-Mirri-

Aktiivijäsen
 • Content count

  21
 • Joined

 • Last visited

About -Mirri-

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Sanoisin, että jotakin siltä väliltä. Riippuu niin mihin vertaa. Sinne kun mentiin, niin luksukseksi ajateltiin. Onhan se ympäristö, sisustus, ruoka yms. niin erilaista verrattuna Suomeen. Mutta sitten kun vaihdettiin Belle Mare Blageen, niin huomattiin, ettei se Mauritiuslaisessa tasossa mitattuna ollutkaan vielä luksusta. Mutta Belle Mare olikin sitten vimpan päälle sitä. Mutta sanoisin, että ette tule varmaan pettymään, jos siihen päädytte. On kivan pieni ja idyllinen paikka. Ranta on hyvä, palvelu erinomaista, ruoka taivaallista, ei lapsiperheitä (joita ei välttämättä häämatkalla kaipaa, vaikka muuten ei väliä), kauniilla paikalla, delfiinit uiskentelee rannan lähettyvillä, kaikissa huoneissa merinäköala yms kaikkea ihanaa . Valitsisin siis edelleen Sandsin, jos sinne päin suuntaisin. Tosin tykättiin kyllä vaihtaa hotelliakin välillä, mutta tämä yhdistelmä oli hyvä.
 2. Oltiin Sandissä ja kun käveltiin Hiltonin ohi rannan puolelta, niin vaikutti ehdottomasti tasokkaammalta. Ei Sandsikään huono ole, mutta Hilton isompi ja sitä kautta enemmän valinnan varaa syömisissä yms. Ja hyvä ranta siinäkin.
 3. Niin ja vielä senkin takia tykättiin Helin matkoista, kun ne on oikeesti käyny henkilökohtasesti tsekkaamassa hotellit. Näyttivät häämessuilla jopa videoita niistä ja kuultiin, että jotkut oli saanu semmosen kotiinkin. En mitenkään mainosta, mut arvostan vaan niin paljon hyvää ja henkilökohtaista palvelua.
 4. Maaju ja Redmary, oltiin perillä 14vrk ja Helin matkojen kautta. Kaikki toimi loistavasti ja koska Helin matkojen palvelu oli hyvää, ei edes kovin paljon kilpailutettu. Hintaerot ei ollu meistä niin isoja. Hinta oli jotain vajaa 2700€ per lärvi. Sandsissä oli se perushuone, en muista nimee, mut oli hyvä ja Belle Maressa junior sviitti. Sen takia otettiin junior sviitti, kun siinä sai takuuvarmasti merinäköalan. Itse asiassa astetta halvemmissakin huoneissa oli suurimmassa osassa merinäköala tai sit ne oli altaalle päin, joten nekin olis kyllä hyvin menny. Tosin sisällä ei käyty. Ja mitä all inclusiveen tulee, niin meillä meni päivässä rahaa n. 30-40€ syömiseen ja juomiseen puolihoidon lisäksi. Aamiaisen ja illallisen väli oli kuitenkin niin pitkä, ettei pärjätty ilman lounasta. En tiedä, mitä all inclusivet maksaa, mutta tuostahan voi vähän päätellä, kannattaako se vai ei. Ja vielä semmonen vinkki, että jos paluulento lähtee myöhään illalla kuten meillä, niin hotelleissa on kyllä hyvät lounget, joissa viettää viimenen päivä. Suihkut yms. löytyy.
 5. Täällä myös ihana Mauritiuksen matka takana (syys-, lokakuun vaihteessa). Sen verran voisin sanoa, että jos mietitte minne päin saarta majoittua, niin heidän kesäaikaan ehdottomasti itään (viilentävä tuuli) ja talviaikaan länteen. Pohjoisesta en osaa sanoa, kun siellä ei oltu. Me vaihdettiin hotellia puolivälissä ja oli kyllä hyvä juttu. Paitsi että viikossa kerkesi jo "kyllästyä" hotelliin niin nähtiin myös enemmän. Länsi/lounasrannikon luonto oli kauniimpi. Hotelleina the Sands ja Belle Mare Plage. Molemmat hyviä, Belle Mare enemmän luksusta.
 6. Meillä syyshäät Ruusuhovissa takana ja mitäpä sitä muuta voi kuin kehua paikkaa. Kaikki meni loistavasti ja niin me kuin vieraatkin viihtyi (tosin sehän johtu vaan mukavasta hääparista ;D). Sen enempää en jaksa yksityiskohtia kirjotella, mutta kysymyksiin vastailen mielelläni. Lumiperhonen, meillä oli omat iltapalat ja juomat, holilliset myös, saunalla. Mitään ongelmaa ei syntyny, mutta enpä silti halua ketään erityisesti rohkaista viemään omia juomia, kun kiellettyähän se on. Mutta tämä toimintatapa sopi ainakin meille.
 7. En ainakaan äkkiseltään löytäny aiheesta ketjua, mutta valaiskaa, jos semmonen jo on. Eli jos on kokemuksia hyvistä kultaliikkeistä Helsingissä tai siinä lähistöllä, niin pistättehän listaa nimistä (ja mielllään tietysti sijainnistakin). Täältä Hämeestä kun sinne tulee, niin olis hyvä olla kättä pidempää, mihin kannattaa mennä. Teettäminen tulee myös kysymykseen, joten hyvät kultasepätkin on hakusessa. Lähinnä siis hyviä liikkeitä, joissa on laadukkaita mutta yksinkertaisia sormuksia, leveitä ja paljon timantteja .
