Kaaso05

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Kaaso05

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Onko kukaan juhlinut ravintolhäitä Ravintola Matalassa kauppatorin kupeessa?
 2. Kiitoksia kovasti vinkeistä! Ja ehdottomasti Maple käy kertomassa puvustasi sitten lisää! Itsellä puvun teettäminen on vielä "etsin ompelijoita netistä" -asteella. Kaikista lupaavin netistä löytynyt ompelija puhteesti www-sivujen perusteella on www.piapoint.fi. Tässä menetelmässä toki pielessä on se että varsin harvoilla ompelijoilla on nettisivut joissa esitellään työjälkeä, ja varmaankin vanhemman polven, ja tätä kautta kokeneempien ompelijoiden repertuaariin ei välttämättä kuulu web-sivujen suunnittelu Molemmat mainitut ompelijat kuulostavat kyllä lupaavilta, lisää infoa ja vaikka kuviakin teetettyjen pukujen syntyvaiheista!
 3. Jos tarkoituksena olisi teettää alusta loppuun asti itse, esim. hyvien kuvien/suunnitelmien perusteella, kenen puoleen kääntyä? Oletko teetättänyt pukusi? Olitko tyytyväinen? Jouduitko vaihtamaan jonkun luota kesken kaiken? Oliko lopputulosa alkuperäisen suunnitelman mukainen? Kiitos kaunis jo etukäteen, jos joku jaksaa jakaa kokemuksiaan
 4. Operoitko Oulun alueella? karaoketaxi.fi toimii käsittääkseni vain Helsingissä... ???
 5. Aaargh! Tulen hulluksi ellei joku kerro mistä Oulussa saa karaoketaksin tilattua: muistan lukeneeni lehtijutun että sellainen alueella on!!!
 6. Miten olisi sytyttämättömät tuikut tyyliin esim. vesimaljassa ruusujen kera hämärään asti, ja sitten hämärtyessäkulkisi vaivihkaa pöydästä toiseen sytyttämässä... Ellei sitten sytyttämätön kynttilä näytä torspolta/omalaatuiselta... Ja muistaakseni on olemassa jokin vanha taikausko, jonka tietenkin vanhimmat vieraat muistavat, että sytyttämättömän kynttilän se valkoinen, käyttämätön sydän esillä tietää käärinliinoja...Eli aika karmivaa, kun ajattelee näin!!! Toisaalta mikä jottei kynttilä toimisi ihan päivänvalossakin? Sehän vain juhlistaa. Tässäpä mietteitä ihan ajatuksenvirtatekniikalla!