Pommepoire

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Pommepoire

 • Rank
  Untuvikko
 • Birthday April 19

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Hei! Ihanaa törmätä ns. "kohtalosisariin" täällä Meillä tilanne semmonen, että häiden aikaan ollaan oltu yhdessä 4,5 vuotta ja kihloissa vuoden. Ikää on meillä silloin molemmilla 20 vuotta. Lähipiiristä on kyllä tullut kommentteja (mm. pari kaveria ei ihan sulattanut hyvin tätä asiaa..), mutta meille on suoraan sanottuna ihan sama. Mikään ei ole koskaan tuntunut niin oikealta kuin tämä ja jo yli neljässä vuodessa on yhdessä käyty vaikka mitä hyvää ja kamalaa läpi. Mielettömän onnellinen vain olen Muoks. Täytyy vielä lisätä, että selkeästi tämä suhtautumistapa riippuu mm. sukupolvesta, koska mummini oli vallan iloinen meidän puolesta (itse mennyt naimisiin samanikäisenä) ja sulhasen isoisä on hyvin innoissaan
 2. Liitynpäs minäkin keskusteluun! Täytyy sanoa, etten ole yhtääään ajatellut sitä mitä vieraat pukevat päälle. Luotan siihen, että jokainen osaa omaa järkeä käyttää. Lisäksi meillä kakskulttuuriset häät ja osa tulee Ranskasta eli heistä tiedän, että tyylikkäästi pukeutuvat. Kaasoille en ole vielä suunnitellut mitään, mutta en tykkää jenkkityylistä. Ehkä pyydän heitä pukeutumaan syksyisiin väreihin, kun on syyshäät, mutta en ahtaa ketään mihinkään muottiin.
 3. Itse olin varannut sovitusajat Zazabellasta, Niinattaresta (ns. huonosta maineesta huolimatta) ja Stilissimasta. Loppujen lopuksi unelmieni puku löytyi Zazabellasta noin 30min sovittamisen jälkeen, joten en edes mennyt käymään kahdessa muussa paikassa En olisi ikinä uskonut, että minulla kävisi tämä näinkin helposti tällä epäsuomalaisella kropalla. Muista paikoista en siis osaa sanoa muuta kuin sen, että Niinattaresta ei vastattu puhelimeen. Yritin varata sovitusaikaa - soitin puoli päivää, että sain heidät kiinni. Kaasoni yritti perua sovitusaikaa - ei saanut heitä ollenkaan kiinni. Tämä mielestäni jo haiskahtaa huonolta palvelulta. Stilissimassa olivat puhelimessa erittäin ystävällisiä ja vastasivat puhelimeen, muuta en sitten tiedäkään. Zazabellassa oli erinomaisen hyvää palvelua. Myyjän kanssa synkkasi täydellisesti ja hän onnistui todella heti etsimään minulle juuri sen unelmieni puvun parin inspiraatiokuvan perusteella! Olen käynyt siellä ennenkin iltapukuostoksilla ja aion todella käydä siellä uudelleen ostamassa juhlamekkoja! Ehdottomasti aion tästä eteenpäin aina suunnistaa ensimmäisenä sinne. He ovat hyvin ystävällisiä ja asiansa osaavia sekä joustavia. Suosittelen!!
 4. Nostan tätä tällä kysymyksellä: Onko kukaan tehnyt niin, että jossain olisi näkynyt käännökset? Eli esimerkiksi koko vihkiseremonia olisi suomeksi, mutta käännökset olisi joko näkyvillä tai ohjelmassa. Meillä tulossa suomalaisranskalaiset kirkkohäät Suomessa, mutta Ranskan sukuni on hyvin ateistinen. Tämän vuoksi en usko heitä hirveästi haittaavan, jos kaikkea ei sanottaisi ranskaksikin ääneen. Englantia osaavat aika huonosti.. Pieni stressinaihe tämä kaksikielisyys, kun en haluaisi Ranskan sukuni jäävän ulkopuolelle.