Nipsuti

Aktiivijäsen
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About Nipsuti

 • Rank
  Untuvikko
 1. Tuntuu niin kaukaiselta kesä vielä mutta 3 kuukautta kuulostaa jo todella vähälle Meillä on kutsut jo lähetetty ja ilmoittautumisiakin on jo tullut muutamia Juomat ja karkkipuffet on kovasti pyörinyt mielessä mitä kaikkea halutaan tarjota ja mistä hankitaan. Onko monella karkkipuffetissa suklaata? Itse haluaisin paaaljon suklaata mutta epäilyttää sulaako ne ennen kuin ne on tarjollakaan jos sattuu samanlainen helle kuin viime vuonna. Kylttejä voisi alkaa seuraavaksi askartelemaan ja hotellien vertailu on työn alla. Kohta voi alkaa laskea jo viikkoja!
 2. Kutsukortit saatu valmiiksi! Osoitteet ja postimerkit kuoriin niin se asia olis jo hoidossa
 3. 6 vuotta. Mies päätti että olis jo aika ja kosi.
 4. Ymmärrän kyllä hannaan olotilan. Minun vanhempanikaan eivät ole juurikaan kommentoineet asiaa. Ruuasta on juteltu mutta ei heidän puoleltaan ole innostusta juuri näkynyt. En tiedä sitten oliko maistraattihäät vaikuttava tekijä. Mies ei kuulu kirkkoon mutta olisi tarkoitus käydä siunattavana jotta äiti saa mielenrauhan.. Olisi ihana kun toisetkin näyttäisivät olevansa iloisia eivätkä tarttuisi siihen miten, missä ja milloin menemme naimisiin. Itse kun oli kuitenkin innoissaan asiasta ja sitten tajuaakin ettei toisen kasvoille tullutkaan ilmettä jota olisin odottanut.
 5. Uijui, ei vielä ymmärrä että tänä vuonna se tapahtuu! Katsotaan milloin se konkretisoituu ja tajuaa että alkaa päivä olla jo lähellä.. Onkos moni menossa messuilemaan tässä kuussa?
 6. Ajankohta päätettiin puoli vuotta kihlauksen jälkeen. Kihlauksesta hääpäivään on vajaa puolitoista vuotta. Aluksi oli tarkoitus että mennään sitten joskus naimisiin. Ei ollut sen tarkempaa keskustelua aiheesta, mutta sitten mies ehdottikin että entäs jos mentäski ens kesänä naimisiin
 7. Lyhyiden hiuksien laitto ei luulisi maksavan paljoa, kannattaa soittaa tai käydä paikan päällä kysymässä mitä maksaa pelkkä kampaus ilman pesuja ym. Voi olla että menis ihan pikakampauksen hinnalla? Noihin hintoihinhan on voitu laskea kukkien/koristusten kiinnitykset tms. Häämeikissä panostetaan pohjustukseen ja erityisesti kestävyyteen. Toki myös juhlameikinkin pitää pysyä mutta morsian tulee usein aamupäivällä ja meikin tulee pysyä pikkutunneille asti. Häämeikkiin kuuluu valojen ja varjojen laitto ja joissakin paikoissa myös lisäripset kuuluvat hintaan. Myös ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu voi mahdollisesti kuulua hintaan, tehdään esim koemeikin yhteydessä. Eli kannattaa kysellä tarkemmin mitä hintoihin sisältyy ja käydä paikan päällä etukäteen tutustumassa tekijään ja meikkisarjaan. Tulee varmempi olo eikä tarvitse stressata meikkiä.
 8. Meillä suurimmat menoerät on juhlapaikka, ruoka ja juoma. Asiat mistä säästetään: - Sulhaselle ostettu uusi puku alennuksesta - minulla ei ole perinteistä hääpukua - ei kukkia, ehkä luonnonkukkaa pöytiin jos välttämätöntä - ei ohjelmainfoa/paikkakortteja - musiikki Spotify - ei kustanneta kaasojen/ bestmanien vaatetusta - ei hääautoa - meikkaan itse, hiukset laittaa sisareni - ei videointia/studiokuvausta Pienet häät tulossa mutta ruokaan haluan erityisesti panostaa ja juhlapaikka on sellainen johon on kaikilla mahdollisuus jäädä yöksi. Ruoka asiaa helpottaa että sulhasen vanhemmat lupasivat sponsoroida lämpimän ruuan ja itse teemme salaatit ja iltapalan. Täytyy välttää ostamasta kaikkea kivaa ja pientä mutta ei niinkään tärkeää, jäävät kuitenkin käyttämättä kun suurena päivänä enää muista moisten olemassaoloakaan
 9. Nostellaan hyvää ketjua vähän ylemmäs jos jollakin ois uusia kuvia laittaa Meille on suunnitteilla suklaakakku, mutta sen tarkempaa tietoa ei vielä ole. Geishamoussekakku kuulostais todella hyvältä tai kolmensuklaankakku tai suklaamousse-Baileyskakku Täytyy varmaan tilata koekakkua jostakin että sais vähän selkeyttä mitä tahtoo. Kermakakku/ sokerimassa/ marsipaanikakut ois ainakin pois suljettuja.
 10. Tosi hieno kutsu "Annas kun"! Pidin erityisesti hääinfon teksteistä
 11. Pitää malttaa odottaa vielä muutama kuukausi ennen kutsujen lähettämistä Ollaan puhuttu perhepiirissä ja kavereille joita on nähty niin tietävät varata viikonlopun vapaaksi. Vauhdilla se kesä loppujen lopuksi tulee!
 12. Hurjasti osa jo saanut aikaan! Meillä on pienimuotoset häät ensi kesänä. Paljon on mietittävää ja päätettävää. Tähän mennessä tehtynä: - juhlapaikka varattu - kutsun koeversio tehty - kampaus suunniteltu - sormusmalli katsottu muttei sovitettu - menua alustavasti suunniteltu - alkumaljat päätetty +muut juomat Lähetättekö kuinka pian kutsut ensi kesän juhliin? Tekisi mieli laittaa heti vuoden alusta mutta onkohan se liian pian. Itse haluaisin kuitenkin tietää mahdollisimman aikaisin ettei vaan ehdi sopia kesämenoja juuri sille viikonlopulle. Ehkä laitan ne ennen kuin työpaikoilla päätetään kesälomista niin voi toivoa lomaa tiettyyn ajankohtaan.