saurus

Aktiivijäsen
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About saurus

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Jyväskylä
 1. pakko tulla tänne hehkuttamaan, mutta vihdoin viimein (varmaan 10 paikan jälkeen) löydettiin se meidän unelmien juhlapaikka! varattiin tietty samantien, ja nyt en millään malttais pysyä housuissani.. nyt ei kun pitopalveluille tarjouspyyntöjä tekemään, niin saa budjettilaskelmankin suunnilleen ajan tasalle...
 2. kysyin molempia kaasoja heti kun oltiin miehen kanssa hääpäivä päätety ja sovittu, että muille voidaan asiasta puhua. odottelin koska pääsen ystäviäni tapaamaan, ja kysäisin sitten kasvotusten. häihin oli tuolloin vielä melkein 2 vuotta aikaa, mutta halusin kaasot kanssani intoilemaan ja suunnittelemaan jo silloin, mieheni kun ei niin kovin innostuvaa sorttia ole.. lisäksi kaasoni ovat kaksi rakkainta ja läheisintä ystävääni, joille olisin hääsuunnitteluja vouhotanut jokatapauksessa, halusin heidät mukaan alkumetreiltä saakka.
 3. Edelliseen viestiin piti vielä lisätä, että Surkeejärvelle kannattaa olla yhteydessä ja mennä käymään, omistaja oli tosi mukava, esitteli meillekkin kaikki tilat menuvaihtoehtoja myöten ja vaikutti tosi ammattitaitoiselta! Hintakaan ei ollut mielestäni mikään hirveä, olikohan 700 e/pe-su, ja hintaan tosiaan kuuluu koko pihapiirin käyttö. Majoitus maksaa sitten tietty erikseen..
 4. Surkeejärvellä käytiin syksyllä paikkoja katsomassa, oli tosi viehättävän oloinen paikka! Mua erityisesti kiehtoi se, että kyseessä on siis iso pihapiiri, jossa eri rakennuksia (rantasauna ja paljukin, jos haluaa) ja majoittuakin voi samassa pihapiirissä! Jäi kuitenkin meidän paikkavaihtoehdoista pois, kun on Jyväskylään nähden kumminkin aika kaukana. Tuo Perttulan tila minuakin kiinnostaa, onko kellään sieltä kokemuksia?
 5. hip! täällä kanssa yksi jyväskyläläinen morsio, hääpäiväksi sovittu 27.8.2016.
 6. uusi vuosi ja uudet kujeet, vai miten se nyt meni? mitenkä kaikilla järjestely-/suunnitteluhommat on edenneet? meille sattui loppuvuodeksi niin paljon ikävyyksiä, että unohdettiin molemmat oikeastaan kokonaan koko häähömpötys. koska nyt jatko näyttää vähän kirkkaammalta, niin lämmitellään taas uudestaan ajatusta siitä, että naimisiin mennään reilun vuoden päästä. iik! ainoastaan budjetti tällä hetkellä tuottaa hieman päänvaivaa.. oletteko jo varanneet paikkoja (kirkkoa, juhlapaikkaa yms..), oletteko saaneet haluamanne? mistäs päin 2016 morsiamet muuten ovat kotoisin, jos saan kysyä?
 7. Hei! Onko kellään kokemuksia Perttulan tilasta Laukaassa (Leppävedellä)? Nettisivuja en ole löytänyt, mutta facebookin kuvien perusteella näyttäisi juuri meidän tyyliseltä paikalta..
 8. Meillä ei tarkkaa päivää tiedä kummankaan vanhemmat, mutta vuoden kyllä. Osasivat molemmat itse sitä kysyä, mutta ei kumpikaan haluttu tarkkaa päivää vielä antaa, joten vastaus oli aika ympäripyöreä.. Mun äiti tosin innostui siinä määrin, että alkoi jo heti välittömästi ehdotella meille erilaisia juhlapaikkoja. Tuon tarkan juhlapäivän tietävät tällä hetkellä me itse, kaasot ja heidän puolisonsa ja muutama tarkkaan valittu läheinen ystävä. Ajateltiin niin, että varataan kirkko kaikessa rauhassa, ja kun se ja juhlapaikka on varmistuneet, niin kerrotaan sitten tarkka päivä myös vanhemmille ja niille, jotka hoksaavat itse kysyä. Muut saavat sitten lukea kutsusta.
 9. huippua, tällainenkin ketju on! meillä päiväksi sovittu 27.8.2016, juhlapaikkaa tässä katsellaan ja mietiskellään.. sulho epäröi ehditäänkö saada tarvittavat rahat kasaan tuota päivää varten, mutta mulla ei ole minkäänlaisia epäilyksiä. häämessuja sitten keväämmällä, jospa tuo sulhokin innostuisi.
 10. nostetaanpa tätä ketjua hieman. meillä siis suunnitteilla häät kesälle 2016, mutta alustavasti katsellaan paikkoja jo nyt. joutsan kirkkoon tahdottaisiin vihkiminen, siispä juhlapaikka akselilla joutsa/luhanka/hartola/leivonmäki (ehkä jopa pertunmaa) olisi hakusessa.. kokemuksia olis kiva kuulla!