Hiven

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Hiven

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Montako menu-/ohjelmakorttia laitatte per pöytä? Jos pöydässä on kuusi, kahdeksan?
 2. Sormus löytyi. Ostin sen ensimmäisestä liikkeestä johon menin. Häihin on nyt 1,5kk aikaa.
 3. Meillä on häät 26.5 ja vielä emme ole käyneet kertaakaan katsomassa sormusta. Mahtaakohan tulla kiire Olen ajatellut löytää sormuksen suoraan kaupasta eli minulle ei teetetä mitään erityistä. Muutamia kauniita kuvia olen katsonut netistä. Ensi viikolla on varattu yksi ilta sormuksen etsimiseen. Olemme molemmat kovin kiireisiä ja lisäksi perheemme pienin 1,8kk hiukan estää tuota rauhallista sormuksen etsimistä
 4. Moi. Me mennään naimisiin Rymättylän Pohjakulmassa tulevana kesänä. Onko jollakin kokemuksia paikasta. Ruuat on ainakin mahtavat ja paikka todella kaunis. Lähinnä mietin koristelua. Sisätiloja ei tarvitse koristella, mutta mitä sinne tanssilatoon voisi laittaa? Mitä esim bändin lavan eteen?Mitä muuta?
 5. Miten kirjoittaa kutsuun, että vieraiden pitää ilmoittautuessaan häihin, ilmoittaa kaikki mahdolliset ruoka-allergita?
 6. Voisiko joku listata Turusta löytyvät hääpukuliikkeet. Löysin seuraavat: Marinette, MPP-Lehtinen Oy, Festival Studio ja Fiancee. Löytyykö muita ja mitä kokemuksia näistä puodeista on?