MarjaanaR

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About MarjaanaR

 • Rank
  Untuvikko
 1. Hei Niittipyssy? Mites teillä häät meni Karhulammella? Suosittelisitko talvihäille? Onko liian iso paikka noin 50 juhlijalle? Saiko paikalle viedä omia alkoholijuomia?
 2. Heipä hei Täälläkin etsinnässä hääpaikka, kovasti olen foorumia lukenut ja hakenut, sekä googlelta kysellyt. Olisiko teillä vinkkejä? Haluaisimme paikaksi lämminhenkisen, pehmeän, mieluusti hirsirakenteisen paikan, jossa mahtuu juhlimaan noin 50 henkeä. Keittiön tulisi olla hyvä, sillä ruoka on isossa roolissa. Paikalla olisi kiva olla sauna, kota tms. plussaa. Ei siis mitään isoja seurantaloja jotka olisivat tuolla vierasmäärällä melko kolkkoja. Haussa metsästymaja-tyyppinen ratkaisu, mutta pitäisi olla tyylikäs, eikä pieni ankea riistamaja jossa on jäääääääätävä hirven pää seinällä. (Luonnollisesti metsästys/riistamajalla on riistaa esillä, mutta saitte ehkä pointin.)
 3. Jarkko Martikaisen Valssi tanssitaidottomille
 4. Kiitos viestistäsi Jennna. Uusi keskustelu käytiinkin, mutta sen jälkeen on fiilis ollut vielä kehnompi. Joko mies ei ollut ajattelemalla ajatellut asiaa ensinkään ja keksi hätäpäissään selitystä selitykseen perään, tai sitten on tosiaankin ajatellut, mutta ei syitä mennä naimisiin, vaan syitä olla kosimatta. Tuo ei-ole-tärkeää selitettiin tyypillisellä eihän-se-mitään-muuta-seliteyksellä. Minä taas en ole koskaan ymmärtänyt tuota selitystä, koska miksi sitä ei sitten voisi tehdä, jos se ei kerta muuta mitään... Koottuja selityksiä: - Hoidetaanko yksi asia kerrallaan pois alta, jooko? * Tällä mies viittasi siihen, että kun oli muutto tulossa, niin ei nyt pysty mihinkään kosimishommiin keskittymään. Muutto vaikutti elämäämme noin kuukauden verran, ei ihan selitä pitempää aikaa. * Melkein ainahan on jotain meneillään: opiskelua, uutta työtä, työpaikan vaihtamista, lomautusta, opinnäytetyötä, häitä ja hautajaisia... Ihmettelenpä, että koska sellainen tilanne sitten miehen mielestä mahtaa tulla, että ei ole mitään muuta hoidettavaa. - En mä ole päättänyt, miten kosin kun sä olet romantikko. * Joo, olen, mutta mies tietää, että vähemmän on enemmän, en halua mitään suurta tai vaikeasti järjestettävää. * Itselle tulee esim. menneen puolen vuoden ajalta useampikin (mun mielestä) hyvä tilanne: lomamatka, ilta jolloin käytiin samoissa paikoissa kuin ekoilla treffeillä, eka ilta uudessa kodissa, mökkireissut... En sitten tiedä, mikä on miehen mielestä hyvä tilaisuus. - En mä ole sormustakaan ostanut * Mies tasan tarkkaan tietää, että valitsisin sormuksen mieluiten itse, meillä on todella eriävät maut, ja mies onkin sanonut että mulle on vaikea ostaa koruja. Olen sanonut, että fiksu mies kosii ilman sormusta. * Mies ei tiedä kokoani, eikä sitä voi mistään selvittää, kun en juurikaan käytä sormuksia, edelliset on lahjoja 15 ja 10 vuoden takaa. * Jos se (todennäköisesti väärän kokoinen) sormus kerran on oltava, niin mars kauppaan. - Ei meillä ole rahaa häihin, pitää säästää. * Mihis säästät, kun ei kerta ole kositukaan. Tuntuu tyhmältä alkaa säästää häihin, jos ei ole kosittu. Jos säästää häihin eli naimisiin oltaisiin menossa, niin miksi ei voi sitten kosia? * Jos rahaa käyttää (teko)syynä, niin meidän ammatinvalinnoilla mennään naimisiin viisikymppisinä. Lopuksihan tämä meni sitten siihen, että mies lähestulkoon kiukustui, kun minä näin kamalasti kyseenalaistan hänen halunsa olla mun kanssa enkä usko häntä. Sanoin että uskon hänen kyllä haluavan olla mun kanssa, mutta miksei sitten voi kosia. Tässä nyt kuitenkin ollaan aikuisia kolmekymppisiä, asuttu yhdessä kolme vuotta jne... Joo, pääsen mä varmaan joskus naimisiin, kyllä mä sen uskon. Ennen luulin, että se kihlaus voisi olla piankin. Nyt tiedän, että se ei todellakaa ole tulossa lähiaikoina, ja tietenkin olen sen vuoksi nyt todella surullinen. Pieni suloinen toivo oli parempi kuin se, että tietää että tosi pitkään aikaan ei kyllä mitään tapahdu. Voi huoh, kiitos taas kun sain purkaa.
 5. Käytiin eilen tosi hieno keskustelu. Siis "hieno" ja "keskustelu". "Pääsenkö minäkin joskus naimisiin?" "Mennään vaan." "No olipa lakoninen vastaus, vähän kuin että mennään vaan ostamaan maitoa." "Kun ei se naimisiin meneminen ole mulle niin tärkeetä." "No mulle on." "Hmm." Että joo, mennään vaan maitokauppaan. Eiku naimisiin. Mitä näitä nyt on.