 8. Lara, me lähetään 26.9, joten kerkeet just kertoo kokemukses ennen kun me lähetään. Jättäkäähän sitten meillekin aurinkoa .
 9. Meilläkin syksyn häämatkakohteeksi valittu Mauritius ja tänään olis tarkotus varaus tehdä . Kaiken mahdollisen tietojen etsinnän ja hintojen vertailun jälkeen olemme päätyneet Sandsiin ja Belle Mare Blageen. Myös Legendsiä mietimme, mutta Helin matkojen häämessuosastolla eivät pitäneet sitä ihmeellisenä. Meidän 14vrk:n matka tulee maksamaan 2690e Helin matkojen kautta. Olis kiva kuulla myös muiden hintoja.
 10. Piipukka, ootteko kuullu ko. bändiä jossain livenä? Täytynee pyytää tarjous. Kyllähän nuo lähempänäkin olevat tuntuvat maksavan ainakin 500-600€, joten ei tuo paha oo, kun tulevat vähän kauempaa. Meillä kans suurin osa vieraista on tulossa kauempaa, etelä-Suomesta, Pohjanmaalta...Mutta silti oon sitä mieltä, että se 20min, tai mitä nyt onkaan, enemmän aikaa siirtymiseen ei ole paljoa. Ja jos joitakuita haittaa pitkähkö siirtyminen, niin voihan ne mennä suoraan Ruusuhoviin ja jättää kirkon väliin. Mutta luulenpa, ettei se ole kenellekään kynnyskysymys. Ei ainakaan itelleni olis. Muuten mekin oltas voitu Rantasalmen kirkkoa harkita, mutta se moderni ilme ei kolahda. Asioista ei tule ongelmia, ellemme niistä itse sellaisia tee .
 11. Piipukka, tuosta teidän bändistä...Onko se teille tuttu porukka vai millä perusteella ootte valinnan tehneet? Aattelin vaan, kun tulevat kuitenkin noinkin kaukaa. Me ei olla vielä bändiä saatu valittua ja mielelläni ottaisin suosituksia vastaan . Halutaan kans joku nuorekas ja oikeesti hyvä bändi. Tykätään ite tanssia, ei ehkä niinkään perinteistä vaan sitä vähän menevämpää. Toki valssit, humpat ja tangot tulee myös ja sit illemmalla alotetaan kunnon jamittelu . Edit: Se piti vielä sanomani, että meillä on kans Varkaudesta 50 kilsan matka (itse asiassa vähän ylikin), eikä pidetä sitä mitenkään ongelmallisena. Eihän se nyt vie kuin joku puoli tuntia enemmän kuin jos paikka olisi lähellä kirkkoa. Jatketaan iltaa...tai yötä sitten sen puoli tuntia eteenpäin ;D.
 12. Noista alennuksista...Me yritettiin kovasti tingata, mutta ruoasta ja majotuksesta eivät suostuneet tiputtamaan (vieraat maksaa majotuksen ite). Viinien hinnoista lupasivat vähän tiputella riippuen siitä mitä valitaan. Varmaan ovat tehneet periaatepäätöksen, ettei alennusta anneta, koska hinnat on kuitenkin suht edulliset muutenkin ja kysyntää tuntuu olevan. Ihan ymmärrettävää siis.
 13. Yksi lisää ilmottautuu Ruushovilaisten joukkoon. Häät on ensi syksynä ja toivottavasti parhaimpaan ruska-aikaan (rakastan syksyn värejä ). Meille on varattu koko päärakennus + saunatila ja melkein kaikki majotustilat. Kun kerran vietetään häitä niin vietetään kunnolla ;D. Kiitos Pikkupossu, että vastasit kyselyyni siitä bändistä. En mistään muualta löytäny siitä keskustelua, eikä nyt ihan viittis sokkona sitäkään valita. Eiköhän se oo hyvä valinta, jos/kun siihen päädytään (siis Arto&Kapa, muille tiedoksi, jos kiinnostaa).
 14. Coordinator, meille tarjottiin Lepaan kartanoa hintaan 100e, jos otetaan kaikki tarjoilu sieltä ja 300e, jos pelkkä tila. Olisimme itsekin sitä harkinneet, jos sinne mahtuis enemmän kuin 110hlöä. Ja tosiaan vieraat joutuvat jakaantumaan neljään eri saliin. Mutta eipä täällä H.linnan seudulla tunnu olevan kohtuuhintasia paikkoja, johon iso porukka mahtuis samaan tilaan :-/. Me ollaankin nyt mietitty mun kotoseutua yhtenä vaihtoehtona. Sielläpäin on aivan ihana vaaleanpunainen kartano Ruusuhovi, joka olis mahtava paikka pitää häät ....ja kaiken lisäks suht edullinen.
 15. Coordinator, eikös palokunnantalolle (linja-autoasemaa vastapäätä) saa itse hommata pitopalvelun ja juomat. Ja sehän juuri on työväentaloa hienompi paikka. Käynyt en tosin ole, mutta nettikuvissa näytti juhlavalta. Googlettamalla löytyy.