuista. Saas nähdä mihin päädytään.
  7. Meille tulee kaksikieliset kutsut suomi-italia. Jotenkin se on niin iso osa itse juhlaa, että halusin sen välttämättä myös mukaan kutsuihin. Tämä tietty johtaa siihen, että teksti pitää karsia minimiin. Mitään runomuotoa ei oltukaan mietitty joten eiköhän onnistuta. Yritetään ainakin alkuun saada teksti samalle sivulle, koska osa jutuistahan toimii molemmilla kielillä (päivämäärä, nimet jne.), mutta katsotaan kuinka käy Suomalaisille laitetaan ylimääräinen lappu kutsun väliin, jossa kerrotaan käytännön asioista. He kun ovat niitä jotka joutuvat varailemaan matkoja ym.
  8. Halusin tulla kertomaan omista kokemuksistani lyhyesti, kun itse kävin täältä vinkkejä hakemassa ennen Tampereen liikkeissä kiertelyä. Kävin Morsiusgalleriassa, Tyynelässä sekä piipahdin myös Primarosassa. MG:hen ja Tyynelään oli aika varattuna, Primarosaan ei. Morsiusgalleriassa oli alet käynnissä, joten valikoima ei ollut ehkä kaikista paras. Alennukset olivat hyviä ja myös ensi vuoden malleista sai -15%. Myyjä, joka minua palveli oli tosi ystävällinen ja kuunteli pitkän listani "vaatimuksista" todella kärsivällisesti The pukua ei löytynyt, mutta pahaa sanottavaa ei jäänyt. Jotenkin ehkä vain olin odottanut enemmän netistä lukemani perusteella varsinkin valikoiman suhteen. Plussaa kuvausmahdollisuudesta! Tyynelää kohtaan minulla oli todella alhaiset odotukset ja ehkäpä juuri siksi myös yllätyin positiivisesti. Ymmärrän kyllä noitakin kommentteja, joissa palvelua moititaan. Myyjä ei ehkä ollut luotu asiakaspalveluammattiin, mutta pärjäsimme silti tosi hyvin Pukuvalikoima oli laaja. Täältäkään ei oikeaa pukua kuitenkaan löytynyt (kuten sanoin, vaatimuslista on melko kattava ). Kuvia ei saanut ottaa. Lisäksi en ollut ihan vakuuttunut pukujen laadusta. Laven puvut olivat näyttäviä ja hienoja, mutta päällä ne eivät olleet yhtä mukavia kuin muut tähän asti kokeilemani. Jotenkin kovia ja liian "tuettuja". Primarosassa sain myös hyvää palvelua. Yhtään pukua en sovittanut, koska liikkeen valikoima oli todella pieni ja näin suoraan, että hakemaani mekkoa ei rekistä löytynyt. Mutta muuten ei pahaa sanaa sanottavana. Puvun metsästys siis jatkuu, mutta kaikin puolin vietimme mukavan päivän Tampereen liikkeissä.
  9. Me suunnitellaan häitä Italiassa ensi kesälle ja suurin osa Suomesta kutsuttavista ovat häistä jo tietoisia. Tosi iloisen vastaanoton on tieto aina saanut, eikä kukaan ole ainakaan suoraan meille arvostellut valintaamme mennä naimisiin miehen kotimaassa. Monet ovat ajatelleet jopa yhdistää reissuun lomamatkan. Itse kutsut olemme ajatelleet postittaa joulun aikoihin eli reilut neljä kuukautta ennen häitä. Tosi aikaisin, mutta tämä juurikin siksi että ihmiset voivat suunnitella ajoissa. Matka- ja majoituskuluissa meillä ei ole mahdollisuutta auttaa rahallisesti, muuten kuin tarjoamalla "tarjoushintaa" hotellista, jossa myös hääjuhla järjestetään.
×
×
  • Create New...