Jump to content
Naimisiin.info

-Mirri-

Aktiivijäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

-Mirri-'s Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meillä syyshäät Ruusuhovissa takana ja mitäpä sitä muuta voi kuin kehua paikkaa. Kaikki meni loistavasti ja niin me kuin vieraatkin viihtyi (tosin sehän johtu vaan mukavasta hääparista ;D). Sen enempää en jaksa yksityiskohtia kirjotella, mutta kysymyksiin vastailen mielelläni. Lumiperhonen, meillä oli omat iltapalat ja juomat, holilliset myös, saunalla. Mitään ongelmaa ei syntyny, mutta enpä silti halua ketään erityisesti rohkaista viemään omia juomia, kun kiellettyähän se on. Mutta tämä toimintatapa sopi ainakin meille.
  2. En ainakaan äkkiseltään löytäny aiheesta ketjua, mutta valaiskaa, jos semmonen jo on. Eli jos on kokemuksia hyvistä kultaliikkeistä Helsingissä tai siinä lähistöllä, niin pistättehän listaa nimistä (ja mielllään tietysti sijainnistakin). Täältä Hämeestä kun sinne tulee, niin olis hyvä olla kättä pidempää, mihin kannattaa mennä. Teettäminen tulee myös kysymykseen, joten hyvät kultasepätkin on hakusessa. Lähinnä siis hyviä liikkeitä, joissa on laadukkaita mutta yksinkertaisia sormuksia, leveitä ja paljon timantteja .
  3. Piipukka, ootteko kuullu ko. bändiä jossain livenä? Täytynee pyytää tarjous. Kyllähän nuo lähempänäkin olevat tuntuvat maksavan ainakin 500-600€, joten ei tuo paha oo, kun tulevat vähän kauempaa. Meillä kans suurin osa vieraista on tulossa kauempaa, etelä-Suomesta, Pohjanmaalta...Mutta silti oon sitä mieltä, että se 20min, tai mitä nyt onkaan, enemmän aikaa siirtymiseen ei ole paljoa. Ja jos joitakuita haittaa pitkähkö siirtyminen, niin voihan ne mennä suoraan Ruusuhoviin ja jättää kirkon väliin. Mutta luulenpa, ettei se ole kenellekään kynnyskysymys. Ei ainakaan itelleni olis. Muuten mekin oltas voitu Rantasalmen kirkkoa harkita, mutta se moderni ilme ei kolahda. Asioista ei tule ongelmia, ellemme niistä itse sellaisia tee .
  4. Piipukka, tuosta teidän bändistä...Onko se teille tuttu porukka vai millä perusteella ootte valinnan tehneet? Aattelin vaan, kun tulevat kuitenkin noinkin kaukaa. Me ei olla vielä bändiä saatu valittua ja mielelläni ottaisin suosituksia vastaan . Halutaan kans joku nuorekas ja oikeesti hyvä bändi. Tykätään ite tanssia, ei ehkä niinkään perinteistä vaan sitä vähän menevämpää. Toki valssit, humpat ja tangot tulee myös ja sit illemmalla alotetaan kunnon jamittelu . Edit: Se piti vielä sanomani, että meillä on kans Varkaudesta 50 kilsan matka (itse asiassa vähän ylikin), eikä pidetä sitä mitenkään ongelmallisena. Eihän se nyt vie kuin joku puoli tuntia enemmän kuin jos paikka olisi lähellä kirkkoa. Jatketaan iltaa...tai yötä sitten sen puoli tuntia eteenpäin ;D.
  5. Noista alennuksista...Me yritettiin kovasti tingata, mutta ruoasta ja majotuksesta eivät suostuneet tiputtamaan (vieraat maksaa majotuksen ite). Viinien hinnoista lupasivat vähän tiputella riippuen siitä mitä valitaan. Varmaan ovat tehneet periaatepäätöksen, ettei alennusta anneta, koska hinnat on kuitenkin suht edulliset muutenkin ja kysyntää tuntuu olevan. Ihan ymmärrettävää siis.
  6. Yksi lisää ilmottautuu Ruushovilaisten joukkoon. Häät on ensi syksynä ja toivottavasti parhaimpaan ruska-aikaan (rakastan syksyn värejä ). Meille on varattu koko päärakennus + saunatila ja melkein kaikki majotustilat. Kun kerran vietetään häitä niin vietetään kunnolla ;D. Kiitos Pikkupossu, että vastasit kyselyyni siitä bändistä. En mistään muualta löytäny siitä keskustelua, eikä nyt ihan viittis sokkona sitäkään valita. Eiköhän se oo hyvä valinta, jos/kun siihen päädytään (siis Arto&Kapa, muille tiedoksi, jos kiinnostaa).
×
×
  • Create New...