Q-coistus

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About Q-coistus

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Suurimmat "puutteet", jotka tulee mieleen: - liha/kana/kala (vain kasvisruokaa) - alkoholi (vieraat saavat itse tuoda juomabuffettiin jos tahtovat) - lahjat (yhtään turhaa tavaraa en halua itse saada, enkä myöskään antaa vieraille)
 2. Minäkin haluaisin lisätietoja paikasta, jos jollain on. Häät maaliskuussa 2015. Piti olla toinen juhlapaikka, mutta se joutuukin säästösyistä pitämään tilat kiinni koko talven, joten se peruuntui. Kutsut pitäis laittaa kahden päivän päästä jakoon, joten pientä paniikkia on havaittavissa...
 3. Tämmöseen asiaan osaisko kukaan kokoneempi antaa vinkkiä: Ostin tänään satiinisen laskeutuvan A-mallisen mekon, joka näkyy tässä kuvassa https://www.dropbox.com/s/3as818ajgb28q0u/h%C3%A4%C3%A4puku%20ilman%20alus.JPG?dl=0 päälläni ilman alushametta. Helma kuitenkin ilman alushametta vähän roikkuu ja on turhan pitkäkin. Myyjä oli itse sovittaessaan käyttänyt alla alushametta, jolloin helma laskeutuu tosi nätisti ja sulavasti (kuva: https://www.dropbox.com/s/rg79a7x4zvc6m4s/h%C3%A4%C3%A4puku.JPG?dl=0). Tätä sovituksessa käytettyä alushametta hänellä ei ollut myynnissä, koska käyttikin toista pukua häissään lopulta. Kävin sovittamassa puvun alle tällaista https://www.dropbox.com/s/3w4oan7rjzl97af/alushame%20tylli%203%20krs.JPG?dl=0 kolmikerroksista tyllialushametta. Tämä teki kuitenkin helmasta ihan liian leveän / pönöttävän ja tylli näkyi jotenkin rumasti rypyssä kankaan läpi. Minkäköhänlainen alushame pitäisi tuonne oikeastaan laittaa, että olisi hillitty ja hallittava tuo helma? Tarvitseeko alushameeseen vannetta? Vai riittääkö vain tyllinen, mutta esimerkiksi vain 1 kerros? Ja minkä mittainen tuon lantiolla olevan "pelkän kankaan" pitäisi olla? Vai pitääkö sitä mennä vaan liikkeisiin sovittelemaan, että selviää..? Harkitsin, että halvalla voisi ostaa netistä (esim. kohusivu JJ's Housessa alle kympillä muutama malli), mutta enpä tiedä raaskiiko sovittamatta lähteä sikaa säkissä tilaamaan. Ja tuosta lafkasta kun kaikilla ei ole ihan nappiin tilaaminen mennyt. Liekö posti+tullimaksut nousisivat itse tuotetta kalliimmaksi... Toivottavasti nuo kuvat näkyvät teille.