Pionin nuppu

Aktiivijäsen
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About Pionin nuppu

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meillä juhlapaikka edelleen etsinnän, mietinnän ja pohdinnan alla. Yksi vaihtoehto tuli lisää, jolle en nyt ihan hirveästi lämpene, mutta sopisi budjettiin todennäköisesti aiempia paremmin. Pitää käydä katsomassa paikan päällä miltä ne näyttää, niin ehkä sitten osaa päättää, mikä on se meidän paikka. Toisaalta tuntuu, että pitäisi varata ja hoitaa kaikki äkkiä, mutta toisaalta, onhan noihin häihin aikaa vielä yli vuosi. Mieli ehtii koristeiden ja muiden kanssa muuttua vielä muutaman kerran.
 2. Meillä juhlapaikka aiheuttaa harmaita hiuksia. Olisi kiva löytää joku sopiva tila. Vieraita on tulossa n.120 ja sen kokoiselle porukalle tuntuu todella vaikealta löytää sopivaa tilaa järkevän matkan päästä kirkosta. Tarpeeksi isot tilat menevät sitten melkein valtaviksi halleiksi, jotka ovat jopa liian isoja. Onneksi tässä on vielä aikaa. Pitää käydä paikan päällä tutustumassa, jos joku tuntuisi omalta.
 3. Meillä menee vähän uusiksi suunnitelmat ja varmaan budjetitkin, kun alunperin haaveilemaamme tilaan ei suositella talvelle enempää, kuin 100 henkeä. Lista hipoo 120 kaikkien karsintojen jälkeen. Pari muuta vaihtoehtoa on ilmaantunut, mutta pitopalveluineen kaikkineen tulee aika paljon enemmän, kuin mitä oltiin pohdittu. Tietysti mitään virallista budjettia ei ole, vaan opiskelijoina turvaudumme melko paljon vanhempien apuun ja siihen, mitä kesällä saa kerrytettyä. Pitää elää kesä säästeliäästi ja karsia kaikki turhat menot.
 4. Mä laitoin meijä juhlapaikkasuosikkiin kyselyä tiloista. Pitää vielä tässä keväämmällä käydä paikan päällä katsomassa. Vieraslistaa on hahmoteltu ja pahasti näyttää, että nämä tilat saattavat olla liian pienet. Nopeasti tehtyyn listaan tuli 150 henkeä ja siitä varmasti vielä puuttuu osa. Hieman yritimme karsia, että mahtuisimme haaveilemaamme paikkaan, mutta lisää vieraita vaan tulee mieleen. Liikaa läheisiä sukulaisia ja ystäviä. Toinen, mitä olen nyt katsellut, on mekot. Sulho on varmaan jo korviaan myöten täynnä, kun kyselen hänen mielipiteitään ja surffailen pukusivulta toiselle. Hän on ehdottomasti pitsiä vastaan, mikä minusta on harmi. Ehkä en koko pitsistä näin ollen ota, mutta ihan pieniä pitsiyksityiskohtia saa luvan sietää, jos niitä siihen THE pukuun sattuu. Tietysti toinen rajaava tekijä on hinta, kun näin opiskelijabudjetilla mennään. Miten teillä? Joko on suunnitelmia tehtynä/toteutettuna?
 5. Itse olen välttänyt kyselyt. Äidiltä kuitenkin on sukulaiset udellu, että onko häät ensi kesänä. Eivät siis vielä tiedä, että onkin talvella. Eli ei varsinaisesti vuoteen liittyviä arvosteluja. Kauhulla odottelen, että tuleeko vuodenajasta sanomista. Sen näkee sitten. Lisäksi pohdittiin sulhon kanssa eilen illalla, että lähipiirissä onkin ensi syksystä alkaen tulossa oikein hääbuumi, kun useampi ystäväpariskunta suunnittelee häitään. Jännät ajat siis tiedossa.
 6. Sulhaselle meinas jo mennä hermot, ku innoissani olisin halunnut suunnitella heti kaikki kihlauksen jälkeen. Käski malttaa suunniteltujen ja järjestelyjen kanssa, että vuosi vaihtuu. Uuden vuoden jälkeen alkaakin sitten suunnittelu todenteolla. sitten voi myös sanoa, että ensi vuonna.<3
 7. Lahden seudulta ois juhlapaikka hakusessa. Mitään varauksia ei oo vielä tehty. Pitäis ensin katsoa, minkä verran vieraita meinataan kutsua ja sitten valita sopiva tila. Todennäköisesti isot häät luvassa, mutta jos nyt saisi vierasmäärän edes järkeviin mittoihin. Jotain juhlatiloja on katseltu netistä.
 8. Liityn tänne mukaan odottelemaan omaa hääpäivää. Tarkoitus ois pitää talvihäät 13.2.2016. Vielä en oo saanu kommentteja talvihäihin liittyen, mut päivä onkin vasta ihan lähimpien tiedossa.